ce faceti cu caruciorul,premergatorul si scaunul bebelusului?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
trandafirul-rosu
Scris: Monday, February 20, 2012 10:33 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/2/2012
sorry1 Nu stiu daca am facut bine punand aceasta intrebare,si deschizand acest nou topic,deoarece sunt noua printre voi?Daca am facut o greseala va rog sa ma iertatisorry1
Cu toate acestea va intreb deoarece stiti fiecare cat de scumpe sunt aceste necesitati pentru bebelusii nostrii!Eu am avut de toate in urma cu 7 ani cand gemenii erau mititei,ramase binenteles de la fratele mai mare,apoi surioara,dar acum cand micuta noastra a venit pe lume in urma cu 6 saptamani,nu mai avem nimic din cele trebuincioase,mai ales ca,timpul trece atat de repede,crestem atat de repede,nici nu ne dam seama cand am crescut,si scumpirea nu mai are de gand sa se opreasca.
Va salut,si ma bucur sa fac parte din comunitatea 7PITICI,invatam multe despre multe:018:
CasandraE
Scris: Monday, February 20, 2012 11:36 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2012
Eu una le-am dat "mai departe", prietenelor sau cunostintelor care au avut nevoie. Nu vad nici o problema in intrebarea ta, cred ca daca este cineva care mai are asa ceva si nu le mai foloseste se va bucura sa stie ca mai pot fi de folos cuiva.
Bebeut
Scris: Thursday, January 14, 2021 9:44 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/1/2021
Ramona cand nu a mai folosit caruciorul marsupiul portbebe premargatorul si scaunul de bebe le am dat mai departe prietenelor sau cunostintelor care au avut nevoie ca sa se bucure si altii de el
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.