|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Dupa ce am citit Poveste de iarna, am vrut sa vad si filmul...insa nu aveam expectante mari, dat fiind ca de obicei filmele nu se ridica la nivelul cartilor....insa mi-a placut enorm. Iar Colin Farrel are o interpretare de exceptie. Asadar recomand si filmul! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| The Revenant... l-am vazut si eu. DiCaprio merita Oscar fara doar si poate insa despre film nu stiu ce sa spun. Nici nu mi-a placut nici nu mi-a displacut - am concluzionat eu de vreme ce nu am plecat din sala si nici nu am simtit cand au trecut 160 min.
Eu nu spun ca nu-i un film de calitate insa mult prea sangeros pentru gustul meu... fara sa-ti dea nicio raza de speranta ca ar putea fi bine in vreun fel... atmosfera asta sumbra nu-mi place. Am avut o iesire in oras in care ne-am simtit excelent... am mancat nemaipomenit la un resto frumos de tot... companie foarte placuta... eram super bine dispusa si filmul asta mi-a cam stricat starea de fericire. E foarte greu de digerat!! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| kali wrote:The Revenant... l-am vazut si eu. DiCaprio merita Oscar fara doar si poate insa despre film nu stiu ce sa spun. Nici nu mi-a placut nici nu mi-a displacut - am concluzionat eu de vreme ce nu am plecat din sala si nici nu am simtit cand au trecut 160 min.
Eu nu spun ca nu-i un film de calitate insa mult prea sangeros pentru gustul meu... fara sa-ti dea nicio raza de speranta ca ar putea fi bine in vreun fel... atmosfera asta sumbra nu-mi place. Am avut o iesire in oras in care ne-am simtit excelent... am mancat nemaipomenit la un resto frumos de tot... companie foarte placuta... eram super bine dispusa si filmul asta mi-a cam stricat starea de fericire. E foarte greu de digerat!!
mda, fix asta a fost si impresia mea. mult prea dur pt gustul meu ... si cica a fost dupa caz real |
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| The Other Boleyn Girl.
http://www.imdb.com/title/tt0467200/ |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Incarcatura pretioasa |
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Vikings - serial |
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Lista neagra, un film mai vechi, din 2006, dar mie mi-a placut mult. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| De curand am vazut Miss Sloane. Mi-a placut! Mult! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| In ultima perioada sunt atat de obosita, incat fac din orice film un serial! |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| kali wrote:In ultima perioada sunt atat de obosita, incat fac din orice film un serial!
Cam asa si eu. Acum am fost la frate-meu si l-am vazut, altfel cine are timp de filme? |
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| De curand am vazut "The Light Between Oceans"! Mi-a placut...un film frumos! |
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| kali wrote:In ultima perioada sunt atat de obosita, incat fac din orice film un serial! Si mie mi se intampla asta din ce in ce mai des! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu urmaresc mini seriale la greu si ma uit numai la sfarsit de saptamana..ceva ce urmaresc acuma Homeland se meritaa tare ptr cine iubeste actiune si sa stea in tensiune tot timpul!
Am mai vazut un serial bun ptr noi mamicele superb Big little liesMiunciuni mici mari un mini seial care trebuie vazut de voi numaidecat este ca o lectie de viatza!!Nu-l ezitati! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Personal am vazut ieri filmul Captain Marvel acasa si la cinema Avengers: Endgame. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Un film bun pe care l-am vazut recent este The Man from Toronto.
|
|
|