|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Am vazut Pieta si Samaria, filme coreene in regia lui Kim Ki Duck. Un om superb! Le recomand, si nu numai pe acestea. Mai sunt. Printre care Bin Jip sau Iron, Spring Summer Fall Winter...
Spring, summer, fall, winter and spring again. Este o parabola foarte frumoasa. Pe mine m-a impresionat extraordinar de tare. Desi nu este ceva nou, este povestit atat de frumos, iar imaginile sunt sublime...
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Si filmul lui Mungiu - Dupa dealuri
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Am vazut ieri o comedioara destul de simpatica:You may not kiss the bride.E buna asa,de weekend. |

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Si eu tot o comedie, The Benchwarmers . |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu am vazut un film frumos coreean, "Mascarada", istoric. A mai fost supranumit "Print si cersetor"in versiune coreeana. Este un film serios,cu un subiect bun, merita vazut! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Am fost aseara cu copilasii la un film de animatie 3 D "The Croods", care ne-a incantat atat pe noi cat si pe copii .
Iar mai tarzior am revazut cu placere pe TCM , "Ultimul samurai" ... superb. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ieri am fost la cinema si am vazut The Croods, o aventura preaistorica despre calatoria facuta de prima familie din lume cand caverna in care locuiau este distrusa. Intalnesc peisaje extraordinare , animale fantastice si felul lor de a veda lumea se schimba. Un film foarte potrivit cu ceea ce studiaza fiica-mea la istorie acum, cred ca invatatoare ava fi innebunita astazi ascultandu-le povestea, mai ales ca la cinema ne-am organizat si-au fost toate fetitele din clasa si cativa baieti.
Tot ieri am vazut un Journey 2 : insula misterioasa.O combinatie intre cartile lui Jules Verne, Stevenson si "Calatoriile lui Gulliver" de Swift parca.Foarte placut , iar Ale a fost incantata .
|

| Am vizionat "Naufragiat pe luna" , foarte frumos, original, amuzant...si romantic...ne-a surprins pe toti si ne-a asigurat o seara foaaaarte placuta! |

| Am mai vazut doua filme de dragoste foarte frumoase, unul cu final trist, celalalt viceversa ., "Innocent Steps" si "Love me not". |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Recomand din tot sufletul filmul "Stelute pe pamant". |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Am vazut in ultima vreme un film bun, se numeste Silver Linings. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Am vazut in ultima vreme si recomand:
FLIGHT: 
HUGO: 
The Magic of Belle Isle
The Words
Atlasul norilor nu mi-a placut deloc, 3 ore din viata mea pierdute.... chestiune de gusturi probabil.. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Flight daaaaa!!! Super film! Am vazut la cinema Fast and Furious 6, dar eu sunt fan... Si mai demult - Cod Rosu la Casa Alba cu Gerald Butler. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
|
In sfarsit l-am vazut si eu... mi-a placut mult!
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| kali wrote:In sfarsit l-am vazut si eu... mi-a placut mult! Ghici ce descarc eu acum... |
|
|