Nivel: Membru
Inregistrat: 2/11/2014 Mesaje: 4
| eu m-am uitat la un film mai vechi, cu robert redford si brad pitt - spy games. Imi place grozav cum pleaca el la sfarsit cu porsche-le lui, cu un zambet - rictus pe fata, ca stie ce le-a facut alora si a scapat. ati vazut filmul? care-i mai dulce, redford sau dragutul de brad? angelina nu cred ca-l merita |
|
Inregistrat: 12/19/2013 Mesaje: 4
| Barbie:Cu spioni, te tine in suspans, Spy games, da imi place |
|
Inregistrat: 2/11/2014 Mesaje: 4
| ia uite: http://www.mediafax.ro/cultura-media/radu-beligan-intr-un-top-al-celor-mai-puternici-oameni-din-lume-din-domeniul-divertismentului-12044267 |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Regulamentul forumului e aici: http://forum.7p.ro/regulament.aspx?g=posts&t=102 Acolo spune ca e obligatoriu ca membrii acestui forum sa fie majori si ca trebuie pastrat subiectul fiecarui topic in parte.
De citit, deci! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Am vazut Los Angeles, cu Robert de Niro, Michel Douglas. Si comic si sensibil... |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| mamiemi wrote:Am vazut Los Angeles, cu Robert de Niro, Michel Douglas. Si comic si sensibil...
Poate Last Vegas |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Am vizionat Akeelah and the Bee, un film de familie foarte frumos! |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| TatyKS wrote:Poate Last Vegas
Ce prostie am scris! Multumesc, Aurishta! Ai dreptate. |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Fetelor , am fost aseara la "Poveste de iarna" cu Colin Farrell ... mi-a placut muuult, chiar am si . Este o poveste emotionanta despre iubire , viata si moarte , despre ingeri si demoni. Merita vazut . |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| TatyKS wrote:Fetelor , am fost aseara la "Poveste de iarna" cu Colin Farrell ... mi-a placut muuult, chiar am si . Este o poveste emotionanta despre iubire , viata si moarte , despre ingeri si demoni. Merita vazut .
Notat!!
Nu stiu daca am mai scris dar am revazut cu sotul de Valentine Day "The Notebook (2004)" suuuperb de vizionat in doi! |
|
| TatyKS wrote:Fetelor , am fost aseara la "Poveste de iarna" cu Colin Farrell ... mi-a placut muuult, Vreau sa il vad...chiar acum il caut Notebook mi-a placut si mie mult....mi se pare de referinta in sectorul love-story Am vazut un film foarte frumos , Front of the Class, merita vazut! |
|
| "The Winter Tale" n-am gasit, inca , dar am vazut un alt film, foarte frumos, de dragoste "The Lucky One " |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Non-Stop actiune usoara in stil american si final tot american |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Mi-a placut foarte mult Like crazy.
http://www.imdb.com/title/tt1758692/?ref_=fn_al_tt_1 |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| aurishta wrote: Am vazut un film foarte frumos , Front of the Class, merita vazut!
Super film!Multumesc de recomandare |
|
|