Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Am vrut sa ma fac blonda si am cumparat Garnier fara amoniac.....nu a prins mai deloc..nu se cunoaste. Am doar o stralucire.Acum vreau sa iau Prestige profesional. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Koko,nu ar trebui sa te decolorezi inainte? parul tau e mai inchis,nu cred sa prinda blondul direct pe el. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mela wrote:Koko,nu ar trebui sa te decolorezi inainte? parul tau e mai inchis,nu cred sa prinda blondul direct pe el.
Exact. Fara decolorare nu reusesti. Eu nu m-as blonzi acasa niciodata. Poti strica parul destul de tare si nu se merita. Plus ca nu am vazut niciodataun rezultat "waw". E altceva cand esti deja blonda si vopsesti pentru o schimbare de nuanta dar asa... mai bine du-te la salon. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| kali wrote:
Exact. Fara decolorare nu reusesti. Eu nu m-as blonzi acasa niciodata. Poti strica parul destul de tare si nu se merita. Plus ca nu am vazut niciodataun rezultat "waw". E altceva cand esti deja blonda si vopsesti pentru o schimbare de nuanta dar asa... mai bine du-te la salon.
la saloane se folosesc blondurile "speciale", adica cele care decoloreaza, in cazul unei culori inchise. Eu am plecat de la saten inchis acum cateva luni si acum am ajuns abia la un saten deschis. Nu ma incumet sa merg mai luminos deocamdata! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Imi aduc aminte in facultate ce ne mai infrumusetam noi acasa una pe alta . Si m-a decolorat o prietena si m-a facut blond-pui de la maroniu si am ramas socata cand m-am privit in oglinda de ce urat imi sedea . Dar a trebuit sa ies din casa si pe strada niste tipi vroiau sa ma atentioneze ca-mi scapasem ceva pe jos si -mi ziceau ,,Blondo ti-a cazut foaia pe jos!hEIII!Blondo vezi ca ...de vreo 3 ori ,-eu nu ma simteam blonda - Pana la urma a venit un tip cu foaia mea si mi-a zis -Esti si blonda si surda! Am ras sa lesin cu Blondo! Bine ca a doua zi m-am revopsit cu riscul de a ramane cheala ,dar nu blonda! |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu m-am vopsit de ani de zile cu Wella,...acum de vreo jumatate de an ma vopsesc cu L'Oreal,...parca imi rezista mai mult pe firele albe. |
|
| Nici chiar pui de gaina..stiu ca nu iese culoarea de pe cutie dar chiar sa nu prinda deloc? Voi incerca cu alta vopsea. |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| KOKO,vrei sa te faci blonda?mie-mi place mult asa cum esti,.....
|
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Oana esti de coma,am ras mai ceva ca la un banc bun. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| M-am spart de ras cu "blondo" .
Koko, poti sa-ti pui cea mai cea vopsea blonda pe par inchis, ca nu-ti iese fara decolorare...daca e si fara amoniac, ai dat banii de pomana. Ori iti iei decolorant si te faci acasa, dar ai grija sa nu-l arzi, apoi bagi vopsea, ori mergi la salon, unde aceiasi pasi ii fac, numai ca tu stai pe scaun si un profesionist face treaba.
Mi s-a pus si mie pata sa-mi schimb culoarea din roscat back la blond si mi-am si luat 2 cutii de vopsea-spuma Clairol, ca atata-mi intra mie la o vopsire, dar dupa ce nasc o sa vreau sa ma vopsesc, ca tot am stat 9 luni in 3 culori...dar intai decolorat si apoi aplicat vopsea, ca sa si iasa. |
|
| Iubitele am luat blond ca sa mi iasa un capucino ceva...dar eu n am vazut ca i fara amoniac si n a prins deloc. Cica se ia in 4 -6 spalari,daca are ce sa se ia. Am dat comanda de o vopsea Prestige . Vreau ceva uniform. Va pup. koko2008 attached the following image(s):
|
|
| Gata m am vopsit.....si mi place |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Pai, si noi nu vedem? Sa-ti fie de bine, iubita! ... Si eu ma vopsesc saptamana viitoare, dar habar n-am ce nuanta sa aleg ca m-am cam saturat de eternul negru. Parca as incerca altceva! |
|
| Nu merge photobucket....
Am pus poza la avatar |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Anelise wrote:Pai, si noi nu vedem? Sa-ti fie de bine, iubita! ... Si eu ma vopsesc saptamana viitoare, dar habar n-am ce nuanta sa aleg ca m-am cam saturat de eternul negru. Parca as incerca altceva!
Ana, poti incerca o visina coapta. Koko, mie imi place culoarea ce se intrezareste din poza de la avatar. Felicitari pentru reusita. |
|
|