Ce facem cand au cosmare?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ancuta
Scris: Friday, October 19, 2007 9:47 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Olivier de ceva timp viseaza urat. Nu foarte des as zice maxim 2 ori pe saptamana. Dar s-a intamplat ca se trezea noaptea ca a visat roboti sau monstrii rai sau la gradinita cand facea siesta.

Problema e ca acum de cate ori merge la culcare ma intreaba daca o sa viseze urat si imi zice ca lui nu-i place sa viseze. O data cand ne intorceam de la gradinita unde visase ceva urat la siesta m-a intrebat cum se fac visele.

Am incercat sa-i explic pe limbajul lui ca ceea ce viseaza nu e adevarat, dovada ca atunci cand se trezeste a disparut totul, dar nu as vrea sa devina un blocaj si sa se gandeasca cand merge la culcare ca va visa urat.

Voi cum procedati cu piticii vostrii?
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, October 19, 2007 2:15 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Noi inca nu ne confruntam cu problema asta. Dar sper sa gasesti o cale sa rezolvi toate astea, Ancuta!
Poate o lumina de veghe aprinsa in camera, taiat de pe lista desene animate de pe Cartoon, muzica de Vivaldi sau Chopin...
Fluturas
Scris: Friday, October 19, 2007 2:42 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
daca viseaza roboti sau monstrii cred ca ar trebui sa inceteze desenele sau filmele,sau chiar cartile unde le vede.noi inca nu am ajuns la faza asta,dar sper sa nu avem parte de prea multe vise urate
Ely
Scris: Friday, October 19, 2007 2:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Ancuta are play station cu monstrii,ori se joaca pe calculator cu astfel de jocuri ori la televizor ca si asta poate sa-l influenteze rau.Incearca sa-i spui o poveste la culcare sau ceva placutdespre fotbal sau orice -i place lui inainte de culcare.pupici
Ancuta
Scris: Friday, October 19, 2007 3:06 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Nu are play station iar de uitat se uita la desene animate la tv inainte de gradinita e Dora care ii place f mult iar seara cateodata putin dar isi pune el un dvd cu Franklin (o broscuta testoasa f simpatica) sau Milou (un iepuras smecheras). Dar stiu ca la gradinita (e in grupa mare) vorbesc mult de roboti, monstrii cu care se lupta Superman si Spiderman. E o perioada asa...

Seara in general ii citesc o poveste si stau cu el pana adoarme. Nu reusesc sa-mi dau seama de unde vine. El e la gradinita pana la 17.30 iar la pranz manaca la cantina. O fi avand ceva probleme la gradinita si se manifesta asa? uff

Nici nu stiu daca chiar trebuie sa fiu ingrijorata sau e doar o etapa normala de crestere.

Fluturas
Scris: Friday, October 19, 2007 3:11 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
daca zici ca la gradinita vorbesc de roboti si monstrii,sigur de acolo se trage.de ce nu incerci sa vorbesti cu educatoarele despre asta,sa vezi ce vorbesc,ce fac acolo?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.