Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| giulia_mamik wrote:Mai recomand un film aici.L am vazut mai demult doar ce mi l am amintit acum:Eat Pray Love CU jULIA ROBERTS.Mi a placut
E mai buna cartea. ... Dar cu toate astea, si mie mi-a placut. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Kali,cam toate cartile sunt mai bune decat filmele.Eu una raman la parerea asta.Nu am citit cartea cu toate ca stiam ca e inspirat dupa un bestseller.Apropo de filme inspirate dupa carti,l am mai recomandat aici cred-P.S:i love you cu actorul meu preferat Gerard Butler (irlandezii astia au un farmec aparte ).Si cartea si filmul sunt exceptionale. Eu ma bag la CHOCOLAT ...mi am luat si o ciocolata Milka langa mine.Nu se mai pune ca vreau sa slabesc vreo 2 kg.nu? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| giulia_mamik wrote:-P.S:i love you cu actorul meu preferat Gerard Butler (irlandezii astia au un farmec aparte ).Si cartea si filmul sunt exceptionale.:
Am bocit mai bine de jumatate din filmul asta. Vizionare placuta! |
|
| Si eu am bocit rau de tot la filmul ala si de fiecare data,caci l am vazut de 3x .Ciudat cum la filme plang cu orele si in viata de zi cu zi nu plang cu anii .E frustrant Daca e sa facem un clasament al filmelor la care am plans cel mai tare primul ar fi Gladiator .Si acum daca l as vedea as plange din nou,tare si mult! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Apropo de Gerard Butler, am vazut ieri "Machine Gun Preacher". Mi-a placut filmul iar protagonistul nu se dezminte, face din nou un rol de exceptie. |
|
| Dada,frumos film.Eu l am vazut la cimematograf cu o draguta de pe forum ,amandoua fiind fascinate de gerard Butler .E oarecum fortat filmul putin,nu stiu cati ar face ce a facut nenica ala.In fine recomand si eu filmul asta Machine Gun Preacher.Umbla foarte mult la partea sentimentala Daca tot vorbesc de cinema,am mai vazut acolo Contrabanda.Misiune imposibila 4 care de altfel vi le recmonad si voua
Frumos filmul Chocolat .Mi a placut la nebunie |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/4/2012 Mesaje: 23
| evita wrote:The time traveler's wife, ultimul film vazut. Dragutel, dar nu cum ma asteptam... Foarte slab in comparatie cu cartea, multe scene taiate din carte si mi s-a parut fara coeziune. Ca si cum ar fi filmat niste scene si le-a pus impreuna, fara nici o legatura intre ele. Recomand cartea de mii de ori.
Shirel, da-mi adresa ta de mail ca sa-ti trimit o parola si un user pt filelist. nu pot sa iti scriu pe pm dar tu poti.
|
|
| Waiiii am vazut Life is beautiful.A fost rasul -plasnul,pe bune.Cat am putut rade la inceput si plange la sfarsit... .Am niste ochi in cap ....Totusi eu una nu imi voi putea explica niciodata de ce au fost asa urati evreii .Cert e ca nemtii astia au facut prapad peste tot |
|
| Sa notez ca sambata am mers la cinema si am vazut un film-un fiasco total.Filmul se cheama Jocurile foamei.Inceputul a fost interesant dar de pe la jumate au dat o aiurea tare |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| giulia_mamik wrote:Sa notez ca sambata am mers la cinema si am vazut un film-un fiasco total.Filmul se cheama Jocurile foamei.Inceputul a fost interesant dar de pe la jumate au dat o aiurea tare
bine ca mi-ai zis caci vroiam sa merg si eu la cinema sa-l vad. |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| The Painted Veil, un film exceptional. Horrible Bosses-o comedie cam picanta pentru gustul meu. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Am vazut si eu Chocolat si pe urma direct la bucatarie m-am trezit facand tot felul de praline de ciocolata! A fost nemaipomenit!
Am vazut The Devil Inside 2012 o porcarie ,pacat de timpul pierdut! Astazi am in plan WE BOUGHT A ZOO .L-a vizionat cineva?
The Painted Veil l-am vazut si eu nu stiu m-a plictisit foarte tare ,poate fiindca l-am vazut cu o prietena care are aceeasi subiect si in viatza personala si avand realitatea langa mine filmul nu a avut nici un efect. Ei i-a placut enorm si a retrait cu actritza toate scenele cred ca! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| WE BOUGHT A ZOO,e super,Shirel!Film de familie,noua ne-a placut |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| ingerash wrote:WE BOUGHT A ZOO,e super,Shirel!Film de familie,noua ne-a placut
Ok,merci mult iubita atunci il vedem astazi! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| giulia_mamik wrote:Dada,frumos film.Eu l am vazut la cimematograf cu o draguta de pe forum ,amandoua fiind fascinate de gerard Butler . Ai spus cumva Gerard Butler? Am revazut si "Gamer" tot cu el... Si ce am mai vazut eu si mi-au placut mult, "The Grey", "Transit", "War Horse", "The Notebook" si mai sunt cateva, dar nu mi le amintesc acum... |
|
|