Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
|
Cred ca s-a prins cum sta treaba... |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Andismom, ne recunoastem pe deplin si noi in problemele nocturne despre care vorbeai... Te cred ca ai ajuns la oarece disperare, mai ales ca la inceput auzi ca la maxim 4-5 luni (la unii chiar mai devreme) copiii dorm toata noaptea. Dar uite ca au trecut 9 luni si Ruxandra inca nu doarme toata noaptea. (Termenul urmator pe care l-am fixat e 1 an. Sper ca pana atunci sa avem vesti mai bune in privinta asta.) Eu aveam chiar senzatia ca numai la noi se intampla sa nu doarma copilul toata noaptea. Cu cine stateam de vorba imi spunea ca nu are nici un fel de probleme cu bebe noaptea, eventual din prima zi de viata. Asa ca, daca te-ai convins ca nu e nimic in neregula cu Andrei, poate te mai ajuta putin sa stii si ca nu sunteti singurii.
A, da, Miri, spuneai ceva de un nou club? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Nici la noi situatia nu e prea roz... Pana acum vreo cateva luni, sa zic ca pana pe la 7-8 luni, nu aveam treaba cu Razvan peste noapte. Rar se mai trezea. De cand a inceput, insa, vara, "catelul" meu se trezeste de vreo 4 ori/noapte, se ridica in fund apoi in picioare, de obicei plangand, alteori razand, si pana nu ma duc la el nu se culca la loc. Trebuie sa-l iau din patut, fie sa-l tin un pic in brate, fie sa-l iau cu mine in pat...
A! Raz se trezeste in genere cand se intoarce de pe o parte pe alta... Oare nu-i ajunge patul? O fi prea ingust si nu are loc suficient de intors si atunci se trezeste nervos? |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Bine am intrat in clubul vostru ...nici nu mai stiu ce-i ala somn normal, Alexandra se trezeste aproape din ora in ora si in 2 secunde e in picioare, uneori suge putin si adoarme la loc, alteori vrea sa taifasuim, oricum ar fi, eu incerc sa nu-i dau prea multa aa la moara...am nopti cand imi vine s-o trantesc in patut si sa plec, simt ca nu mai suport, tot sper ca se va linisti...nu am unde sa ma mut, ca in sufrageria darme Razvan cu tati, dar am zis ca pana la urma ma mut cu plapuma si ma pun jos, pe covor, ca nu mai suport. Pana la 6 luni dormea de a 10 seara pana la 6 dimineata neintrerupt, iar acum...am zis c-o mai las pana la un an, cand am de gand s-o intarc, dar asta inseamna inca 2 luni de nopti nedormite sau dormite cutaraita? sper sa gasiti si voi solutii, sa gasesc si eu si sa (re)devenim niste mamici cu somn bun |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Hai ca ma bag si eu in club si Bri se trezeste de nenumarate ori peste noapte, bea o gura de ceai si suzi si culcarea la loc, nici nu mai stiu de cate ori. E epuizant, ne trezim chiauni amndoi dimineata, Adi ma mir cum nu adoarme cu capul pe volan. Mai misto a fost intr-o noapte in care ma apucasem sa ma cert cu Adi spunandu-i sa se mai dea si el jos din pat, la care el chior de somn imi spune, ce ai fato ca de abia acum am venit de la ea, e randul tau . |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| recuperez la greu cu cititul la ce ati scris cat am lipsti! asa, va multumesc de idei si de raspunsuri, aveti niste idei chiar bune... cat am fost noi doi in deplasare (la nasa lui), baiatul s-a apucat de dormit toata noaptea... nu cunosc cauza! important consider efectul!!! i-au iesit si primii doi idnti intre timp si dupa circuri epuizante in timpul zilei si foarte putin somn peste zi a inceput sa doarma... bine, nu va imaginati ca fara nici un zgomot... se mai foieste, se invarte la greu si patruleaza prin patut toata noaptea, mai maraie (dar l-am lasat in pace si se pare ca tace...) si uneori plange si atunci ii dau suzeta... dar, per total, situatia este rozzzz... speram sa ramana la fel sau chiar mai bine! |
|

| Felicitari inca o data!Si spor la citit, Anca! Deci sa incerc sa o las sa miriie, in speranta ca se linisteste, iar daca plinge sa ii dau suzeta.... Bine, fie! Incercam si asa! |
|

| Miri wrote: Deci sa incerc sa o las sa miriie, in speranta ca se linisteste, iar daca plinge sa ii dau suzeta.... Bine, fie! Incercam si asa!
Am incercat si....nu a mers! Daca o las sa miriie, nu se linisteste, ba dimpotriva, se pune pe plins si imi ia mai mult timp sa o linistesc eu! |
|

| of mai Miri, draga mea... ce sa iti spun decat ca te inteleg perfect! nici cu al meu nu merge tot timpul cu lasatul sa maraie ca incepe sa... URLE! asa ca este o chestie de ... dispozitie a lui/ei in timpul somnului... fac si pe desteapta dar chiar vreau sa iti fiu de vreun folos: nu ii e prea cald? sau prea frig? eu l-am culcat de cateva saptamani pe Andrei in sacul de dormit si asta cred ca il ajuta sa doarma mai bine pt ca nu ii este nici frig, nu se incurca nici in vreo patura si nici nu se poate intoarce asa de usor ca sa faca echilibrism si apoi sa urle ca nu se mai poate intoarce intr-o pozitie normala. incearca si tu poate tine! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| [quote=Miri]
Am incercat si....nu a mers! Daca o las sa miriie, nu se linisteste, ba dimpotriva, se pune pe plins si imi ia mai mult timp sa o linistesc eu! [/quote]
Miri, intru si eu in clubul vostru...de apropae o luna...cred ca nu e adevarat...Karina mea de la 3-4 luni nu se mai trezea noaptea si de cand mi-a fost bolnavioara se trezeste mereu noaptea. Cateodata la 2-3-4 si apoi si la 6-7, cateodata la 5-6 si in cel mai fericit caz la 7. Si nu asta ar fi greu, ca se trezeste nopatea sa pape...dar se trezeste intr-un plans de ne sculam amandoi tremurand. Acum incerc sa previn, o simt cand vrea sa se scoale si ii fac repede lapticul. De pacalit nu am cum sa o pacalesc cu ceai sau apa, suzi nu mai primeste de mult...asa ca e musai sa-i dau laptic.
Tanjesc dupa o noapte intreaga de somn dulceeee! |
|

| Anca, draga mea, uite ca daca nici in noaptea asta nu doarme, dupa ce a ramas doar cu o repriza de somn ziua,o sa incerc si varianta cu sacul de dormit! Taty, imi pare tare rau sa aud ca aveti probleme, sper sa le rezolvati cit mai rapid! |
|

| incearca Miri, incearca poate chiar te ajuta... stiu in ce hal de disperare am trait eu pana a inceput sa doarma mai multe ore legate... are perioade in care doarme f bine si unele in care nu... incearca sa o obosesti tare, pana la epuizare dupa ora 18:00 si, in timp (cateva saptamani), se va regla si somnul... incearca orice pentru ca vei reusi in cele din urma! va tin pumnii si asteptam vesti...BUNE! Sara, puiuta mica, sa dormi bine la noapte si sa ii lasi si pe mami si tati sa se odihneasca si ei saracutzii! |
|

| Andismom wrote:incearca Miri, incearca poate chiar te ajuta... stiu in ce hal de disperare am trait eu pana a inceput sa doarma mai multe ore legate... are perioade in care doarme f bine si unele in care nu... incearca sa o obosesti tare, pana la epuizare dupa ora 18:00 si, in timp (cateva saptamani), se va regla si somnul... incearca orice pentru ca vei reusi in cele din urma! va tin pumnii si asteptam vesti...BUNE! Sara, puiuta mica, sa dormi bine la noapte si sa ii lasi si pe mami si tati sa se odihneasca si ei saracutzii!
Anca, multumim mult de sfaturi si de faptul ca ne esti alaturi! Mami trebuie sa se odihneasca, ca tati e departe...deocamdata! |
|

| intotdeauna cu placere! sper numai sa va fie de folos! ma doare sufletul sa vad ca treci inca prin asa ceva! sper sa nu ma mai intorc niic eu vreodata la asemenea probleme! dar inca nu il deochi pe fi-miu ca azi-noapte m-a trezit de vreo 3 ori si xde vreo doua ori i-am dat suzeta... faina treaba nu? iti tinem pumnii si asteptam maine dimineata vesti dintre cele mai... somnoroase si odihnitoare! |
|
|