|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Anelise wrote:Ghici ce descarc eu acum...
O sa-ti placa! Garantat! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Am vazut "The host", "Terminalul" (cu Tom Hanks, joaca superb!), "Mizerabilii". Le recomand pe toate 3! |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| The words l am vazut acum jumatate de an!Super filmul.Vreau sa merg la cinema cu fii'mea la Despicable me 2 ... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Eu din ce am mai vazut de-a lungul timpului si mi-au ramas in suflet -- The Grey, Inception, si absolut toate filmele in care joaca Denzel Washington. Aaa, si Gerard Butler!
kali wrote:O sa-ti placa!  Garantat! Abia astept sa-l vad astazi! E descarcat, ma asteapta in bara, dar sa-mi termin intai treburile! |
|

| giulia_mamik wrote:Vreau sa merg al cinema cu fii'mea la Despicable me 2  ... .
Si eu, sapt. asta.
Anelise, enjoy! |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| kali wrote:.
Si eu, sapt. asta.
Hai la Bacau la cinema ... |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Si noi vrem sunt super haiosi ! |
|

| giulia_mamik wrote:Hai la Bacau la cinema  ...
As veni daca nu ar fi atat de departe...
|
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Am fost aseara la Grown Ups 2 ... haioasa comedioara ! Daca ati vazut prima parte e si mai bine ! Mereu mi-au placut filmele cu Adam Sandler ! |
|

| kali wrote:. Anelise, enjoy! L-am vazut - mi-a placut mult, mult! A atins si o coarda sensibila! Deci DA, frumos, un film super!!! |
|

| Anelise wrote:L-am vazut - mi-a placut mult, mult!  A atins si o coarda sensibila!  Deci DA, frumos, un film super!!!
Stiiiiam eu!! Si mie mi-a placut mult!! Cel mai bun film din ultima perioada!
|
|

| giulia_mamik wrote:Vreau sa merg la cinema cu fii'mea la Despicable me 2  ...
Am fooost! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Am vazut ieri Django Unchained Nu degeaba a strans o caruta de premii! |
|

| Aurishta, am zis ca-l vad si eu, dar nu am apucat inca... Deci merita, da? Eu am vazut acum vreo doua seri "Fighting" (2009). Actiune, lupte de strada, pentru cine este interesat. Mie mi-a placut! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Anelise wrote:Aurishta, am zis ca-l vad si eu, dar nu am apucat inca... Deci merita, da? Da, merita! Are in final cam multe impuscaturi , dar, in sprijinul actiunii ai al ideii filmului, se accepta! Dialogurile sunt foarte amuzante si se echilibreaza bine cu drama protagonistului! Am vizionat ieri Flight, foarte bun, dar....trebuiau ei sa bage o tipa in pielea goala chiar din prima secventa a filmului. Cred ca am pitici pe creier, fac alergie la nuditatea inutila. Scena cu pricina chiar putea fi absenta,fara probleme! Altfel, un film exceptional, iar Denzel Washington nu mai necesita laude, aprecieri, etc, este magnific! |
|
|