Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Ce filme noi ati mai vazut in ultima vreme si v-au placut ? Ce merita vazut ? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Tocmai mi-am amintit ca am vazut un film educational, as putea spune, despre autism. Filmul se numeste Rainman si ii are in distributie pe Dustin Hoffman si Tom Cruise. Merita vazut!
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Foarte frumos filmul si foarte emotionanta interpretarea actorilor.Asa am aflat prima oara despre autism. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu recunosc ca la capitolul asta stau mai prost. Cand am timp liber prefer sa stau pe forum, sa citesc, sa ma plmb sau sa incerc o reteta noua (mancare sau praji). Totusi ultimul film vazut (acum cam vreo luna) este Just like heaven (Reese Whinterspoon care a jucat in Blonda de la drept). |
|
| Am vazut aseara My baby's daddy, o comedie faina cu 3 prieteni care devin tatici in acelasi timp. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Nu poti spune despre un film daca merita sa fie vazut sau nu, pentru ce depinde foarte mult de gusturi. Ce unuia ii poate place la nebunie, poate altuia sa nu i se para deloc interesant. N-am mai vazut de mult un film care sa imi placa, chiar am impresia ca nu se mai fac filme bune |
|
| Mirandolina wrote:Nu poti spune despre un film daca merita sa fie vazut sau nu, pentru ce depinde foarte mult de gusturi. Ce unuia ii poate place la nebunie, poate altuia sa nu i se para deloc interesant. N-am mai vazut de mult un film care sa imi placa, chiar am impresia ca nu se mai fac filme bune Asta asa este, nu toti apreciaza acelasi gen de filme si nici macar nu apreciaza la fel un film. |
|
| Daca ma duc cu sotul la cinema si vizionam un film din categoria comedie sau romantic, sunt sanse 80% sa doarma pe tot parcursul filmului. dar daca alege el filmul, ceva gen actiune, suspans, S.F. este foarte incantat si ca sa vezi ca nu adoarme . Cam asa cu gusturile omului |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Nici eu nu prea mai am timp de un film, cel putin nu cap-coada...Mi-a recomandat ceva sotul meu, dar nu am apucat sa-l vad: Asoka. Sper sa-mi fac timp, si apoi pot sa va si spun ce tema are. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Vreau sa vad filmul Crash. L-a vazut cineva? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Il am eu, dar nu l-am vazut... |
|
| Am intrat in posesia serialului LOST, prima serie si am termen 2 saptamani ca sa-l vad.
M-a avertizat prietena mea ca o sa fiu in suspans, m-am si speriat ca mi-e frica sa pun DVD-urile sa ma uit .
By the way, cum as putea face si eu niste copii la DVD-uri??? Ele sunt download-ate dupa net. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Eu sunt o mare impatimita a filmelor, indraznesc sa spun ca mai exista inca filme excelente, chiar daca, printre atatea productii celebre e destul de greu sa mai vii cu un film cu un subiect trasnet.
La capitolul comedie va recomand "Bridget Jones' Diary" si "Bridget Jones: The Edge of Reaason". Mi-au placut foarte mult si "Meet the Parents" si "Meet the Fockers".
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ultimile doua le-am vazut si pot sa spun ca sint doua productii la care am ris cu pofta si care m-au destins! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/4/2006 Mesaje: 448
| Ultimul film pe care l-am vazut si mi-a placut a fost MADAGASCAR. Sa nu rideti de mine, dar imi plac la nebunie filmele de desene animate. Abia astept sa apara si la noi ICE AGE 2. Abia s-a lansat, dar am auzit ca e super. In rest, doar la TV ma mai uit din cind in cind, daca filmul e interesant. |
|
|