Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Eu mi-am cumparat vopsea pentru par Henna sunt curioasa sa vad ce o sa iasa .Am inteles ca este foarte sanatoasa pentru par ,ce parere aveti a-ti folosit? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Da, dar nu este vopsea. Este un praf facut din plante, care trebuie tinut mai multe ore pe cap. Intareste foarte bine firele de par, il face mai sarmos si mai uscat. In plus, il si coloreaza in functie de parul tau si in functie de cat de procesate sunt frunzele respective. M-am facut si sunt foarte incantata. Ca vopsea folosesc in schimb Palette, Garnier si cele profesionale din saloane (cand ma duc)
|
|
| Praf mi-am luat si eu ,am cautat pe net mai multe amnunte despre aceasta Henna si am inteles ca nu se mai poate folosi vopsea normala dupa ce te-ai dat cu Henna ci numai sa-l tunzi .Daca il face mai uscat nu prea imi convine ca al meu deja e cam uscat dar am inteles ca trebuie masat cu ulei inainte si asa il face mai moale. |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Eu m-am dat cu balsam dupa, ca altfel as fi avut sarma pe cap nu fire de par. M-am vopsit dupa, dar doar mai inchis....nu stiu daca se poate decolora parul dupa Henna, pentru ca e foarte puternica |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu ma vopsesc cu Wella profesioanal si Londa profesioanal pe care le comand la un agent. Am recurs la aceasta solutie pentru ca nu pot ajunge mereu la salon si numai vreau sa imi mai schimb nuanta , asa ca ma mai fac si acasa cand timpul nu imi permite altfel. sampon , balsam , uleiuri, masti, creme - tot profesioanle folosesc |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Eu m-am facut o singura data cu hena si am avut impresia ca am pus ciment in cap Zicea sosurel pe undeva ca s-a tencuit ...asa ssentiment de tencuiala l-am avut si eu Insa nu m-am lecuit, tot cu hena vreau sa ma fac si de data asta ca mi-a cazut destul de la sarcina , o sa cada si de la alptat .e mai buna decat chimicalele |
|
| Parca ma vad si eu tot cu ciment pe cap si apoi sa vedem daca mia pot baga piaptanul in par,dar nu ma las tot ma fac .Poate in timp se obisnuieste parul cu henna si nu o sa mai fie asa.Azi merg si imi cumpar si sampon,balsam ,maska hena s afie tot tacamul. De la vopselele normale am pierdut prea mult par asa ca e timpul sa fac o schimbare.Imi place tot ce este pe baza de plante. |
|
| Asteptam comentarii si impresii Ai grija sa tencuiesti bine fiecare suvita ca pe acolo nu mai poti trece cu pieptanul |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Wella , la salon. Acasa , uneori , foloseam Bess ( in Romania ) , aici L'Oreal ! Dar rar de tot. Masti de par , sampon , conditioner , tot Wella . |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| La salon Wella si acasa Garnier. Am folosit intr-un timp (acum cativa ani Palette), dar mi-a spus coafeza ca nu e buna, ca arde parul. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| -Clairol herbal essences, hydrience ...Natural instinct de la ei e semipermanenta -28 de spalari- si mie imi place foarte mult . -Revlon -asa si asa, se cam duce la spalat...Dar recomand kitul pentru highlights de la ei (are tot ce trebuie sa te faci cu succes singura: casca de plastic, croseta de scos suvitele, manusi, pudra decoloranta, balsam, recipient de amestecat, manusi) |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Nu m-am vopsit niciodata, daca va vine sa credeti... Ma batea gandul intr-un timp si cred ca voi incerca totusi sa ma fac mai blonda, ca mi s-a inchis parul in ultimii ani. Poate voi incepe cu niste suvite, cand m-oi indura sa ma tund si sa ma revolutionez si eu. |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Nuantator de la Londa, folosit la salon. Sampon, balsam, masca, aproape tot ce exista pe piata. Nu cred sa apara vreun produs si eu sa nu-l incerc. Ah! Masca folosesc de ceva vreme de la Kalos, cea de placenta. E recomandata de coafeza mea si e la un super pret - 100.000 si ceva lei vechi o cutie de vreo 500 gr., cred! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| cute_baby_of_mine wrote:Nuantator de la Londa, folosit la salon. Sampon, balsam, masca, aproape tot ce exista pe piata. Nu cred sa apara vreun produs si eu sa nu-l incerc. Ah! Masca folosesc de ceva vreme de la Kalos, cea de placenta. E recomandata de coafeza mea si e la un super pret - 100.000 si ceva lei vechi o cutie de vreo 500 gr., cred!
wow! si eu vreau masca aia pt par cu placenta! de unde o iei Lenus?
eu am folosit cam tot ce se poate de pe piata in materie de vopsele de par. dar m-am oprit cu succes la Garnier (e f buna, la un pret mai mult decat decent, au culori frumoase si...rezista in timp la spalat!). in salon de obicei se foloseste Wella, gama profesionala dar m-am facut (tot la salon) si cu L'Oreal si Joico (astia cred ca tot de la L'oreal sunt, sper sa nu vb prostii).
acasa ma spal numai cu sampon dermato-cosmetic Ducray, pt par sensibil (e luat de la sensiblu) si sunt ffff multumita de el (eu am un par mai ciudatel si imediat imi cade daca il spal cu orice chestie cosmetica), am o masca pt par uscat (care hraneste f bine si o aplic cam la 2-3 spalari) de la Tony&Guy (tot de la sensiblu luata si a fost super avantajoasa: 20 lei 500 gr si te faci cu aia un an pe putin) de care eu sunt multumita.
nu imi place sa fac experimente, in special cu samponul si masca de par pt ca imediat se vede daca nu le tolerez.
intrebari pt fetele care au folosit Henna:
1. de ce se "cimenteaza" parul? adica ...cum? ce intelegeti prin "cimentarea" parului?
2. se poate aplica pe orice culoare actuala de par? eu am un roscat de care as vrea sa scap si m-as face ceva mai inchis (de genul maro ciocolata) dar nu stiu ce nuanta de henna sa aleg. imi puteti da o sugestie plz?
vreau si eu sa ma schimb nitel la par dar nu m-as mai vopsi ca si mie imi cade la greu par. |
|
| Pasta aia de hena dupa ce o pui pe cap se intareste ,nu mai poti reveni cu pieptanul deci de la inceput tre sa acoperi bine suvita. Am vazut vopsele pe baza de hena, n-am incercat dar poate alea nu se intaresc , or avea ceva uleiuri in ea.Normal henna nu se prinde pe par vopsit dar eu m-am facut si s-a prins o alta nuanta decat pe cel natural... |
|
|