Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Ma bucur ca ti-a placut |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Am vazut Her... hmmm... interesant. Nu pot sa spun ca mi-a placut dar nici ca mi-a displacut. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Eu am vazut Now you see me si Hansel si Gretel Primul e interesant , te tine in suspans , dar al doilea e din ala usurel , cu niste doamne putin desfigurate |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Am vazut "300 rise of an empire" ... tare prost film ... prima parte a fost mai reusita .
Now you see me vreau sa-l vad si eu ... sunt cativa actori valorosi . |
|
| Am fost la alt film destul de necaptivant ... nu a fost genul de film care sa imi placa "Dragostea e chimie, nu magie"
Jane Fonda care apare pe afis , a aparut cateva secunde la sfarsit , iar actorul de sus cunoscut din filme cu mafioti la fel , cateva minute.
Si la filmul de animatie " Mr.Peabody and Sherman-3D" ... asta ne-a placut la toti trei . |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| TatyKS wrote:Now you see me vreau sa-l vad si eu ... sunt cativa actori valorosi .
Este sambata sau duminica pe PRO tv |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Taty, deci 300 zici ca nu merita... Eu vreau neaparat sa ajung la cinema sa vad Need for Speed. |
|
| bereea wrote:
Este sambata sau duminica pe PRO tv
Am vazut , sper sa nu fiu plecata si sa-l pierd !
Bere,
Anelise wrote:Taty, deci 300 zici ca nu merita... Eu vreau neaparat sa ajung la cinema sa vad Need for Speed.
Liz, nu merita sincer si zic mai ales din partea sotului care abia astepta sa-l vada ... a fost tare dezamagit. Prima parte zice a fost mult mai buna. Erau niste scene de tot rasul ... unul pe un cal se ducea sa lupte pe corabii ... pff multe prostii ! Dar daca vrei sa iesi din casa , enjoi !
Sotul meu l-a vazut ... i-a placut . Mie mi-a placut toata seria cu "Fast and the furios " , cred ca si asta e bun. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| "The book thief"...emotionant, imi plac la nebunie filmele cu evrei si nemti, lectii de viata pt toata familia. |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| TatyKS wrote:Si la filmul de animatie " Mr.Peabody and Sherman-3D" ... asta ne-a placut la toti trei .
Da? E ok? ... Goana dupa alune nu prea ne-a placut si parca am o retinere sa mai merg la desene care nu sunt mediatizate. Se plictisesc copiii... si nu merita drumul - ca noi nu avem multiplex in oras. |
|
| TatyKS wrote:Sotul meu l-a vazut ... i-a placut . Mie mi-a placut toata seria cu "Fast and the furios " , cred ca si asta e bun. Da, si eu sunt mare fan si sigur voi fi incantata! The Pirate Fairy (Tinker Bell) sau ceva de genul, a aparut? Ce stiti? |
|
| Din 28 martie o sa vina si TinkerBell ! O asteptam si noi ! |
|
| Am mai vazut The Call (foarte bun!) si Just My Luck (o comedie draguta). |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| pe TinkerBell o asteptam si noi de la copil pana la mami. am vazut tot la cinema Need for Speed. mi-a placut tare mult |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Anelise wrote:Da, si eu sunt mare fan si sigur voi fi incantata! The Pirate Fairy (Tinker Bell) sau ceva de genul, a aparut? Ce stiti? E fain, l-am vazut pe net. |
|
|