|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Se spune ca daca toata burtica e numai in fata iar din spate nici nu zici ca esti insarcinata, o sa ai un baiat.
Voi ce fel de burtica ati avut?
La mine se confirma zicala, caci la Alice eram cu burtica maaare, inclusiv extinsa spre talie fff mult, iar la Andrei, daca te uitai din spate, nu ziceai ca sunt insarcinata. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mmm, nu e regula. Si mie imi spunea toata lumea ca dupa cum arata burta, tuguiata, sin spate nu ziceai ca sunt insarcinata, burta micutza .... ca va fi baiat...... si a iesit Maria ! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Tuguiata..toata-n fata si a fost Victor, deci la mine s-a potrivit |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| sousourel wrote:Tuguiata..toata-n fata si a fost Victor, deci la mine s-a potrivit
Si la mine la fel, s-a potrivit. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Maria & mami wrote:Mmm, nu e regula. Si mie imi spunea toata lumea ca dupa cum arata burta, tuguiata, sin spate nu ziceai ca sunt insarcinata, burta micutza .... ca va fi baiat...... si a iesit Maria !
... si la mine Alexia |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| La catai balena ajunsesem, ziceai ca am burta peste tot...Lumea mi-a zis inaintea echografului ca fac baiat, desi am sperat sa se insele... |
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| La Catinca am avut o burtica rotunda ca o minge, iar la Tudor tzuguiata in fata. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/15/2007 Mesaje: 35
| Fetelor eu am avut o burta atat de tuguiata...iar din spate nici nu ziceai ca sunt insarcinata....si ce credeti??....a ieist fata...asa ca la mine nu s-a nimerir!! |
|

Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| aedon wrote:Fetelor eu am avut o burta atat de tuguiata...iar din spate nici nu ziceai ca sunt insarcinata....si ce credeti??....a ieist fata...asa ca la mine nu s-a nimerir!!
Nici la mine! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/6/2006 Mesaje: 309
| Eu am avut o burta miiiica, rotunda... Ma rugam mereu sa ma mai ingras putin (nu am luat decat 9 kg.toata sarcina), doctorita ma incuraja ca daca o sa aiba copilul 2 kg o sa fie bine...pana la urma a avut 3,200 kg Nu stiu saraca unde s-a dezvoltat atat, ca dupa burta nu s-ar fi zis. |
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Si eu am avut cu David o burtica destul de tuguiata, la fel din spate nici nu zicei ca sunt insarcinata...inca mi s-a intamplat pe la 8 luni, ca mergeam spre casa si ma claxoneza din spate o masina, dupa ce trece putin de mine si se uita in spate.. au ramas un pic socati baietii nu cred ca se asteptau sa vada o graviduta |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/1/2007 Mesaje: 47
| eu la 22 saptamani pot spune ca am o burta intinsa. NU prea iti dai seama ca sunt gravida, ma mai ghicesc femeile, dar nu e f evident. Poti spune ca sunt doar grasa si atat. Si e baiat. Deci pana acum nici la mine nu s-a potrivit vorba din batrani: daca e tuguiata e baiat... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Vesna wrote:La catai balena ajunsesem, ziceai ca am burta peste tot...
Si eu la fel....Mai rau, la mine nici nu se vedea ce fel de forma
In fine, toti is dadeau cu parerea |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/24/2007 Mesaje: 208
| Eu am burta mare, dar din spate nu se cunoaste ca as fi insarcinata. Si totusi o sa am fetita |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| la mine cum pare burtica la 16 sapt? :D andra_p attached the following image(s):

|
|
|