Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| O parte din ele am dus la tara, unde este o mamica care spera sa vina si al doilea bebe si a spus ca are nevoie, o alta parte, si mai mare, le dau femeii de servici, ca stie mai multe familii care au nevoie, chiar zilele trecute i-am lasat pe hol vreo 4 pungi cu hainute si incaltaminte. Iar cateva din hainutele Denisei le mai poarta si Mihnea, dar deja au aceeasi marime la haine, asa ca foarte rar mai functioneaza transferul. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| O parte le-am dat prietenelor si cunostintelor care aveau nevoie. O parte le-am donat, dar in cea mai mare parte le-am pastrat...oare de ce? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| sousourel wrote:O parte le-am dat prietenelor si cunostintelor care aveau nevoie. O parte le-am donat, dar in cea mai mare parte le-am pastrat...oare de ce? Oare e timpul pentru alt bebe? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/27/2007 Mesaje: 60
| Eu le-am dat pe toate, sotu nu este ortodox ca mine ,este reformat si la biserica la el este un preot minunat poate asta pentru ,ca ei sunt o comunitate mult mai mica si le-am dat biserici unde sunt femei in varsta care le aranjaza si le trimit la camine de copii sau cum se zice centre de plasament. |
|

Inregistrat: 8/17/2008 Mesaje: 55
| si eu am daruit multe hainute de la rebeca pt ca creste continuu si raman mici in timp record am si cumparat am si primit de la fete de pe alt sait acum sper sa primesc iar ceva mai grosut deoarece nu am nimic de toamna iarna pt grasana mea de 5 luni asa ca daca aveti si nu aveti nevoie de ele le primesc cu drag |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| ceea ce nu pastrez pt bebe2 eu fac la fel ca Miha le pun la tomberonul de strangere de haine pt saraci, atat hainute de-a lu Alfi cat si dea nostre |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Eu am dat o multime de hainute cand a fost cu inundatiile si cand am mai schimbat sezonul (vara - iarna). In principiu, ce ramane de la Alice, purtabil pentru Andrei, pastrez, ce nu - arunc (daca nu sunt purtabile pentru Andrei mie imi e jena sa le dau altcuiva ca sa nu se simta jignit).
La bebe 3, daca o fi sa fie vreodata, mai am cateva hainute care sunt aproape noi, purtate foarte putin.
Oricum, nu am strans nici pe departe cate am cumparat, tot timpul le-am schimbat si am cumparat hainute in fiecare sezon. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Noi am daruit- cu mare drag - toate hainutele care i-au ramas Sarei mici si care erau in stare buna(cel putin!) M-am gandit ca prind bine.... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Cele mai multe dintre ele , le-am impachetat si pus in cutii.Poate o sa mai apar vreo comoara in familie. |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Azi am umplut o cutie cu ce nu mai imi trebuie,cred ca in curand o duc la maternitate,sigur gasesc asistentele pe cineva care are nevoie. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| AdrianaC wrote:mie imi e jena sa le dau altcuiva ca sa nu se simta jignit). .
Si eu tot asa, de asta nici n-am mai insistat sa le dau si le-am pus la tomberon.Am primit si eu o oferta de a primi haine de la o mamica de pe-aici si m-am uitat stramb la ea ...de unde si pana unde I-am taiat-o ca chiar m-a ofensat |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Miri wrote:Noi am daruit- cu mare drag  - toate hainutele care i-au ramas Sarei mici si care erau in stare buna(cel putin!) M-am gandit ca prind bine.... Foooarte , foarte bine. |
|

| nu mi se pare o ofensa de ce sa nu primesti lucrusoare pe care apoi le poti da mai departe? eu una asa fac primesc cu drag si ofer cu foarte mare drag nu mi se pare o ofensa sau o jignire deoarece bebeii cresc repede hainele ramn mici si nu merita sa dai bani degeaba decat pe strictul necesar..daca cineva are poate oferii nu are poate primii scurt. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Eu le dau,ma bucur sa pot oferi unor copilasi |
|

| eu as avea nevoie de hainute de fetita 5 luni mai grosute ca nu prea am daca aveti de oferit...aha si sttiu un baietel de 1 luna care a fost facut de o fetita de 15 ani si care l a abandonat si a fugit din tara si l a adoptat bunica sa care este femeie de serv intr o scoala la tara la mine daca aveti i le puteti oferii ea chiar nu avea nik infasa in carpe copilul i am dat eu ceva lucrusoare de la rebeca dar va creste si va avea nevoie mai ales ca vine iarna tot ce puteti oferii va accepta cu placere |
|
|