Ce faceti cu hainutele care au ramas mici?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Tuesday, October 5, 2010 1:44 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
hainele de la darius le-am pastrat si le pastrez,acum imi prind bine,dar recomand asta doar acolo unde bb2 vine repede,ca am multe haine care nu le-am mai dat la lukas ca nu imi mai plac.
hainele de la karina direct la verisoara ei
iar hainele de la lukas pana acum le-am pastrat,iar acum le-am dat la cineva de la care am mai primit.a zis ca are ea pe cineva la care i-ar prinde bine.

daca mai vine bb,sunt convinsa ca nu ramane dezbracat chiar daca am dat hainele,dar pur si simplu nu am unde pastra atatea haine
sweet angel
Scris: Tuesday, October 5, 2010 1:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
eu ii dau hainutele cumnatei mele ca la ea este bebe in proiect, sper sa vina repede bebe sa fie de varsta apropiata cu edy.
petronela_gav
Scris: Tuesday, October 5, 2010 1:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
noi avem o verisoara la tara, care ne da de toate, si noi ii ajutam cu hainutele rammase mici. au un baiat mai mic decat Darius cu 2 ani si o fetita mai mica decat Anastasia cu 8 luni. bineinteles ca nu le dau pe cele care nu se mai pot folosi ( decolorate, scamosate sau patate).
si noi am primit hainute de la alti copii si ne-au prins tare bine.
mikaela
Scris: Tuesday, October 5, 2010 1:58 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Hainutele care au pete mai mici, de obicei le spal cu bleach...hipoclorit? ACE?...la ultima clatire adaug putin in apa, nu prea mult ca decoloreaza si nu le las sa stea. Si ies cele mai multe pete.
Si eu le dau, le ofer pe internet si vine persoana acasa si le ia, daca am timp si sunt dispusa, las sa aleaga, daca nu le fac pachet si le dau pe toate. Aici se accepta si putin mai patate, specific ca sunt "play clothes", adica hainute de joaca. Uneori le mai dau la Salvation Army sau Goodwill, dar ei le vand la preturi ca si cele noi si mai degraba dau la cine le cere.
S-a gandit cineva sa dea la orfelinate? Acum cativa ani am vizitat un orfelinat in Bacau si directorul se plangea ca nu au fonduri si ca au nevoie de orice, de rechizite, hainute si orice fel de donatii. Nu stiu, probabil difera de la un orfelinat la altul? Sau poate la biserici?
petronela_gav
Scris: Tuesday, October 5, 2010 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
eu m-am gandit sa mai dau la spital la pediatrie sau la nou nascuti, acolo mai sunt copilasi pe care "mamele" i-au abandonat cry
de regula cei din orfelinate sunt dati in plasament in familii.
shirel
Scris: Tuesday, October 5, 2010 2:38 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu de la Eden de cand era mica am pastrat tot ,binenteles nu cele murdare ,patate ci doar hainele cele mai frumoase si am muuuulte pentru bebelica care vine ,deocamdata chiar nu am ce sa-i cumpar!sic ras
pentru Oshry am cumparat binenteles si am primit de la o prietena haine cred ca pana la varsta de 5 ani nu am ce sa cumpar doar haine elegante pe care mi le cumpar de la firme !Binenteles nu cred ca mai ramane ceva de pastrat dupa Oshry ,asa ca le dau si eu la reciclare.
Daaaaaar deabia astept dupa ultimul copil sa le grupez toate haine ,jucarii ,caucioare si sa le donez cu drag la cineva care cu adevarat -i trebuie fiindca vreau sa-i fie de folos !
ingerash
Scris: Tuesday, October 5, 2010 4:10 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Le donez fundatiilor ce sprijina copii bolnavi de cancer,leucemie...sa trimit in tara e super scump(10 lire/kg),aici nu am la cine sa dau,mai toti sunt avuti.
mikaela
Scris: Friday, November 19, 2010 5:15 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Astazi am facut afaceri cu hainutele care de regula le dau... Adica, o prietena mi-a zis de o consignatie si m-am dus sa vad ce mare scofala va iesi si ce sistem au. Si mi-au cumparat hainute si accesorii!!! Mi-au platit pe loc si ar fi cumparat mai multe dar aveau stocul de iarna deja facut, ca deh!, am aflat si eu tarziu! Cica sa revin, dupa ce mai vand si ei. Asa ca de acum, asta voi face, voi incerca sa vand, iar ce nu se vinde, dau! Tot ce am vandut astazi au fost folosite dar curate si fara pete, in conditii excelente. Si m-am oprit direct la banca si am pus banii in contul de economii al micutei! Ce ziceti, e o treaba buna?
oanamaria
Scris: Friday, November 19, 2010 2:00 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mikaela eu zic ca o treaba super buna!newclap
Eu momentan am pastrat toate hainutele lui Stefan pentru bebe 2 pe care ni-l dorim si care presimtim noi ca va fi tot baietel.Daca o sa fie fetita vom cumpara ,iar pe acestea le vom da de pomana cui va avea nevoie.Am hainute primite cadou nou-noute ca le-am primit de vara iarna si invers si pana sa vina anotimpul sa le poarte i-au ramas mici.Am saci de haine puse bine in asteptarea bebelusului mult dorit.
sousourel
Scris: Sunday, November 21, 2010 8:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Am dat multe dintre hainutele lui Victor si le dau in continuare. Pentru Patruscuta am primit aproape toatae hainutele, atat noi cat si folosite. Intr-un cerc restrans, le circulam si apoi voi astepta sa le dau urmatorilor bb-lushi din familie. Poate peste cativa ani, daca nu e nevoie de ele, voi incerca sa vand patutul, cosul, pompele, etc. Sau poate voi fi iarasi nasica si le dau urmatorului/ urmatoarei finut/ finutecomputerlove
irina-elena
Scris: Friday, September 9, 2011 5:00 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Le dam mai departe, si asa 3-4 generatii de bebei se folosesc de ele.
ingerash
Scris: Friday, September 9, 2011 5:17 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Au crescut copilasii,hainele au ramas mici...maine am de lucru,de sortatmajoreta
flori1972
Scris: Monday, September 12, 2011 12:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
ce ne raman mici de obicei le duc in romania la copii saraci,(anul acesta le-am trimis la o casa de copii)ras
alimami
Scris: Monday, September 12, 2011 2:00 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
Eu le dau la cunostinte,vecine, prietene cu copilasi mai micuti.Chiar ieri am dat o plasa de papucei.
daviduta
Scris: Wednesday, November 16, 2011 5:18 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/16/2011
fetelor avem si noi nevoie de ajutor, avem si noi un baietel de 2 luni, pe care ni l-am dorit din tot sufletul, dar situatia financiara nu ne permite sa ii luam tot ce are nevoie, sotul lucreaza cu jumatate de norma si castiga doar 540 lei, si nu reuseste sa-si gaseasca un alt servici, salariul lui abia ne ajunge sa ii luam lapte si uneori scutecele...daca sunt persoane cu sufletul mare care ne pot ajuta cu orice noi primim cu mare drag, cei drept nu mai avem nevoie de patut si baliuta deoarece o doamna cu sufletul mare ni le-au oferit impreuna cu 2-3 randuri de hainute ce le poarta si le raspoarta micutzul nostru
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.