Ce filme ati mai vazut - recomandari
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Friday, March 16, 2012 9:44 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
giulia_mamik wrote:
Mai recomand un film aici.L am vazut mai demult doar ce mi l am amintit acum:Eat Pray Love CU jULIA ROBERTS.Mi a placutthumright

E mai buna cartea.
... Dar cu toate astea, si mie mi-a placut.
giulia_mamik
Scris: Friday, March 16, 2012 10:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Kali,cam toate cartile sunt mai bune decat filmele.Eu una raman la parerea asta.Nu am citit cartea cu toate ca stiam ca e inspirat dupa un bestseller.Apropo de filme inspirate dupa carti,l am mai recomandat aici cred-P.S:i love you cu actorul meu preferat Gerard Butlerdance (irlandezii astia au un farmec aparteras sic ).Si cartea si filmul sunt exceptionale.
Eu ma bag la CHOCOLATthumright ...mi am luat si o ciocolata Milka langa mine.Nu se mai pune ca vreau sa slabesc vreo 2 kg.nu?hohot ras
kali
Scris: Friday, March 16, 2012 10:32 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
giulia_mamik wrote:
-P.S:i love you cu actorul meu preferat Gerard Butlerdance (irlandezii astia au un farmec aparteras sic ).Si cartea si filmul sunt exceptionale.:

Am bocit mai bine de jumatate din filmul asta.
Vizionare placuta!
giulia_mamik
Scris: Friday, March 16, 2012 10:49 PM
Nivel

Si eu am bocit rau de tot la filmul ala si de fiecare data,caci l am vazut de 3xalcool .Ciudat cum la filme plang cu orele si in viata de zi cu zi nu plang cu aniimaseluta .E frustrantalcool
Daca e sa facem un clasament al filmelor la care am plans cel mai tare primul ar fi Gladiatorthumright .Si acum daca l as vedea as plange din nou,tare si mult!hohot uff
aurishta
Scris: Saturday, March 17, 2012 9:08 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Apropo de Gerard Butler, am vazut ieri "Machine Gun Preacher". Mi-a placut filmul iar protagonistul nu se dezminte, face din nou un rol de exceptie.
giulia_mamik
Scris: Saturday, March 17, 2012 11:44 AM
Nivel

Dada,frumos film.Eu l am vazut la cimematograf cu o draguta de pe forumcoeur ,amandoua fiind fascinate de gerard Butlerhohot ras .E oarecum fortat filmul putin,nu stiu cati ar face ce a facut nenica ala.In fine recomand si eu filmul asta Machine Gun Preacher.Umbla foarte mult la partea sentimentalasic
Daca tot vorbesc de cinema,am mai vazut acolo Contrabanda.Misiune imposibila 4dance care de altfel vi le recmonad si vouacomputerlove

Frumos filmul Chocolatdance .Mi a placut la nebuniethumright
zanfirachemihaela
Scris: Tuesday, March 20, 2012 9:55 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/4/2012
evita wrote:
The time traveler's wife, ultimul film vazut. Dragutel, dar nu cum ma asteptam...

Foarte slab in comparatie cu cartea, multe scene taiate din carte si mi s-a parut fara coeziune. Ca si cum ar fi filmat niste scene si le-a pus impreuna, fara nici o legatura intre ele. Recomand cartea de mii de ori.

Shirel, da-mi adresa ta de mail ca sa-ti trimit o parola si un user pt filelist. nu pot sa iti scriu pe pm dar tu poti.

giulia_mamik
Scris: Saturday, March 31, 2012 12:38 AM
Nivel

Waiiii am vazut Life is beautiful.A fost rasul -plasnul,pe bune.Cat am putut rade la inceput si plange la sfarsit...maseluta .Am niste ochi in capuff ....Totusi eu una nu imi voi putea explica niciodata de ce au fost asa urati evreiiclosedtopic .Cert e ca nemtii astia au facut prapad peste tot banghead uff
giulia_mamik
Scris: Thursday, April 5, 2012 6:59 AM
Nivel

Sa notez ca sambata am mers la cinema si am vazut un film-un fiasco total.Filmul se cheama Jocurile foamei.Inceputul a fost interesant dar de pe la jumate au dat o aiurea taremaseluta
bereea
Scris: Thursday, April 5, 2012 8:32 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
giulia_mamik wrote:
Sa notez ca sambata am mers la cinema si am vazut un film-un fiasco total.Filmul se cheama Jocurile foamei.Inceputul a fost interesant dar de pe la jumate au dat o aiurea taremaseluta

bine ca mi-ai zis caci vroiam sa merg si eu la cinema sa-l vad.
AlexandraL
Scris: Thursday, April 5, 2012 11:43 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
The Painted Veil, un film exceptional.
Horrible Bosses-o comedie cam picanta pentru gustul meu.
shirel
Scris: Saturday, April 7, 2012 10:18 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Am vazut si eu Chocolat si pe urma direct la bucatarie m-am trezit facand tot felul de praline de ciocolata! alcool alcool A fost nemaipomenit!

Am vazut The Devil Inside 2012 o porcarie ,pacat de timpul pierdut! angry angry
Astazi am in plan WE BOUGHT A ZOO .L-a vizionat cineva?

The Painted Veil l-am vazut si eu nu stiu m-a plictisit foarte tare ,poate fiindca l-am vazut cu o prietena care are aceeasi subiect si in viatza personala si avand realitatea langa mine filmul nu a avut nici un efect.ras alcool Ei i-a placut enorm si a retrait cu actritza toate scenele cred ca! sic
ingerash
Scris: Saturday, April 7, 2012 10:28 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
WE BOUGHT A ZOO,e super,Shirel!Film de familie,noua ne-a placutfirstprize
shirel
Scris: Saturday, April 7, 2012 10:35 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
ingerash wrote:
WE BOUGHT A ZOO,e super,Shirel!Film de familie,noua ne-a placutfirstprize

Ok,merci mult iubita atunci il vedem astazi! yes yes pupici
Anelise
Scris: Saturday, April 7, 2012 2:20 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
giulia_mamik wrote:
Dada,frumos film.Eu l am vazut la cimematograf cu o draguta de pe forumcoeur ,amandoua fiind fascinate de gerard Butlerhohot ras .

ras love Ai spus cumva Gerard Butler? bounce hohot Am revazut si "Gamer" tot cu el...
Si ce am mai vazut eu si mi-au placut mult, "The Grey", "Transit", "War Horse", "The Notebook" si mai sunt cateva, dar nu mi le amintesc acum... angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.