Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Ce facultati mai sunt "la moda" acum? Ne apropiem si noi cu pasi repezi si chiar nu prea stim ce sa alegem.
Lui Alice ii place mult romana, limbile straine, s-ar orienta spre Facultatea de Litere sau Facultatea de Limbi Straine sau Facultatea de Jurnalism, dar sincer nu stiu daca si ce poti sa faci in ziua de astazi mai departe cu aceste facultati. |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Teoretic, nu prea iti asigura un viitor "luminos", dar decat sa faca o facultate in sila si apoi sa nu profeseze niciodata, mai bine sa-si urmeze pasiunea, sa profite de cate o bursa in strainatate... si apoi sa vada pe unde o vor purta pasii. Cine stie? Poate pleaca, poate se reorienteaza, poate isi descopera calitatile de antreprenor... facultatea e o experienta care se incheie cu o bucata de hartie.
Cati nu au facut-o degeaba? Cati nu o au si au reusit foarte bine in viata?
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Asa este, Kali. Ei ii plac mult si biologia, fizica si psihologia. Sincer, nici nu stiu incotro sa o indrum sa se indrepte si ar cam trebui sa se hotarasca pentru ca deja a trecut clasa a XI-a...
Andrei e atras si el de biologie, fizica, matematica, engleza si desen... Momentan spune ca i-ar placea sa se faca arhitect sau medic. Deja a inceput din vacanta aceasta sa exerseze singur la desen, se uita pe youtube si invata cum se deseneaza corect casele...
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Automatica si calculatoare e la moda. Trebuie sa ne gandim si ce joburi o sa facem dupa. E drept ca nu o sa umplem tara de itisti dar trebuie sa ne gandim si la prtea financiara. Eu sunt de parere ca sa faca facultatea la care se duce din pasiunesi si sa fie consecvent si serios.
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| La moda sunt facultatile spre care au inclinatie , talent , pasiune pentru ca numai asa isi vor putea gasi un job care sa -l poata face fetele mele au facut liceu de mate info si de gura mea au dat la automatizari si calculatoare dar dupa ce au intrat unde au vrut ele una la drept si una la medicina au renuntat a doua zi fra nici o parere de rau
Informatica si automatizarile sunt la moda mai ales la Iasi unde sunt locuri de munca bine platite si pot lucra din anul 2 de facultate Trebuie pasiune altfel vor renunta atat in timpul facultatii cat si dupa ce au terminat , nu -si gasesc locul si se simt nefericiti vrand sa faca a doua facultate .......evident platita
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Alessandra este în ultimul an de liceu și trebuie sa aleagă facultatea. S-a hotărât sa încerce la medicina, inginerie medicala și informatica. Si totuși, ce se cere cel mai mult în acest an? Ce facultate ați alege? |