Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Da..The Notebook l-am vazut si eu, a fost superrr.Tot unul fain rau e The Sleeping Dictionary.. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
V-a placut? |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Am vazut John Carter. Este o poveste cu printese, transpusa in genul Science Fiction. Lui Alice i-a placut mult povestea, iar mie efectele in format 3D si rezolutie IMAX care sunt spectaculoase (la grafica seamana foarte mult cu Avatar). |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Vazusi "The Lorax" pt copii, super! Si "FernGully" cu ceva timp in urma, tot pentru copii ca numai din astea vizionez in ultimu' timp |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Astazi am vazut "EL ORFANATO" bun ptr cine iubeste Horror . Am mai vazut zile astea si o comedie impreuna cu Yohanan c-am prosteasca dar se merita vazuta in cuplu am ras cu lacrimi deci recomand:"HALL PASS"(2011). Astazi am in program si "LOOSIES"(2012)sa vad cum ma incadrez.L-a vazut careva?
Revin am vazut aseara "LOOSIES" vi-l recomdat cu caldura ,un film bun cu actorii asa de frumosi nu imi puteam lua ochii de la ei.Un film din zilele noastre.Super. |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Anelise wrote: Ai spus cumva Gerard Butler? Am revazut si "Gamer" tot cu el... Si ce am mai vazut eu si mi-au placut mult, "The Grey", "Transit", "War Horse", "The Notebook" si mai sunt cateva, dar nu mi le amintesc acum...
dada asa am zis,Liz !Sa ne programam pt urmatorul film cu el? Apropo de actori preferati,vezi ca filmul recomandat de Shirel-Loosies e cu acotrul ala de ti place tie care joaca in Twilight doctor Cullen (Peter Facinelli)
Eu am tras The Artist si abia astept sa l vad |
|
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| cine ma ajuta.? caut sa vad filmul "AVIATOR DE OCAZIE " 2008 unde il pot gasi sa pot sa-l vizionez. e super filmul. |
|
| ligia27 wrote:cine ma ajuta.? caut sa vad filmul "AVIATOR DE OCAZIE " 2008 unde il pot gasi sa pot sa-l vizionez. e super filmul.
Eu am gasit "The Flyboys" dar din 2006 nu stiu daca este acelasi film. |
|
| Pentru ca nu era nimic de urmarit la TV, am vazut "Man on a Ledge", un thriller destul de captivant. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/6/2011 Mesaje: 398
| Tzepii wrote:Pentru ca nu era nimic de urmarit la TV, am vazut "Man on a Ledge", un thriller destul de captivant.
si mie mi s-a parut destul de interesant; te tine in priza pana la sfarsit |
|
| Pentru copii : Motanul incaltat dublat in Romana.
|
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Precum am spus mai sus am vazut The artist-un film francez mut din 2011 .Mie una mi a placut deci il recomand! Aseara am cazut Haywire si a fost ok,sa zicem... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Caut de ieri incontinuu filmul "A little princess" sau pe romana (desi ar trebui sa se traduca "O printesa mica") "O printesa adevarata" . Nu gasesc pe internet ceva care sa ma ajute,peste tot doar dvd-ul |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Atat am avut de spus...
Deci "Haywire" nu te-a impresionat. Nu l-am vazut inca, dar cum iti spuneam mai acum ceva vreme, nu stiu de ce nu ma atrage deloc. |
|
| Ingeras,deabia ieri am apucat sa vedem si noi WE BOUGHT A ZOO superb ne-a placut mult.il recomand ca film de familie ,frumos!!! |
|
|