Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Anca maine ma vopsesc cred ca pe seara ,mi-am luat si sampon si masca si ulei de par henna ca asa zice pe un forum ca trebuie sa stau pe putin 2 ore cu ea pe cap si sa-mi dau cu ulei pe par sa nu mai fie asa tare cum a zis Mihaela. Pe pe cutie zice ceva de balsam o sa ma uit mai bine ce scrie.Eu mi-am luat negru dar sa vedem daca iese .Tot asa am citit pe forum si zice ca incepe sa prinda culoarea respectiva dupa 2 zile pana atunci nu trebuie spalat.Eu am tot o nuanta de roscat.Sa vedem daca iese negru. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Miha, Ely, multumesc de raspuns! Bafta Ely, sa iti iasa frumos si neaparat sa ne zici si noua cum a fost da? |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Spre surprinderea si bucuria mea nu s-a cimentuit vopseaua in parul meu. .Intr-adevar se face mare mizerie in cada dar se spala repede,cel putin la mine nu aramas patata cada ,dar am dat si repede cu apa.Dupa samponare am aplicat balsam hena si parul meu este sa zicem o idee mai aspru ca inainte dar este bine atata timp cat se periaza destul de bine.Eu cred ca depinde si de vopsea de unde este.A mea este din Franta si tocmai ce citisem pe un site si se pare ca aceasta henna din Franta este foarte buna.Vopseaua am amestecat-o cu balsam henna si apa fierbinte . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Ma bucur sa aflu ca nu toate se cimenteaza,tre sa fiu si eu mai atenta de unde cumpar data viitoare |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 217
| eu am hotarat sa nu mi-l mai vopsesc cel putin in primele luni de sarcina.foloseam garnier inainte. se vede putin diferenta,dar... voi ce ma sfatuiti? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| daca nu-ti face rau mirosul de vopsea nu ai de ce sa te temi. vopsitul parului nu face rau bebelusului din burtica. |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| L'oreal are o vopsea care nu are in compozitie amoniac...poate vrei sa incerci...daca nu ma insel se numeste L'oreal Casting...cauta in magazine... Pupici, |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 217
| Ce veste buna mi-ati dat. Super. Inca nu prea mi-e greata. Sapt. viitoare actionez. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor nu stiu ce a fost in capul meu sa ma fac cu Loncolor luata din Romania.
Am stat 10 minute peste timpul indicat, fara sa vreau, si vreau sa va spun ca mi-am umplut scalpul de bubite. Ma mananca de parca as avea raie. Cred ca peroxidul din vopsea mi-a uscat in asa pielea capului. Nu pot sa-mi explic altfel.
Mai am si un Londacolor dar naiba se mai face cu ea. Stiu ca e alta firma dar mi-e frica sa incerc pe pielea mea. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Garnier de vreo 2 ani, si sampon si balsam tot Garnier si nu le mai schimb. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor stiti daca se mai vinde vopsea BES in Romania? Stiti cumva cine o producea?
Saru-mana. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| nu am mai vazut bes pe piata de multisor. o sa intreb coafeza mea.
eu folosesc si sunt ffff multumita, inclusiv de cand sunt insarcinata, L'oreal creme casting. e super! stie careva dintre voi ce produs este acela de la "L'oreal care se da pe par dupa vopsire si netezeste parul? se gaseste si separat de cutia de vopsea? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Am o parere foarte proasta despre PALETTE !!!!!!!!NU o recomand .Dupa 3spalari zici ca nici nu ai fost vopsita si parul este tern! |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Si eu la fel. Am folosit Londacolor si mi-a placut,acum am luat Garnier si iar sunt multumita. |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu cu WELLA luata din hipermarket si ma vopseste fiimea acasa,... De vreo 11 ani ma vopsesc cu WELLA,si nu as schimbao cu nici o alta,m-am obisnuit cu ea;o singura data m-am vopsit cu palette acum 8 ani si m-a usturat pielea de credeam ca mi-am frecat scalpul cu ardei iute |
|
|