Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Stiati ca mai sunt exact 35 ore si 35 min din anul 2006?
Ce faceti in ultimele 35 ore si 35 min inainte de Revelion? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Pregatim casutza sa fie curat, toate la locul lor, meniul, ingredientele, masa. Eu voi incerca sa dorm ca azi a servit somn Maria de la 5 dimineata, IAR,,,,,si sunt terminata de oboseala.Putina plimbare duminica, locuri dragutze de vizitat, aerisit..... Vom sta la masa pe la 7 seara. Pregatim sampania si paharele..... si ne uitam la Tv. Si ........ urmarim piticii sa vedem pe cine felicitam..... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pt ca m-a enervat, mi-am trimis sotul la plimbare si i-am dat si copilul dupa el. In felul asra azi pot sa-mi fac curatenie in liniste ca parca a trecut pe aici o ceata de tatari. Maine, daca ma simt bine, o sa iesim la o plimbare cu niste prieteni. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ma pregatesc sa plec la cumparaturi, singura Iar dupa asta mergem la plimbare... maine la fel, deci incercam sa ne petrecem timpul impreuna intr-un mod cat mai placut. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Eu azi sortez tot ce i-a ramas mic Sashei si ce nu mai folosesc eu ca sa fie ordine in dulapuri.
Spal, apoi trebuie sa-mi fac mamichiura, pedichiura, si ale Sashei, sa vad cu ce ma imbrac maine seara si sa ma probez...etc etc. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Eu imi planific planul pt.2007.Mai am putin si termin de pus la punct cam ceea ce imi doresc eu pt anul viitor. |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Noi azi am petrecut toata ziua cu primii nostri fini care vor face la anul prin iulie -august un finutz(a) si cu parintii nostri . Acum toata lumea aplecat si ma pregatesc sa fac cu mama un tortulet de nes, maine il asteptam pe tatal meu pentru ca el si mama or sa stea cu Kari in noaptea dintre ani, o sa merg la coafor dimineata si tot maine sper sa ma si odihnesc un pic. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Eu am facut salata boeuf si sarmalele, am dormit vreo 2 ore, le-am dat sa pape la copii si am mancat si noi, si cand vroiam sa ma asez si eu la TV si sa ma relaxez putin, am constatat ca Alice are febra 39.3, asa ca mi-am facut iar program |
|
| eu muncesc, muncesc si iar muncesc...iar tati si mai mult pana maine seara la ora 23:00 :104: |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Noi lenevim.Kaze sarbatoreste executia lui Sadam, savureaza clipele si priveste cu o bucurie macabra cum ii pune aluia funia de gat Nici la munca nu s-a dus ca e prea emotionat de eveniment Eu nu ma omor cu mancarea, o sa iau ceva din oras.Curatenie tre sa fac dar ceva mai incolo. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Azi dimineata am strans prin casa, la pranz am fost sa cumpar ceva cadouri si dupa amiaza am fost in vizita. Maine habar nu am ce voi face, presupun ca o voi ajuta pe mama la bucatarie (asta daca o sa am loc de frate-miu, ca si lui ii place sa pregateasca diverse). Dupa amiaza o sa am grija de mine: pensat, epilat, manichiura, pedichiura... |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Azi am terminat cu bucatareala...maine incerc sa ma ocup de mine si in rest, leneveala. |
|
| Am uitat lucrul care chiar l-am facut cel mai mult :Sa stau pe forum. |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Eu nu fac nimic deosebit,infara de gatit,normal.In rest cu gandul la Dumnezu.Nu-mi fac planul ca tiganul Dumnezeu stie cel mai bine ce vreau,asa ca il las pe el sa ma conduca in ceea ce vreau sa fac. P.S Dumnezeu sa fie cu voi toate |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Doamne ajuta Rody Eu am sa gatesc ,pregatesc masa si apoi cred ca la televizor. |
|
|