Ce filme ati mai vazut - recomandari
Subiectul anterior · Subiectul urmator
giulia_mamik
Scris: Saturday, April 28, 2012 10:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Anelise,stii ca spuneam prin ianuarie ca musai vreau sa merg la cinema pt el.Mai bine ca l am vazut de acasamaseluta .Nu stiu ,nu mi au placut scenele in care tipa se batea cu baietii rai.Numai ideea aia de a da intr o femeie...poate sunt paranoia.alcool .Dar merge asa de o noapte...sa adormi la el hohot sic
Am tras Loosies sa vedem care i treaba cu elbounce
Eu am vazut in librarie cartea asta:We bought a Zoo.As fi cumparat o dar au niste preturi cartile in general de nu te poti apropia de eleuff .In fine,cred ca o sa l trag pt maine si o sa l vizionez si eu cu pisicuta meacoeur
aurishta
Scris: Tuesday, May 8, 2012 6:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
AdrianaC wrote:
Flashforward... oare daca ai putea sa zaresti o frantura din propriul viitor, ai incerca sa schimbi lucrurile sau ai accepta ideea ca viitorul nu poate fi transformat si l-ai lua ca atare?

Flashforward, de Robert J.Sawyer - o carte interesanta, care merita a fi citita...

Citind cele scrise de Adriana, mi-am adus aminte de filmul "Time Changer", care trateaza acest subiect dintr-o perspectiva crestina. Mie mi-a placut suficient de mult ca sa-l vad de trei ori (la diferite intervale de timp), este foarte amuzant cu toate ca trateaza o problema serioasa.
shirel
Scris: Wednesday, May 9, 2012 5:31 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Si serialul "Flashforward."este super misto .Il recomand din toata inima are sa va placa la nebunie!!Pacat ca nu are si continuare ,serialul nu prea a avut succes in America !
Cristine
Scris: Thursday, May 10, 2012 8:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/21/2009
kimmi
Scris: Thursday, May 10, 2012 5:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/6/2011
si mie mi-a placut Flashforward
pacat ca nu are continuare
Marilum
Scris: Friday, May 11, 2012 8:15 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/25/2011
Eu acum urmaresc serialul "FRINGE" pe net.
aurishta
Scris: Thursday, May 17, 2012 6:21 PM
Nivel

As vrea si eu sa vad un film bunangel ,dar nu stiu ce. In ultima vreme am urmarit doar seriale coreene si parca as vrea altceva aziangel Aveti vreo sugestie?
Mami_de_gemeni
Scris: Thursday, May 17, 2012 6:24 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
aurishta wrote:
As vrea si eu sa vad un film bunangel ,dar nu stiu ce. In ultima vreme am urmarit doar seriale coreene si parca as vrea altceva aziangel Aveti vreo sugestie?

Ghost Wisper? The DespreateWife, The Good Wife.
The Firm etc.
aurishta
Scris: Thursday, May 17, 2012 6:28 PM
Nivel

Multumesc mult,fug sa le cauttopai topai
Mami_de_gemeni
Scris: Thursday, May 17, 2012 6:30 PM

aurishta wrote:
Multumesc mult,fug sa le cauttopai topai

Acum depinde si de preferintele tale. Eu prefer in general cele cu tematica politista. Insa le poti vedea si la TV.
In ultimul timp am tot cautat filme de animatie pentru copii: Finding Nemo, Cinderella, Cars si altele.
aurishta
Scris: Thursday, May 17, 2012 6:35 PM
Nivel

La Tv nu-mi place sa ma uit,imi mananca timpul cu reclame tampite si ma tine legata de o anumita ora. Prefer sa caut pe internet. Acum bantui febrilras
Mami_de_gemeni
Scris: Thursday, May 17, 2012 6:37 PM

Aurishta - spor la cautat. Cand ai nevoie de o anume tematica, anunta caci stiu multe filme.
TatyKS
Scris: Friday, May 25, 2012 12:06 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Eu ma uit zilnic pe net la serialul Grey's Anatomy ... computerlove imi place la nebunie .
mikaela
Scris: Friday, May 25, 2012 1:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Si eu care credeam ca voi vorbiti de filmele de la cinemahohot ca pe acolo ajung cam rar in ultimul timp si numai pt copii alcool

Am vazut Blindness. Doamne ce film pale maseluta
andreeahana
Scris: Friday, May 25, 2012 2:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/18/2008
taty wrote:
Eu ma uit zilnic pe net la serialul Grey's Anatomy ... computerlove imi place la nebunie .

eu am terminat de vizionat toate cele 8 sezoane acuma astept luna septembrie sa bage si sezonu 9....intre timp ma mai uit o data de la inceput...e cel mai szuper serial dupa parerea mea mie una imi place la nebunie ....si chiar vb cu o prietena ca asa ceva nu o sa vedem poate niciodata in spitalele din romania.....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.