Ce faceti cu hainutele care au ramas mici?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ilioara
Scris: Friday, February 6, 2009 11:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/5/2009
eu cred ca cea mai buna idee este sa mergem la un spital si sa le donam copiilor abandonati.o astfel de experienta am avut acum 2 ani cand am fost internata cu Daria si am vazut un baietel abandonat si plimbat din centru de plasament in spital avea 7 luni dar era asa miiiic nu il lua nimeni in brate se juca cu degetelele .m-a impresionat ffff mult si am hotarat sa duc majoritetea hainutelor mici la spital
kali
Scris: Friday, February 6, 2009 11:34 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Nasul fetitei mele lucreaza in spital; sfatul lui a fost sa le dau- daca se poate- personal, cui cred ca are nevoie. Cu marea majoritate a hainutelor asa am facut.
Sa stii ca si asistentele/ infirmierele din spital au nepoti sau cunostinte cu copii mici... si selecteaza hainutele aduse (le iau pentru ele pe cele mai frunoase/ bune etc...). Nu generalizez, dar aici asa se intampla, deci... imi pare tare rau de copiii aia, dar prefer sa stiu destinatarul.
vanina
Scris: Friday, February 6, 2009 11:48 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
ce trist! eu am dat cui am apucat(hainutele mai bune) : unei vecine, unei prietene si unei cunostinte, si i-am vazut imbracati cu ele ras Acum ma gandesc ca poate sunt unii mai nevoiasi, oricum hainele mai purtate si patate nu le daruiesc nimanui. Daca am ceva de dat nu fac diferenta intre persoane.
Laura
Scris: Friday, February 6, 2009 12:11 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
ilioara wrote:
.... am vazut un baietel abandonat si plimbat din centru de plasament in spital avea 7 luni dar era asa miiiic nu il lua nimeni in brate se juca cu degetelele .

Foarte trist! Am plans mult dupa ce am citit. cry cry cry Mi-am zis ca atunci cand voi putea financiar sa ma descurc cu 2, voi infia un copilas din spital, asa mic si necajit.
Hainutele lui Alex le-am pastrat pentru cineva din familie cu o situatie materiala precara, un BB care va veni intr-un viitor incert. Cateva dintre hainute le-am dat unei amice care are o fetita.
carla
Scris: Friday, February 6, 2009 12:25 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Cei de la spital primesc destule ajutoare,prefer si eu sa le dau personal unei familii care are nevoie.Totusi o lada de hainute le-am dus la maicute sa le dea ele mai departe.Acum am mai gasit un loc unde au nevoie de donatii:AICI
marivic
Scris: Friday, February 6, 2009 1:24 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
si eu am dat foarte multe hainute de-a lungul anilor ,dar unele nu mai am cui sa le dau de la astia mai mari,si am facut si eu colete de am trimis cam din 2001 si eu la Valea-Plopului.sunt ,,n''copii acolo amarati,mamici izgonite de acasa care au copii din flori sau batute si au nevoie de hainut.acolo puteti trimite si pachete cu alimente:zahar,ulei,faina,cartofi,gris,orez,orice au nevoie.si stiu sigur ca preotul le va administra cum trebuie.eu am trimis numai prin posta.
leut
Scris: Friday, February 6, 2009 1:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Toate hainutele Alexandrei au fost impachetate pe categorii de varsa si date prin nasica ei cuiva de la tara. Asa o sa fac si cu celelalte ce-i vor ramane micute...
Lilly of the valley
Scris: Friday, February 6, 2009 1:55 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
de le Andrei am pastrat doar paturicile, restul am dat tot, absolut tot.
de la Leea am pastrat primul body, prima caciulita si primele sosetute. uitam si prima rochita. restul am dat pe la rude, prin vecini si pe la tara. iar de Craciun, gradinita Leei, cu sprijinul parintilor au strans banuti pt. fructe si hainute pt copiii nevoiasi.
t-mihaela
Scris: Saturday, February 7, 2009 4:40 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Eu le trimit in tara, imi aleg victima din timp , le adun pe varste si valea.Nu le dau astora de aici nimic...m-am facut rea box2
petro
Scris: Saturday, February 7, 2009 7:21 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Si eu initial vroiam sa le pastrez pentru nepoti, dar cand am constatat ca se aduna cat pentru vreo 5 nepoti, unele raman chiar nepurtate, am decis sa le dau. Cand va fi sa am nepotei voi devasta magazinele (exact ca acum) de copii ca sunt maniaca. Momentan am o vecinuta la Blaj care urmeaza sa nasca in mai si are o situatie mai precara. Cunosc personal situatia, o cunosc pe fata de ceva timp asa ca probabil inclusiv caruciorul va avea destinatar. Ma mai coc si eu la minte pe masura ce trece timpul ras
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, February 7, 2009 9:27 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
noi am donat majoritatea hainutelor de bebe,am pastrat numai cele chiar deosebite sau cu incarcatura emotionala- cadouri speciale,de la persoane speciale si pe acelea le tin pentru urmatorul copilas. am ales sa le donez pentru ca stiu ca sunt multi care au nevoie de ele.intotdeauna am dat numai lucrurile bune,care puteau fi purtate in continuare.
PrincessLilou
Scris: Tuesday, October 5, 2010 11:56 AM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2009
le pastram pentru bebe doi ras
nikmiki
Scris: Tuesday, October 5, 2010 12:49 PM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2010
Hainutele baiatului de pe la un an am inceput sa le dau,cele de bebe le-am pastrat si ce bine imi vin acum!!sic Iar hainutele fetei inca le pastrez ca sper si eu la un nepotel sau o nepotica de la sora mea.Spre ea o sa mearga si patuturile, carucioarele,paturile....etccoeur
Anelise
Scris: Tuesday, October 5, 2010 1:27 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
PrincessLilou wrote:

Si noi la fel! angel
Mela
Scris: Tuesday, October 5, 2010 1:34 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
PrincessLilou wrote:

Liz wrote:

Si noi la fel! angel

si daca bebe 2 e baiat? sic

hainele prea folosite,scamosate,rupte le duc la reciclare,hainele bune ale Larisei le-am lasat si le las in tara,i-am zis mamei sa le dea cuiva,ea le-a pastrat,in ideea ca o sa le poarte si alti nepoti,da mai bine si-ar face loc in dulap...hainele lui Mihaita le pasam verisorului sau unui baietel dintr-o familie saraca din tara.intotdeauna intreb inainte de a da ceva cuiva,nu vreau sa se simta jignita mamica ce primeste haine.si,cum ziceam,doar dau doar din cele bune,cu care i-as imbraca si eu pe copii dar nu pot pentru ca le-au ramas mici.
nu pastrez nimic ca nu vad rostul.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.