Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Eu m-am vopsit ultima oara cu Palette color XXL Dar a iesit foarte inchis. Data viitoare am zis ca ma fac cu rosu
|
|
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Wellaton! Am gasit nuanta parului meu, astfel ca nu se vad "radacinile" cand creste, doar firele albe. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor multumesc. Cautam o vopsea profesionala. Am gasit pana la urma in UK pe un site care vinde vopsea profesionala si am sa-mi iau IGORA de la Schwarzkopf Professional.
Ma gandeam sa-i zic mamei sa-mi aduca BESS daca se mai gaseste dar cred ca imi iau de aici. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| L'Oreal. Garnier, toate natiile ce le gasesc, nu-s pretentioasa si cu cat mai ieftina cu atat mai buna acasa in Ro mai aveam probleme cu vopselurile dar aici vad ca merg toate. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Roxanel, si eu ma faceam in "tinerete" cand eram blonda cu bess. Era singura care iesea cum trebuie. Ulterior insa am aflat ca nu e prea recomandata. Foarte multe saloane am vazut ca au optat pentru Wellaton (Koleston) sau L'Oreal.
Eu cand ma fac singura acasa folosesc numai L'Oreal Preference.
Chiar acum sunt cu vopseaua in cap, mi-am luat un L'Oreal Preference 5.1 (Saten deschis luminos), sa vedem ce o sa iasa.
|
|
| AdrianaC wrote:Roxanel, si eu ma faceam in "tinerete" cand eram blonda cu bess. Era singura care iesea cum trebuie. Ulterior insa am aflat ca nu e prea recomandata. Foarte multe saloane am vazut ca au optat pentru Wellaton (Koleston) sau L'Oreal. Eu cand ma fac singura acasa folosesc numai L'Oreal Preference. Chiar acum sunt cu vopseaua in cap, mi-am luat un L'Oreal Preference 5.1 (Saten deschis luminos), sa vedem ce o sa iasa.
Adriana saru-mana. L'Oreal, cel din magazin, la mine nu acopera firele albe. Nu ca as avea prea multe dar pe cele care le am, nu le acopera. Si nu tine foarte mult pe parul meu. O sa ma interesez de Wellaton (Koleston) sa vad ce si cum.
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Dar de Henna ce spuneti? |
|
| De Henna spun doar ca trebuie sa fii foarte atenta cum aplici si cand aplici. Fiind naturala nu ai nici un control, adica iese ce iese.
Nu trebuie aplicata pe parul vopsit in prealabil cu vopsea normala. Parul trebuie sa fie nevopsit ca sa-ti iasa culoarea pe care o vrei.
Am o prietena care s-a facut pe parul vopsit si a iesit verde. Asa ca, succes. |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Eu folosesc SAFIR si sunt foarte multumita de ea!!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| multumesc, dar m-ai speriat putin.
eu am parul vopsit asa ca nu cred ca o sa o incerc. |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Roxanel scZ dar nu pot sa ma abtin a ramas pana la urma verde in cap??? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| O sa testez si eu Schwarzkopf Tint(red black) sper sa imi iasa culoarea |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Astazi am folosit L'Oreal Casting 500 (saten deschis) si a iesit OK. Sa vedem acum si cat de rezistenta e culoarea |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Roxanel, din cate am inteles eu de la coafeza mea, pentru acoperirea firelor albe se foloseste o combinatie de culori: baza + culoare, de asta e indicat sa te vopsesti la coafor, la cineva care stie cate ceva despre combinarea culorilor. |
|
| Asa este iti trebe baza plus culoare, eu una mi-am cumparat de la un depozit vopsea Koleston, baza plus culoare si sunt foarte multumita. M-a facut coafeza dar acasa la mine. Daca la magazin platesc 5-6 lire pe Loreal pe Koleston culoare, baza si developer am platit 20 de lire, dar se vede si diferenta la luciu, acoperire si inca tine dupa 3 luni. |
|
|