Ce fac copiii vostri in somn???
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Wednesday, September 13, 2006 10:00 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Mersi Miri! sa ai un somn linistit alaturi de printesica!E buna ideea cu sacul de dormit...o sa-l incerc si eu!
bea86
Scris: Friday, September 5, 2008 2:42 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
fetita mea se invarte noapte in pat ma trezesc de multe ori sa o pun inapoi ca nici nu ii place si se trezeste si plange ....sau caraie foarte incet pana ii dau degetul sa mi-l apuce
orcum nu am dormit cat timp era micuta dar acuma cu cat creste nu mai dorm nici atat
dar ii tare ca daca doarme langa mine in pat nu ii mai trebuie apsolut nimic dar atunci eu stau inghesuita intre sot si bebelinaguns
Fluturas
Scris: Saturday, September 6, 2008 12:36 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
chiar daca darius nu mai e un bebelus,multe as avea de povestit aici.te distrezi daca stai langa el sa vezi cum doarme,rade,vorbeste,se pune in fund si se clatina acolo pana se lasa iar pe spate,e....fenomenal
oanalaurisa
Scris: Friday, December 26, 2008 10:56 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

Mira rade in somn,se foieste,de pe o parte pe alta,in sus,in jos,invelesc pe ea toata noaptea,mai ales de cand cu dintisorii astia. Intinde manuta sa vada daca sunt langa ea si daca da cu mana de parul meu,doarme linistita mai departe.ras Daca imi permit sa cobor din pat sa ma duc din camera si se trezeste cumva,se ridica in fundulet si se uita in jur sa vada unde am disparut.
Ana
Scris: Friday, December 26, 2008 11:00 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
oanalaurisa wrote:

Mira rade in somn,se foieste,de pe o parte pe alta,in sus,in jos,invelesc pe ea toata noaptea,mai ales de cand cu dintisorii astia. Intinde manuta sa vada daca sunt langa ea si daca da cu mana de parul meu,doarme linistita mai departe.ras Daca imi permit sa cobor din pat sa ma duc din camera si se trezeste cumva,se ridica in fundulet si se uita in jur sa vada unde am disparut.
ce scumpa este!!te cauta mamii sa nu pleci de langa ea!!ras ras
al meu bebe.in somnic rade si zambestet imi este atat de drag!!angel angel
fdianamaria
Scris: Saturday, January 10, 2009 3:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
A mea bebelina mai nou are momente cand rade tare si frumos in somn. In rest, doarme linistita si fara griji, ca orice alt bebelus mititel.
Ana
Scris: Saturday, January 10, 2009 4:01 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
fdianamaria wrote:
A mea bebelina mai nou are momente cand rade tare si frumos in somn. In rest, doarme linistita si fara griji, ca orice alt bebelus mititel.
coeur coeur coeur coeur coeur scumpa de ea!!
kali
Scris: Saturday, January 10, 2009 5:23 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
fdianamaria wrote:
In rest, doarme linistita si fara griji, ca orice alt bebelus mititel.

Nu chiar ca orice bebelus.
Eric rade, plange, scartzaie, paraie, bazaie, partaie, face kk, sughite, regurgiteaza... toate astea in somn. Doarme neintrerupt, in schimb, perioade luungi de timp (5-6-7 ore) si nu pare ca-l deranjeaza cu ceva activitatea din somn.
fdianamaria
Scris: Sunday, January 11, 2009 10:20 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
kali wrote:

Nu chiar ca orice bebelus.
Eric rade, plange, scartzaie, paraie, bazaie, partaie, face kk, sughite, regurgiteaza... toate astea in somn. Doarme neintrerupt, in schimb, perioade luungi de timp (5-6-7 ore) si nu pare ca-l deranjeaza cu ceva activitatea din somn.

hohot hohot hohot si a mea scoate astfel de sunete si are activitati colaterale (mai putin regurgitarea)...dar mi se paruse fascinant rasul ei zgomotos hohot hohot hohot
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, November 17, 2009 7:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Doamne, mare ti-e gradina! acu' ani de zile deschideam disperata topicul asta...eram la primul copil, se vede!ras

dupa aproape 4 ani, am al doilea pui in casa si de azi-noapte parca retraiesc noptile cu Andrei!sorry1 problema cu somnul lui Andrei s-a rezolvat undeva pe la 3 ani!maseluta adica, a se citi ca abia atunci a inceput el sa doarma bine, fara sa se trezeasca noaptea de 1000 ori. cam in perioada cand, baiat mare fiind, a avut camera lui si patul lui.

acum, la micuta, desi peste zi este cumintica si noaptea este cat de cuminte poate fi un bebel de aproape 2 saptamani, vad ca au inceput noptile mai agitate. azi noapte mi s-a foit de la 23 pana la aproape 4 de ma apucase disperarea! nu stiam ce are...a supt tzitzi din ora in ora, a regurgitat, a facut caca, a scapat suzeta, n-a vrut suzeta la loc, am mutat-o de pe o parte pe alta,s-a frichinit, s-a foit, s-a marait, a urlat...

cum mai dorm copilasii vostri, cei mititei?
Maria & Mario
Scris: Tuesday, November 17, 2009 8:01 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
O sa ma impusti , garantat ! Ai mei : dorm ! :006:

Am observat insa o chestie : cu cat sunt mai linistiti , obositi de peste zi , familiarizati cu locusorul lor de somn, cu lumina lor de dormitor , fara suzeta ! , neleganati, cu atat dorm mai linistiti !
Ex : daca il foiesti si il muti in brate sau il legeni sau il adormi intr-un loc si apoi il muti .... etc ..... se agita - pentru ca simte schimbarea , e ceva diferit, schimbat fata de clipele cand a adormit si simt tot ! Si nu vorbesc bazaconii, dar ai mei asa au fost !
Daca ii las in acelasi loc, dupa aceeasi rutina , sa se foiasca ei pana adorm singuri , la locul lor .... pai sunt linistiti si peste noapte !

Mariuca ta e inca micuta! Cu rabdare , consistenta si dragoste o aduci usor usor la o rutina de noapte ! Sunt convinsa !
Oricum, doresc tuturor copii linistiti noaptea ! thumright
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, November 18, 2009 8:54 AM
Nivel

Oana, nu te impusc!pupici

tu nu ii dai suzeta numai noaptea? ca parca am vazut ca si micutul tau are suzi!

crezi ca e o problema dormitul ziua in leagan sau in alta camera? de genul living? noaptea ea doarme numai in patut, in camera ei!
monique
Scris: Wednesday, November 18, 2009 9:46 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Ooo, scumpa mea...la mine noptile cu Alex au fost un calvar. Pana la 2 ani s-a trezit de multe ori pe noapte, insa Teo la inceput se trezea de 2 ori: o culcam pe la 22 si se trezea o data la 2 si o data la 6 dimineata. De vreo 2 sapt se trezeste doar 0 data pe noapte la ora 4. Apoi la 8-9... Te inteleg fff bine.
Oana are dreptate. Foiala, agitatia din jurul ei, starea ta de stres si de neliniste o influenteaza. Insa conteaza si felul de a fi al copilului. Sunt copii cuminti si copii mai agitati. Spre ex Teo, cu toata agitatia de la botez, cu 30 de oameni in casa, cu galagie, muzica, cu umblat la biserica si la restaurant a fost cuminte ca un ingeras. Nu a plans nici macar o data.
Eu zic sa te impaci cu ideea ca vei mai avea si nopti agitate, sa te odihnesti ori de cate ori poti, si sa te folosesti de micile trucuri spuse de mamici. Nu stiu, bea si tu un ceai de tei la culcare, sau da-i ei daca il accepta...
Nu pot decat sa ma rog ca Doamne Doamne sa-i dea un somnic linistit si odihnitor!
Te puuup!
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, November 18, 2009 11:41 AM
Nivel

Moni, multumesc de sfat mami si de urari! pupici sper si eu sa aiba nopti linistite! angel eu sunt muuuuuuuuult mai calma decat am fost la Andi si se vede: copila este si ea linistita! azi-noapte a dormit bine, s-a trezit de doua ori, a papat tzitzi si apoi nani. chitzaie in somn si se foieste dar cine nu o face? si noi facem la fel!hainoroc

roxinthya
Scris: Wednesday, November 18, 2009 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
buna!
pe mine o sa ma impuscati sigur!!!hohot fetita mea de cand am venit de la maternitate doarme noaptea!
nu s-a trezit decat in cateva situatii cand a durut-o ceva in total vreo 5 nopti intr-un an si 9 luni
iar acum noapte se intoarce in patut, se muta cu capsorul in partea cealalta iar in cateva nopti a zis mama , a ras sau a plans dar in vis
va pup!
multa sanatate!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.