Ce fel de vopsea pentru par folositi?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
koko2008
Scris: Thursday, August 4, 2011 9:42 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Am vrut sa ma fac blonda sic si am cumparat Garnier fara amoniac.....nu a prins mai deloc..nu se cunoaste.plans plans Am doar o stralucire.Acum vreau sa iau Prestige profesional.
Mela
Scris: Thursday, August 4, 2011 9:56 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Koko,nu ar trebui sa te decolorezi inainte? parul tau e mai inchis,nu cred sa prinda blondul direct pe el.
kali
Scris: Thursday, August 4, 2011 9:59 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mela wrote:
Koko,nu ar trebui sa te decolorezi inainte? parul tau e mai inchis,nu cred sa prinda blondul direct pe el.

Exact. Fara decolorare nu reusesti.
Eu nu m-as blonzi acasa niciodata. Poti strica parul destul de tare si nu se merita. Plus ca nu am vazut niciodataun rezultat "waw".
E altceva cand esti deja blonda si vopsesti pentru o schimbare de nuanta dar asa... mai bine du-te la salon.
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, August 4, 2011 10:12 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
kali wrote:

Exact. Fara decolorare nu reusesti.
Eu nu m-as blonzi acasa niciodata. Poti strica parul destul de tare si nu se merita. Plus ca nu am vazut niciodataun rezultat "waw".
E altceva cand esti deja blonda si vopsesti pentru o schimbare de nuanta dar asa... mai bine du-te la salon.

la saloane se folosesc blondurile "speciale", adica cele care decoloreaza, in cazul unei culori inchise. Eu am plecat de la saten inchis acum cateva luni si acum am ajuns abia la un saten deschis. Nu ma incumet sa merg mai luminos deocamdata!
oanamaria
Scris: Thursday, August 4, 2011 10:27 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Imi aduc aminte in facultate ce ne mai infrumusetam noi acasa una pe alta .
Si m-a decolorat o prietena si m-a facut blond-pui hohot de la maroniu si am ramas socata cand m-am privit in oglinda de ce urat imi sedea .
Dar a trebuit sa ies din casa si pe strada niste tipi vroiau sa ma atentioneze ca-mi scapasem ceva pe jos si -mi ziceau ,,Blondo ti-a cazut foaia pe jos!hEIII!Blondo vezi ca ...de vreo 3 ori ,-eu nu ma simteam blonda -alcool hohot Pana la urma a venit un tip cu foaia mea si mi-a zis -Esti si blonda si surda!hohot hohot
Am ras sa lesin cu Blondo!hohot hohot
Bine ca a doua zi m-am revopsit cu riscul de a ramane cheala ,dar nu blonda!
marivic
Scris: Thursday, August 4, 2011 11:12 AM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Eu m-am vopsit de ani de zile cu Wella,...acum de vreo jumatate de an ma vopsesc cu L'Oreal,...parca imi rezista mai mult pe firele albe.
koko2008
Scris: Thursday, August 4, 2011 1:39 PM
Nivel

Nici chiar pui de gaina..stiu ca nu iese culoarea de pe cutie dar chiar sa nu prinda deloc?
Voi incerca cu alta vopsea.
marivic
Scris: Thursday, August 4, 2011 2:16 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
KOKO,vrei sa te faci blonda?mie-mi place mult asa cum esti,.....
LilianaD
Scris: Thursday, August 4, 2011 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Oana esti de coma,am ras mai ceva ca la un banc bun.hohot hohot hohot
delfinasa
Scris: Thursday, August 4, 2011 4:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
hohot M-am spart de ras cu "blondo" hohot.

Koko, poti sa-ti pui cea mai cea vopsea blonda pe par inchis, ca nu-ti iese fara decolorare...daca e si fara amoniac, ai dat banii de pomana. Ori iti iei decolorant si te faci acasa, dar ai grija sa nu-l arzi, apoi bagi vopsea, ori mergi la salon, unde aceiasi pasi ii fac, numai ca tu stai pe scaun si un profesionist face treaba.

Mi s-a pus si mie pata sa-mi schimb culoarea din roscat back la blond si mi-am si luat 2 cutii de vopsea-spuma Clairol, ca atata-mi intra mie la o vopsire, dar dupa ce nasc o sa vreau sa ma vopsesc, ca tot am stat 9 luni in 3 culori...dar intai decolorat si apoi aplicat vopsea, ca sa si iasa.
koko2008
Scris: Thursday, August 4, 2011 7:03 PM
Nivel

Iubitele am luat blond ca sa mi iasa un capucino ceva...dar eu n am vazut ca i fara amoniac si n a prins deloc. Cica se ia in 4 -6 spalari,daca are ce sa se ia. Am dat comanda de o vopsea Prestige . Vreau ceva uniform. Va pup.

koko2008 attached the following image(s):
vopsea de par prestige deluxe.jpg

koko2008
Scris: Friday, August 5, 2011 2:44 PM
Nivel

Gata m am vopsit.....si mi place topai topai topai
Anelise
Scris: Friday, August 5, 2011 2:52 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Pai, si noi nu vedem? bounce Sa-ti fie de bine, iubita! computerlove ... Si eu ma vopsesc saptamana viitoare, dar habar n-am ce nuanta sa aleg ca m-am cam saturat de eternul negru. Parca as incerca altceva! oare
koko2008
Scris: Friday, August 5, 2011 3:01 PM
Nivel

Nu merge photobucket....alcool

Am pus poza la avatar sic
monica irimia
Scris: Friday, August 5, 2011 3:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Anelise wrote:
Pai, si noi nu vedem? bounce Sa-ti fie de bine, iubita! computerlove ... Si eu ma vopsesc saptamana viitoare, dar habar n-am ce nuanta sa aleg ca m-am cam saturat de eternul negru. Parca as incerca altceva! oare

Ana, poti incerca o visina coapta. thumright
Koko, mie imi place culoarea ce se intrezareste din poza de la avatar. Felicitari pentru reusita. dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.