|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| katy_lumika wrote:Eu am vazut Alice in tara minunilor, neaparat 3D ca altceva nu servea Luana Mi-a placut ideea de follow your dreams, actorii foarte bine alesi, cel putin palarierul a fost foarte bine interpretat, insa pisica a fost un esec total. La sfarsitul filmului, dupa ce am comentat cu Luana, saturandu-se ca-i bagam ideile mele pe gat, mi-a aruncat la intrebarea mea "ei, care e morala filmului?" un raspuns foarte sec "sa ai grija la gropi ca poti cadea in ele". O mai duc la film cand o face plopul mere:018:
Katy, am vazut si noi in familie "Alice" duminica asta si categoric filmul nu e pentru copii, nu a prezentatat interes la ai mei .Diana nu a inteles o boaba, sa ma rog, nu a vazut ce trebuia vazut ,multe replici care erau soptite nu el auzeam de galagia or,si alea erau cele mai cu duh.TRebuie neaparat sa-l mai vad o data in liniste sa imi dau seama de ce i se face atata reclama
"Avatar" mi-a placut |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Dupa mult timp, am reusit sa imi fac timp si eu pentru cateva filme pe care imi doream mult sa le vad. Ieri am vazut "Up in the Air" si "Shutter Island". Recomand ambele filme ca fiind de mare calitate. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/21/2009 Mesaje: 278
| Enchanted (2007) simpaticut,de vazut mai ales cu copii |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Intr-adevar Enchanted este foarte frumos...eu am vazut Shrek Forever After si il recomand! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| AlexandraL wrote:In ultimul timp am vazut 2 filme care m-au impresionat foarte mult: "Pay it forward" si "The pursuit of happyness". Sunt deosebite, le recomand din toata inima. Si am mai vazut "Doctor Zhivago" (frumos dar trist...), "Before sunrise" si "Before sunset", "In her shoes", "The wedding date". Si filmul rusesc "Preotul", care iarasi m-a impresionat si m-a pus pe ganduri... Alexandra,la filmul Preotul titlul este in ruseste? |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Eu m-am distrat cu "It's complicated". Superb! Actorii sunt super, Meryl Streep e divina! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am vazut si eu ieri "Hurt Locker" si "Poker" . Primul mi-a placut foarte mult, al doilea, cel romanesc, mi s-a cam parut pierdere de vreme ori nu stiu eu sa apreciez filmele astea noi romanesti. Cu Jojo care apare numai in fundul gol si se chinuie sa aiba accent moldovenesc ceea ce dupa parerea mea, nu-i iese deloc. Deci, nu mi-a placut! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| liz nici mie nu imi plac filmele romanesti, sunt prea seci, parca te uiti la teatru. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| oana_nicole wrote:Dupa mult timp, am reusit sa imi fac timp si eu pentru cateva filme pe care imi doream mult sa le vad. Ieri am vazut "Up in the Air" si "Shutter Island". Recomand ambele filme ca fiind de mare calitate.
Si mie mi-au placut! Up in the air mi se pare atat de potrivit , din pacate, vremurilor actuale.... Iar Shutter Island - tare filmul. Nu ma asteptam la asa final
Am mai vazut ieri Cop out - o buna portie de ras ... Iar Bruce Willis |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| tocmai am teminat de vazut filmul Strania poveste a lui Benjamin Button. m-a impresionat asa de mult....inca dau apa la soricei. nu stiu dc in realitatea exista boala pe care o avea Banjamin Button dar ..... e crunt. sa te nasti batran si odata cu trecerea anilor, in timp ce altii imbatranesc, u sa fii tot mai tanar...pana ajungi un bebelus....... |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| The curious case of Benjamin Button m-a impresionat la maxim.Un film de nota 20 Up in the air a fost un film frumos.Real!Nu cu happy end,cei 2 indragostiti ramanand impreuna.Am ramas dezamagita cand el a aflat ca ea e maritata si are copii... The shutter island...un film de 10 cu un final neasteptat si cam nedrept .Oricum ma fascineaza orice film psihologic.The machinist cu Christian Bale,e un film oarecum asemanator.Ajungi la un moment dat sa nu mai intelegi nimic,dar daca astepti finalul,intelegi tot.
Daca vreti un film frumos,dar frumos in adevaratul sens al cuvantului va recomand:The reader.Un film excelent.Am plans la filmul ala.Merita vazut.
Am vazut o groaza de filme pe parcursul anilor,dar precum am scris in paginile anterioare,filmul care mi-a castigat pe deplin admiratie este :Vanila Sky!Multe lucruri am invatat de pe urma acelui film.Cum o singura decizie luata gresit iti poate schimba tot sensul vietii |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Intru si eu sa bifey la categoria desene animate 3D: in week-end am vazut Toy Story 3, cu Tudor cu tot, la Bacau. A stat cumintel tot filmul, i-a placut, nu a scos un sunet! Sonorul a fost ok, nu cred ca l-au zapacit prea tare imaginile 3D, asa ca... vom merge si la Shrek! |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| alexandrabogdan wrote:tocmai am teminat de vazut filmul Strania poveste a lui Benjamin Button. m-a impresionat asa de mult....inca dau apa la soricei. nu stiu dc in realitatea exista boala pe care o avea Banjamin Button dar ..... e crunt. sa te nasti batran si odata cu trecerea anilor, in timp ce altii imbatranesc, u sa fii tot mai tanar...pana ajungi un bebelus.......
Asta cu ajunsul la stadiul de bebelus, a fost cam trasa de par... In rest m-a placut filmul. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Am vazut cam tot ce ati scris pe-aici.Majoritatea au meritat vazute. Recomand Yes man,o comedie tare draguta. Mi-a placut si Prince of Persia:The Forgotten Sands .Are cam tot ce vrei:aventura,fantezie,actiune,dragoste. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| AlexandraL wrote:In ultimul timp am vazut 2 filme care m-au impresionat foarte mult: "Pay it forward" si "The pursuit of happyness". Sunt deosebite, le recomand din toata inima. Si am mai vazut "Doctor Zhivago" (frumos dar trist...), "Before sunrise" si "Before sunset", "In her shoes", "The wedding date". Si filmul rusesc "Preotul", care iarasi m-a impresionat si m-a pus pe ganduri... Alexandra scuze ca insist, la filmul "preotul" titlul este in ruseste,de pe net il ai? as vrea sa-l vad si eu, te rog ...mercy |
|
|