Ce faceti cu hainutele care au ramas mici?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mikaela
Scris: Wednesday, November 16, 2011 5:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
daviduta wrote:
fetelor avem si noi nevoie de ajutor, avem si noi un baietel de 2 luni, pe care ni l-am dorit din tot sufletul, dar situatia financiara nu ne permite sa ii luam tot ce are nevoie, sotul lucreaza cu jumatate de norma si castiga doar 540 lei, si nu reuseste sa-si gaseasca un alt servici, salariul lui abia ne ajunge sa ii luam lapte si uneori scutecele...daca sunt persoane cu sufletul mare care ne pot ajuta cu orice noi primim cu mare drag, cei drept nu mai avem nevoie de patut si baliuta deoarece o doamna cu sufletul mare ni le-au oferit impreuna cu 2-3 randuri de hainute ce le poarta si le raspoarta micutzul nostru

In ce oras locuiesti?

daviduta
Scris: Thursday, February 9, 2012 12:42 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/16/2011
mikaela wrote:

In ce oras locuiesti?

Iartane ca nu am mai raspuns dar nu am avut de unde avem un laptop vechi dat de un unchi de al sotului meu si abia merge si sa stricat, ba mergea ba nu mergea, abia am reusit si ni la reparat si noua u n prieten...Noi suntem din Galati sper ca nu raspund prea tarziu...
kali
Scris: Thursday, February 9, 2012 12:59 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu m-am reorientat.chitara
Ce ramane de la Alexia in stare foarte buna ( mai ales rochitele de ocazie, pardesiurile, etc.), pastrez pentru Emma. Restul arunc sau fac carpe.
De la Emma pleaca la finuta noastra. Nu toate, bineinteles.
La baieti e alta situatia, ca nu prea supravietuiesc multe. Doar paltoanele ori cele purtate foarte rar ( gen camasi, costume ) trec mai departe. Ericutzu tot asa... nu prea are treaba cu hainele, drept urmare ajung super spalate ori uzate.
zanfirachemihaela
Scris: Friday, March 16, 2012 11:54 AM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2012
Daca este cineva interesat unde sa doneze hainute si pt copii si pt adulti: ARAS (Asociatia Romana Anti Sida) strange astfel de hainute pt cei care nu au unde locui si stau prin canalizari, pe strada, etc. Nu stiu daca are filiale si prin alte orase dar stiu ca este in Bucuresti. Daca nu orientati-va la asociatiile de ajutor umanitar, la cantinele saracilor sau la diverse ONG-uri care au ca scop in mod special ajutarea copiilor. Asta in cazul in care nu aveti cui sa le dati.
iasmina_ioana
Scris: Sunday, April 1, 2012 11:55 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
In principiu le adun si cand am pe cineva cunoscut cu copil mic fac un pachetel cu hainute potrivite varstei plus pampers , servetele , sampon , sapun copilasi , creme pentru fundulet , ulei cam tot ce trebuie la bebe si merg la respectiva familie in vizita. Merg pe ideea k la un bebe ii este de folos o anumita garderoba, si cum iasmina este cam bogata in hainute avem pentru mai multi bebelusi. Si cred ca un ajutor este pentru parinti si celelalte <consumabile >.
liza12
Scris: Sunday, February 1, 2015 9:43 AM
Nivel

Inregistrat: 2/1/2015
vad ca de mult timp nu sau mai facut postari in aceasta pagina,poate ati gasit solutii la intrebarea cefac cu hainnutele mici? La mine in oras inca mai exista centru de plasament al copiilor abandonati.Traim intr-o tara in care inca mai sunt copii abandonati,mai sunt inca femei care dau nastere unor copii pe care apoi ii parasesc .Acesti copii au nevoie de multe lucruri.O asistenta maternala cand ia in primire un copil il ia doar cu hainutele de pe el.De ce nu daruiti aceste hainute acestor copii?
Bebeut
Scris: Thursday, January 14, 2021 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 1/1/2021
Hainutele si pantofii ce au ramas mici lui Ramona le am donat
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.