|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Anelise wrote: The Pirate Fairy (Tinker Bell) sau ceva de genul, a aparut? Ce stiti?
E super! La cinema l-am vazut de 8 martie. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Am vazut recent 47 Ronin , mi-a placut |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Care, remake-ul? |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Am fost aseara la "Noah" ...nu sunt cea mai mare fana a filmelor cu subiect religios, dar mi s-a parut un film bun, care te tine in suspans. Este un film gen fantasy si ceva pe o latura ireala si de neexplicat pentru mine care crede cu tarie in "Teoria evolutionismului " a lui Darwin .
Interpretarea actorilor este foarte, foarte buna. Russell Crowe e la fel de bun ca in toate filmele pe care le-am vazut cu el.
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/19/2014 Mesaje: 10
| “The legend of Hercules”- super film mi-a placut si il recomand, eu l-am vazut 3 D. |
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Thor-Intunericul,chiar mi-a placut |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| TatyKS wrote:Am fost aseara la "Noah" ...nu sunt cea mai mare fana a filmelor cu subiect religios, dar mi s-a parut un film bun, care te tine in suspans. Este un film gen fantasy si ceva pe o latura ireala si de neexplicat pentru mine care crede cu tarie in "Teoria evolutionismului " a lui Darwin .
Interpretarea actorilor este foarte, foarte buna. Russell Crowe e la fel de bun ca in toate filmele pe care le-am vazut cu el.
Abia l-am vazut !! Super si recomand !! |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Anelise wrote:Da, revin, s-ar putea sa fiu singura care nu a fost impresionata de Django Unchained. Bun, nimic de zis, dar nu m-a dat pe spate... Doar parerea mea, evident.
Nici eu nu-s data pe spate. Spun si eu la fel ca tine: film bun, mi-a facut placere sa-l urmaresc dar... ... printre altele, mult prea sangeros si violent pentru gustul meu. |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| t-mihaela wrote:"The book thief"...emotionant, imi plac la nebunie filmele cu evrei si nemti, lectii de viata pt toata familia. Fain, merita vazut !Thank you Miha |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Am vazut si eu astazi The Book Thief mi-a placut mult! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ieri am fost la cinema si am vazut Tarzan The legend starts here.E super!!!
https://www.youtube.com/watch?v=_ftKSi9nQrY |
|
| In we am vizionat 3 days to kill , super film, m-a incantat , si We're the Millers, o comedie usurica . |
|
| Am vizionat ieri 300 Rise of an Empire , multe efecte , f mult facut pe calculator , prin unele locuri SF nu e cine stie ce ... |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eileen wrote:Am vizionat ieri 300 Rise of an Empire , multe efecte , f mult facut pe calculator , prin unele locuri SF nu e cine stie ce ... . Prima parte a fost muult mai buna , la partea asta doar reclama a fost buna ! Am fost de curand la Vecinii ... destul de slabuta comedioara ! Iar pentru copii am fost la " Legendele lui Oz " si ne-a placut , nu ne-am plictisit dar nici nu se compara cu altele ! |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Am vazut Maleficent. Mi-a placut! |
|
|