|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Am vazut si eu aseara "One DAY",mi-a placut tare mult. Cei doi protagonisti au fost magnifici! |

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| shirel wrote: Acuma vreau sa vad SOURCE CODE ,am auzit ca este un film bun!!
L-am vazut, chiar este un film bun, dupa parerea mea. Nu prea agreez eu SF-urile, dar filmul asta a avut o idee buna si frumos valorificata. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu am trecut granita la rusi si am vazut Fata fara zestre, Ochi negri si Moscova nu crede in lacrimi. Urmeaza seria Tarkovsky. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| No' bine Shirel eu ti am zis ca e de plans putin .De fapt ma bucur ca v a placut,fetelor Eu am mai scris pe aici.Daca vreti si va plac filmele cu latura morala,filmele psihologice va recomand Vanila Sky! E preferatul meu.L am vazut de cateva ori bune. Am mai vazut "I dont know how she deos it".Slab film Acum am vazut trailerul de la Source Code.Pare interesant... |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11815
| Ieri am vazut Source Code .Tareeee fim!Mi-a placut si parca m-a si pus pe ganduri asa putin!Merita vazut!
Deseara ma uit la un film de groaza triller brrrr ce-mi plac! Radeam de baieti care comentau filmul cica mult timp a durat pana si-au revenit mereu le era frica sa se intoarca cu spatele cand erau la toaleta si asta din cauza filmului.Aaa se cheama INSIDIUS. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/2/2009 Mesaje: 36
| The Green Beautiful cu Marion Cotillard
Chernobyl Life In The Dead Zone
Vizionare placuta! |
|

| Am vazut un film aseara si vi l recomand din toata inima:Welcome to the Rileys!O adevarata lectie de viata |
|

| giulia_mamik wrote:Am vazut un film aseara si vi l recomand din toata inima:Welcome to the Rileys!O adevarata lectie de viata
Am retinut,il caut si am sa ma uit!
Eu am vazut CRAZY.STUPID.LOVE dragutz nimic mai mult dar totusi il recomand .Deseara vreau sa vad TRESPASS am inteles ca este bun cu Nicolas CAGE si Nicole Kidman. |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| shirel wrote:Mai recomand cu drag 2 filme superbe din 2011: -The Change Up (de milioane  )
L am vazut.Il recomand si eu Fast Five la fel mi a placut mult. Acum am in plan : The Caller Red Riding Hood |
|

| Shirel,iti va placea garantat! Totusi ma intreb cata lume ar proceda precum cei din film .Daca nu ma insel,filmul chiar este inspirat dintr o fapta reala.Cel putin asa spunea la trailer! Vizionare placuta! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Sambata seara am fost la cinema si am vazut Breaking Down.Nu stiu daca sa-l recomand sau nu |
|

| Si eu am vazut la cinema Braking Dawn.Fata de cele 3 parti,asta cam lasa de dorit!Parerea mea |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| din seria twilight mi-a placut doar primuL:in rest, lasa mult de dorit.
Ma uc sa descarc si eu ceva filme recomandate pe aici, poate reusesc sa vad azi unul dat fiind ca sunt libera |
|

| giulia_mamik wrote:Shirel,iti va placea garantat!  Totusi ma intreb cata lume ar proceda precum cei din film  .Daca nu ma insel,filmul chiar este inspirat dintr o fapta reala.Cel putin asa spunea la trailer! Vizionare placuta!
Am vazut si eu Welcome to the Rileys mi-a placut cu toate ca actiunile se petrec tare incet si am fost putin dezamagita de sfarsit vroiam sfarsitul clasic . Giulik multumesc pentru recomandare ,daca mai vizionezi ceva bun astept ne plac c-am aceasi filme! |
|

| Shirel,tocmai asta imi place mie la filmele astea:realismul!Nu s chiar cu happy end si sunt pe latura aia morala mai mult.Eu filme am mai vazut dar nu excelente.Am scris in paginile din urma.Iti recomand VANILLA SKY -un film psihologic vechi dar genial.Sunt curioasa ce parere ai tu de el!Eu una il consider suuuuper film! |
|
|
|