Ce filme ati mai vazut - recomandari
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Tuesday, June 27, 2006 5:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Casanova

Casanova, cel mai atragator si singurul barbat din istorie, care putea sa fure inima unei tinere numai dintr-o privire, actioneaza din nou.
De data aceasta este randul lui Heath Ledger sa-l interpreteze pe legendarul amorez.
Un maestru al deghizarilor, de numele sau legindu-se faimoasa legenda ca nici o femeie nu poate rezista farmecelor sale, este pe cale sa fie cucerit. Casanova este doar la un pas de a-si gasi
sufletul pereche in persoana frumoasei venetiene Francesca, care ii da viata peste cap refuzandu-l.
Totusi facand apel la diverse deghizari acesta reuseste sa se apropie de Francesca. Planul sau de cucerire se complica o data cu aparitia logodnicului adevarat al Francescai.
Si ca paharul sa fie plin Casanova intra si intr-o situatie de viata si de moarte, in conflict cu autoritatile venetiene,
iar daca nu iese victorios poate sa-si piarda atat viata, cat si sansa de a iubi cu adevarat.

Actori:

Heath Ledger – Casanova
Sienna Miller – Francesca

Regizor:
Lasse Hallstrom

A aparut si pe DVD.
taki
Scris: Tuesday, June 27, 2006 5:25 PM
Nivel

Pantera roz

In noua comedie ce ruleaza in cinematografele din Romania, Steve Martin interpreteaza rolul unui inspector francez pe nume Clouseau, un om a carui indemanare ca detectiv lipseste cu desavarsire, iar capacitatea sa de a stapani limba engleza este inspaimantatoare. In ce priveste metodele sale de investigatie, acestea sunt de a dreptul periculoase. Dar in ciuda tuturor acestor aspecte ale “calitatii” lui ca detectiv, intotdeauna reuseste sa-l prinda pe vinovat.
Filmul "The Pink Panther" este un remake dupa o productie cu acelasi nume aparuta in 1964 de Peter Sellers, in care se incerca rezolvarea crimei unui cunoscut antrenor de fodbal si recuperarea unui important diamant care fusese furat in timpul asasinarii antrenorului. Cazul este inmanat inspectorului Clouseau de catre
inspectorul sef Dreyfus, care incerca astfel sa concentreze toata atentia mass-mediei asupra lui Clouseau si nu a asupra lui, oferindu-i libertatea de a actiona fara sa fie sub presiunea presei si pentru a gasi criminalul si diamantul furat. In schimb ar urma sa primeasca Medalia de Onoare. Daca in schimb investigatia ar esua, atunci toata vina ar cadea pe inspectorul Clouseau.

Actori:

Steven Martin – detectivul Clouseau
Kevin Klein – inspectorul sef al lui Clouseau, Dreyfus
Beyonce Knowles – interpreteaza rolul unui pop superstar, Xania
Jean Reno – noul partener al detectivului Clouseau, Gendarme Gilbert Ponton

Regizor:

Shawn Levy
taki
Scris: Tuesday, July 18, 2006 6:57 AM
Nivel

Scary Movie 4

Al 4-lea (si ultimul!, dupa cum afirma producatorii) film comic de groaza, Scary Movie 4, a aparut si pe marile noastre ecrane. Ca si predecesoarele sale, filmul parodiaza oficial mai multe alte filme, lansate recent, printre care: Saw I & II, The Village, War of the Worlds, Million Dollar Baby si nominalizatul de anul acesta la Oscar, Brokeback Mountain.

Anna Faris si Regina Hall revin in aceasta parodie in rolurile blondei Cindy Campbell si a prietenei sale, innebunite dupa sex, Brenda Meeks.
Cody, micutul de care Cindy avea grija in episodul anterior, a crescut, a facut 11 ani, si a fost trimis la o scoala militara, astfel incat Cindy este din nou singura. Ea accepta sa aiba grija de o femeie in varsta, catatonica, ce locuieste intr-o casa misterioasa. Astfel ea se muta in suburbii, alaturi de Tom Ryan (Crayg Bierko), si impreuna traiesc invazia lumii de catre extraterestrii, in cautare de razbunare, la volanul unor tripozi ucigasi.

Actori principali:

Anna Faris
Regina Hall
Craig Bierko

Regizori:

David Zucker

taki attached the following image(s):
596_l1.jpg

fdianamaria
Scris: Saturday, August 26, 2006 2:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Eu vin cu o alta intrebare: la ce seriale va uitati???
oana_nicole
Scris: Saturday, August 26, 2006 3:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Pai uite chiar scriam la Stare de spirit ca in acest week-end e maraton LOST seria 2. E super tare serialul!

Imi mai place foarte mult ROMA, am reusit sa imi trag seria 1 pe DVD.

Mai sunt pe AXN cateva seriale dragute, dar le urmaresc doar ocazional, cand ma nimeresc in fata TV-ului: The Guardian, In Justice.
Asta in materie de seriale mai noi...

Dintre preferatele mai vechi:

Mi-au placut la nebunie SIX FEET UNDER, FRIENDS, MASH.
leut
Scris: Saturday, August 26, 2006 3:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
oana_nicole wrote:
Pai uite chiar scriam la Stare de spirit ca in acest week-end e maraton LOST seria 2. E super tare serialul!

Dintre preferatele mai vechi:

Mi-au placut la nebunie SIX FEET UNDER, FRIENDS, MASH.

DA? vrei si Friends? Ca-l am si pe asta...ras
oana_nicole
Scris: Saturday, August 26, 2006 3:20 PM
Nivel

hohot hohot hohot Pe tot? Ar fi super daca il ai, pentru ca vorbisem cu un prieten la Bucuresti sa mi-l dea. Dar mi-ar fi mai usor sa il iau de la tine... pupici pupici pupici
leut
Scris: Saturday, August 26, 2006 3:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Da, toate seriile, numai ca unele nu au titrare, nu multe...
Vorbim...ras
mihaela75
Scris: Sunday, September 10, 2006 6:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Ce parere aveti de filmele de animatie in genul Ice Age?Eu mor dupa ele cum moare Rody dupa cele indieneras Ieri am inchiriat Lion King II si va spun ca am bocit ca un copil.Daca aveti ocazia sa-l vedeti ,nu o pierdeti.Sa vedeti ce frumoasa poveste de dragoste si ce frumos e redata cum numai Disney stie sa o facalove
cute_babies_of_mine
Scris: Sunday, September 10, 2006 8:49 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Si mie imi plac tare mult filmele de animatie! Insa, cel mai tare, dupa parerea mea, ramane Alba ca Zapada lui Disney. Apoi, Shrek 1.
La capitolul seriale, luni adorm cu Disparuti fara urma pe PRO TV, asta dupa ce la 22.00 ma uit pe TVR la un serial politist, dar, zau, de stiu cum se cheama! Ar mai fi Monk, retransmis acum de Pro Cinema, Ally McBeal, Familia Bundy, Joe, Friends, Totul despre sex...
Cat despre filme, ultimul (re)vazut a fost Doctor Jivago, cel din 1965. Superb... Mi-am luat de pe DC++ si Vraciul (Znachor), dar, din pacate, nu gasesc subtitrarea nicaieri, iar limba poloneza e mai mult decat un mister entru mine. Mai multe decat "pane Rumburak si Arabela", nu stiu .
taki
Scris: Tuesday, September 19, 2006 3:41 AM
Nivel

Casa de langa lac (The Lake House)

Simtind ca este timpul pentru o schimbare în viata sa, Dr. Kate Foster paraseste spatiul suburban din Illinois unde ea si-a încheiat rezidentiatul si se angajeaza la aglomeratul spital din Chicago. Unicul lucru de care îi pare rau ca il lasa în urma este frumoasa casa pe care ea a închiriat-o - un refugiu proiectat artistic si cu mult spatiu, cu ferestre largi care ofereau privelistea unui lac placid. Este un loc în care se simtea în largul sau. Este o dimineata de iarna în anul 2006. In drumul ei catre oras, Kate lasa un bilet în cutia postala pentru urmatorul chirias al casei, rugându-l sa trimita mai departe scrisoarea sa si notând ca urmele inexplicabile de labe de animal pe care el ar putea sa le observe în fata usii erau acolo când ea s-a mutat în casa...
evelina27m
Scris: Wednesday, September 27, 2006 4:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/22/2006
Am vazut azi, din lipsa de ocupatie, mai multe filme. Pentru amatorii actiunii si suspansului recomand "Snakes on the Plane"(2006) - un agent F.B.I. trebuie sa duca un martor cheie de la Honolulu la Los Angeles. Avionul cu care calatoresc este in vizorul mafiotului impotriva caruia va depune marturie tanarul martor. Astfel, mafiotul a pus in avion o gramada de serpi veninosi - eliberati la jumatatea calatoriei. Urmeaza scene de groaza - eu am plans de emotie.
Pentru amatorii de horror, sf recomand "The Covenant" (2006) si "The Pulse" (2006).
Kiki
Scris: Wednesday, September 27, 2006 4:58 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Daca e cu serpi, filmul asta nu e de mine plans plans Dupa "Anaconda" am avut cosmaruri mult timp pale
Kiki
Scris: Tuesday, October 3, 2006 11:13 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Ieri am vazut Tristan & Isolda. Se putea si mai bine!

Acum vreau sa ma uit la Love actually...ca am gasit ceva info si suna bine....

Opinia generala tinde sa fie ca lumea in care traim este guvernata de rautate si lacomie dar eu nu sunt de acord pentru ca mie mi se pare ca dragostea este peste tot. (Richard Curtis, regizor)

De la noul Prim Ministru burlac si aratos (Hugh Grant) care se indragosteste la cateva minute de la instalarea sa in Downing Street nr. 10 de dragalasa tanara angajata sa asigure protocolul...

La un scriitor (Colin Firth) ce evadeaza din Londra in Sudul Frantei pentru a-si ingriji inima ranita si care gaseste dragostea in lac...

De la o sotie si mama (Emma Thompson) care crede ca sotul ei o inseala (Alan Rickman)...

La o proaspata mireasa (Keira Knightley) care nu intelege distanta pastrata de cel mai bun prieten al sotului ei ...

De la un scolar ce cauta sa atraga atentia celei mai intangibile fete din scoala...

La un tata vitreg vaduv (Liam Neeson) ce cauta punti de legatura cu fiul sau vitreg...

De la o fata batrana americana (Laura Linney) ce nu poate incepe o relatie cu un coleg de servici pe care il iubeste in taina...

La un batran rock star, genul „vazut tot, imi amintesc foarte putin” ce incearca sa-si relanseze cariera cu o melodie reluata dar usor schimbata ca text...

Dragostea creaza un haos pentru toti cei de mai sus.
Aceste evenimente se petrec in Londra in perioada Craciunului si sunt spuse si filmate cu mult umor si romantism si cu acel dulce amar pe care-l traiesc toti cei norocosi sau ghinionisti atunci cand sunt sub vraja dragostei.

M-am uitat...Bun filmul...mi-a placut bravo
delfinasa
Scris: Thursday, May 17, 2007 5:53 AM
Nivel

Asta seara am vazut "Pavilion of women", cu Willem Dafoe, productie 2001...actiunea se petrece undeva in China in timpul celui de-al II-lea razboi mondial, unde sotia unui mare aristocrat se indragosteste de un misionar american care este si doctor...impresionant film, s-a lasat cu lacrimi cry.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.