Ce faceti cu hainutele care au ramas mici?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carla
Scris: Monday, September 15, 2008 12:12 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Nu stiu ce sa fac cu ele,le-am depozitat in cutii deocamdata.De la Cristian au trecut la Bogdan,au mai aparut altele noi,e plin de haine care raman zilnic mici.Sa le duc la maternitate,sa astept alt copil in familie(la fratele meu,care ar vrea dar nu se arata)?Voi ce faceti cu ele sau ce ati facut?
giorgia
Scris: Monday, September 15, 2008 12:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/16/2008
eu hainutele cu care am scoso din spital si altele care imi plac mie mult le pastrez pana se va face mare sa i le arat . hainutele de zi cu zi care i raman mici astept sa nasca cineva in fam ex : in dec naste cumnata mea i le dau ei, vedeti si voi cati bani se cheltuie pe hainutealcool alcool asa economiseste putin . dar daca nu era ea gaseam eu pe cineva care sa zica multumesc din suflet nu sa le arunce , ca e pacat sunt aproape noi. pupici pupici
adrianayo2003
Scris: Monday, September 15, 2008 12:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/17/2007
Eu le donez mai departe .
Marea majoritate (70 %) din lucruri au fost primite si pot spune ca a fost o MAREEEE economie.
Multumnesc MIRU pentru patut , multumesc Kiki pentru hainute si jucarii. pupici floare2 pupici

oana_nicole
Scris: Monday, September 15, 2008 12:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Daca ai pe cineva in familie sau in cercul de prieteni, cu atat mai bine. E un foarte mare ajutor, pentru ca se cheltuie mult pe haine, iar puiutii cresc atat de repede in perioada aceasta. Sunt hainute pe care nici nu apuci sa le folosesti... Daca nu ai cui sa le dai, varianta sa le duci la o maternitate sau la o biserica e si mai buna, aceea e adevarata pomana.
Sfefania_Johansson
Scris: Monday, September 15, 2008 12:36 PM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2007
eu le-am pastrat pe majoritatea..am dat ce mi s-a parut ca nu mai arata atat de bine sau ce am primit si nu mi-a placut, am mai dat si haine primite si care nu se potriveau cu sezonul..
noi speram sa mai facem 2-3 copii..deci e bine sa nu o iau iar de la zero..
cand nu vom mai avea nevoie de ele, daca nu se va gasi alt bebelus pe care sa-l cunoastem, le vom duce la Crucea Rosie..sa ajunga la oameni care au nevoie mare de eleangel
danamaria
Scris: Monday, September 15, 2008 1:11 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
noi pastram doar hainutele care au au avut o conotatie deosebita, restul le dam la spital la sectia pediatrie, sunt multi copilasi amariti internati acolo si hainutele noi le-am pastrat foarte frumos, unele nici nu am reusit sa le imbracam. incaltamintea la fel. la maternitate dadeam cind era andreea mai mica, acum ce avem sunt prea mari pentru un nou-nascut.
petro
Scris: Monday, September 15, 2008 1:22 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Pe bebe2 nu-l avem programat decat peste vreo 5-6 ani, iar pana atunci se va schimba moda ras. Le pastrez totusi in speranta unui nepotel de la sora-mea... sau a unui bebe de la prietena mea cea mai buna care l-a botezat pe Darius! Cu toate ca amandoua imi spun sa le dau cuiva care are nevoie, parca nu ma lasa sufletul... Mai astept! Oricum, daca nu vin in urmatorii 2 ani urmeaza sa le dau ca se invechesc prea tare.
dya
Scris: Monday, September 15, 2008 1:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Majoritatea hainutelor sunt mostenite in special de la Miri , si asa cum ziceti si voi am facut o maaare economie in privinta astadance . Acum hainitze care mi-au placut sau sunt primite cu diferite ocazii le pastrez , adica ce sa zic deocamdata am pastrat aproape tot , doar din cele primite mostenire am inceput sa dau mai departe. Pastrez pentru ca dupa doi ani chiar avem in gind conceperea unui fratior sau a unei surioare pentru Cezara . angel
Cristy
Scris: Monday, September 15, 2008 8:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Eu dau cam tot ce ramane de la Shachar, de la Eden pastrez doar lucrurile purtabile.

Vreau sa spun ca si eu am primit timp de 5 ani hainute de la o fetita (si acum mai primesc de la prieteni) cand am nascut-o pe Eden am primit de toate, am cumparat doar dulapior cu sertare, caduta si suport pentru masina in rest am primit de toate, de la jucarii, carti, casete video si pana la hainute de firma, aproape ca nu am cumparat nimic angel , le-am dat si eu la randul meu, cand a implinit Shachar 2 ani la un magazin pentru neajutorati, ceva de genul SH (insa cu preturi extrem de mici, aceste magazine au in monotorizare famiile sarace din zona, cu banii adunati fac pachete cu mancare si dulciuri si impart saptamanal acestor familii)

Acum la duc la mine la lucru, ei urmand sa le doneze tot la astfel de fundatii angel

Nu mai pastrez nimic, decat cateva hainute sa le arat fetelor cand for fi mari chitara
oanalaurisa
Scris: Monday, September 15, 2008 8:57 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Eu am dat la cumnata mea,pentru Ariana care are deja 2 luni si la nepotelul meu
Lucas. Restul care ii vor ramane mici am sa vad ce fac cu ele,probabil vor avea aceeasi destinatie,in ce il priveste pe al doilea bebe,am sa ii cumpar haine la momentul potrivit,daca va veni al doilea bebe.
t-mihaela
Scris: Monday, September 15, 2008 10:32 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Am vrut si eu sa le dau dar n-am primit nici o cerere, am pus multe anunturi , vroiam chiar sa i le duc eu acasa numai sa scap de ele .Se pare ca romanii de aici nu au nevoie asta e semn bun inseamna ca stau destul de bine.Asa ca le-am pus la tomberonul cu haine pentru saraci.
raly
Scris: Tuesday, September 16, 2008 6:23 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Eu le dau la o prietena care are un baietel mai mic decat Raul cu 1 an,iar cele de la Cosmin le pastrez pentru Raul,care sunt in stare buna bineinteles.
rosenfeld_claudia
Scris: Tuesday, September 16, 2008 10:19 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/10/2008
Si eu le-am dat la cumnata mea care asteapta un bebe peste o luna. topai
ciocolatzica
Scris: Tuesday, September 16, 2008 10:52 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2008
si eu am primit hainute aici si pe alt forum,multumesc din suflet celor 2 mamici de aici care m au ajutat,si eu am dat la randul meu hainutele care i au ramas mici lui madalin,o parte le am dat la tara,la familii numeroase,iar o parte la cateva mamici pe net.As mai avea nevoie de cateva hainute grosute cam pt 1 an,pt iarna aceasta,noi am primit hainute mici.
mamica23
Scris: Tuesday, September 16, 2008 11:26 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2008
Eu chiar ieri am daruit un sac de hainute unei familii sarace cu trei copii,cel mai mic are 6 luni.Sau bucurat enorm,mai ales mamica.
Nu are rost sa le tin , daca apare bebe 2,ii voi cumpara hainute noi.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.