Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| da e adevarat vor fi recunoscute diplomele dar pentru exterior e important sa stii efectiv sa faci ceva si eu cred ca cel putin in constructii cit de curind se va cistiga ca in exterior cunosc ingineri care au terminat hidrotehnica ( la care multa vreme nu se uita nimeni) si acum iau bani frumosi 1000-2000 euro pe proiectele intocmite , toate comunele din tara asta primesc fonduri pentru poduri, drumuri si de cind cu inundatiile si pentru canalizari si mai stiu eu ce......unde mai pui ca toti din domeniu zic ca vor fi fonduri de nu vom putea sa le cheltuim
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| katy wrote:Unde locuieste tatal tau??? Ca tare nevoie am avea de o echipa serioasa pentru casuta noastra
Prea departe de Buc. Nu se mai aventureaza asa in tara ca i-am dat eu job de babysitter |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mihaela75 wrote:Prea departe de Buc. Nu se mai aventureaza asa in tara ca i-am dat eu job de babysitter Multumesc pentru raspuns, Mihaela On topic: nu stiu cat de mult e la moda insa eu anul viitor voi incerca la UNATC la Imagine de film si televiziune, cred ca din februarie voi incepe cursurile de pregatire In paralel voi baga dosarul la ID Facultatea de psihologie, in caz ca nu intru la prima sa nu stau degeaba Daca intru il voi avea prof pe Dan Alexandru, un mare om |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| MNiko wrote: La moda e sa fii student.
Foarte adevarat! Totusi, am observat ca piata muncii incepe sa influenteze alegerea facultatii, se cer din nou ingineri, ingineri constructori chiar foarte mult, deci mi se pare o alegere foarte buna. Mihaela are dreptate, in Romania se construieste enorm. Eu cred ca foarte curand cererea si oferta de munca vor influenta si la noi in mod decisiv invatamantul universitar, iar facultatile "la moda" vor ramane un moft. |
|
| Miru wrote:
Foarte adevarat! Totusi, am observat ca piata muncii incepe sa influenteze alegerea facultatii, se cer din nou ingineri, ingineri constructori chiar foarte mult, deci mi se pare o alegere foarte buna. Mihaela are dreptate, in Romania se construieste enorm. Eu cred ca foarte curand cererea si oferta de munca vor influenta si la noi in mod decisiv invatamantul universitar, iar facultatile "la moda" vor ramane un moft.
E adevarat ca au inceput sa se caute ingineri si mai ales in constructii, dar daca vezi si studentii nostrii de la constructii.... mai bine iti construiesti singur casa. Sper sa se trezeasca la realitate si facultatile si sa nu mai accepte inscrieri pe baza de dosar, macar la facultatile unde meseria e de foarte mare raspundere(asa cum sunt si constructiile, sau medicina) |
|
| MNiko wrote:
Sper sa se trezeasca la realitate si facultatile si sa nu mai accepte inscrieri pe baza de dosar, macar la facultatile unde meseria e de foarte mare raspundere(asa cum sunt si constructiile, sau medicina)
Aaa, la medicina nu se intra pe baza de dosar (la stat, cel putin), examenul a ramas examen si tot ies o gramada de medici slabi si mai ales fara inclinatie catre meseria asta de care depinde viata unor oameni. Ai dreptate cu admiterile pe baza de dosar, nici eu nu sunt de acord (poate si fiindca eu am apucat admiterea cu examen serios). Si macar daca ar intra pe baza de dosar, sa se faca o triere serioasa in timpul facultatii. Din pacate, si la stat sunt multi studenti cu plata, iar facultatilor nu le convine sa-i piarda pe drum, ca pierd o sursa de venituri. Nu ramane decat sa speram ca tot piata va elimina absolventii fara valoare si va tria si facultatile in functie de rezultatele absolventilor. |
|
| Miru wrote:
Aaa, la medicina nu se intra pe baza de dosar (la stat, cel putin), examenul a ramas examen si tot ies o gramada de medici slabi si mai ales fara inclinatie catre meseria asta de care depinde viata unor oameni. Ai dreptate cu admiterile pe baza de dosar, nici eu nu sunt de acord (poate si fiindca eu am apucat admiterea cu examen serios). Si macar daca ar intra pe baza de dosar, sa se faca o triere serioasa in timpul facultatii. Din pacate, si la stat sunt multi studenti cu plata, iar facultatilor nu le convine sa-i piarda pe drum, ca pierd o sursa de venituri. Nu ramane decat sa speram ca tot piata va elimina absolventii fara valoare si va tria si facultatile in functie de rezultatele absolventilor.
Ai foarte mare dreptate, din pacate. Vrau sa-ti spun ca daca esti prof in universitate si nu trec cel putin doua treimi din studenti nu mai primesti ore anul urmator, si nu mai ai loc de munca. Iar daca vezi in ce fel se invata... Trierea o s-o faca tot lumea nu facultatea, dar pana la triere mai dai peste cate unul care mai mult stica decat repara |
|
| MNiko wrote: Vrau sa-ti spun ca daca esti prof in universitate si nu trec cel putin doua treimi din studenti nu mai primesti ore anul urmator, si nu mai ai loc de munca.
Asta nu o stiam!!! |
|
| Eu o stiu ca lucrez acolo si vad in ce fel sunt trecuti studentii. Eu inca nu am drept sa dau nota finala, acea din catalog, si colaborez cu profesori care au acest drept, eu tinand partea practica si ei teoria. Ii vad pe cei de la ingineri ce se chinuie sa le scoata de undeva notele. Desi se vad unele lucrari ca sunt clar copiate, au ajuns profesorii sa nu se mai sesizeze de acest fapt. |
|
| Specializarea în matematica româneasca se reduce la absurd |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| Si eu doresc sa incep o facultate, acum la a doua tinerete Asi dori pedagogie scolara si prescolara. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu sunt studenta la Pedagogia invatamantului primar si prescolar.Tu de unde esti?Exista in Bucuresti si exista sectie si in Crevedia,jud,DB.Eu la Crevedia sunt,am trecut in anul 2.Ar trebui sa te grabesti poate mai prinzi inscrierea din toamna,bineinteles daca se mai fac si in toamna,...Este o super facultate,bineinteles numai daca ai vocatie si dragoste de daruit pt.copii.Salariul este mizer,cel putin acum ca suplinitor,dar eu de ex.nu mi-am ales pt.bani meseria asta,...daca iti place atunci trebuie sa o faci din tot sufletul.E foarte usor sa-ti educi copilul,dar e foarte greu sa sti sa educi pe altul.SUCCES! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Tiramisu, mult succes! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| marivic wrote:Eu sunt studenta la Pedagogia invatamantului primar si prescolar.Tu de unde esti?Exista in Bucuresti si exista sectie si in Crevedia,jud,DB.Eu la Crevedia sunt,am trecut in anul 2.Ar trebui sa te grabesti poate mai prinzi inscrierea din toamna,bineinteles daca se mai fac si in toamna,...Este o super facultate,bineinteles numai daca ai vocatie si dragoste de daruit pt.copii.Salariul este mizer,cel putin acum ca suplinitor,dar eu de ex.nu mi-am ales pt.bani meseria asta,...daca iti place atunci trebuie sa o faci din tot sufletul.E foarte usor sa-ti educi copilul,dar e foarte greu sa sti sa educi pe altul.SUCCES! Marivic la care facultate esti, de stat sau particulara? Te intreb, ca si eu as vrea sa fac asa ceva |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| La stat,dar cu taxa,....sper cu notele care le am sa trec acum in anul 2 la buget |
|
|