Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| baietelul meu dupa ce a racit acum vreo 5 luni ,l-am tratat ,dar peste vreo 3 saptamani incepuse sa schiopateze,si am fost la doctor si mi-a zis ca are lichid la sold (adica sinovita) si mi-a dat un antibiotic (ospexin) pe care a trebuit sa-il dau 7 zile si repaus la pat fara sa paseasca,mi-au spus ca este de la o raceala netratata sau nevindecata,acum 3 saptamani iar a racit si azi terminam antibioticul pe care ni l-a dat doctorul ,dar piticul meu iar a inceput sa schiopateze....iar a facut sinovita oare... ,voi merge cu el iar ,dar de ce se intampla iar.... Gaby.V. attached the following image(s):

|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| La ce medic ai fost? Cum ti-a pus acel diagnostic, i-a facut analize de sange, studii imagistice... sau in urma faptului ca i-ai spus tu ca a fost racit, a pus acel diagnostic?
Daca nu ai facut mai multe investigatii, ar fi bine zic eu sa le faci, inainte de a incepe o noua tura de antibiotice, mai ales ca mai mult ca sigur nu i-a facut nici antibiograma (determinarea gradului de sensibilitate a unui microb la antibiotice).
Mergi la alt medic, sau chiar la acelasi, dar cere sa i se faca niste analize mai amanuntite inainte de orice tratament. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna ,Gaby! Spune-mi, te rog, ce ai facut cu baietelul tau? Ai aflat ce era? Tot sinovita? Acum mi s-a intamplat si mie acelasi lucru cu baietelul meu si nu mai stiu ce sa fac.Il durea piciorul sau schiopata doar? Acelasi picior? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si pe Vic il doare iar piciorul,.... I-am facut analize de sange dar de abia luni ies,.....Doamne ce sa fac,......pt ca simt ca o iau razna,...... Oare este vb despre aceasta boala?Si el a fost racit,dar o raceala cu tuse decat,.....a luat Ketof,.....apoi cand l-a durut data trecuta piciorul,i-a dat Nurofen sirop si Fastum Gel.Nu stiu ce sa fac,.....invatati-ma si pe mine ca simt ca o iau razna,.... Sa astept sa-i iasa analizele luni? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Acum vad ca ai scris si aici. Nu te panica, o sa faci un ASLO si eventual n-ar fi rau sa-l vada un ortoped pediatru. Ii dati voi de capat pana la urma, ai sa vezi.. Sanatate multa lui Vic. |
|

| Daaa,Ana,apucasem sa scriu aici,.....multumesc din suflet! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Marivic numai bine si multa sanatate |
|

| Sa te auda Dumnezeu si sa dea Dumnezeu!
|
|

| Fetelor,ma reintorc ,....Astazi,am fost si am facut si eu o radiografie,pt ca am cazut si l-am rugat pe dr ortoped sa-i faca si lui Vic o radiografie.Alaltaieri iar s-a vaietat de picior.I-am facut analizele de sange si dr a zis ca au iesit bune.I le-am aratat si dr ortoped mi-a spus ca sunt bune.I-a iesit ceva la genunchiul stang,are o protuberanta ca sa o numesc asa,....dar nu stiu ce este.Dr a spus ca nu este formatiune tumorala,ar putea fi dureri de crestere,a mai adaugat el ceva ca ar fi in lateralul piciorului stg,si i-am spus ca se vaieta odata ca il doare in spatele genunchiului.... I-a interzis sa mai alerge ,sa mai sara iar daca il mai doare sa cerem sa-i faca alte investigatii mai amanuntite.A zis ca ar fi prea mic pt un RMN,..... Ana,sfatuieste-ma sau cine se pricepe pt ca simt ca mor,ma topesc de frica.....Mi-e frica,daca este ceva acolo?Simt ca innebunesc de durere si de frica,...... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mari,Daria mea se plangea anul trecut de dureri de picioare si am intrebat doctorul si ni s a zis ca e de la crestere.Nu am mai auzit o sa spuna de atunci deci cred ca o fi avand legatura stransa cu cresetera.Nu te mai panica si tu asa tare ca nu ti face bine,afecteaza inima.Ai sa vezi ca nu i nimc grav.Niste calciu ti au recomandat totusi?Multa sanatate si sa dea Domnul sa fie totul bine |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| marivic de ce te panichezi u inainte sa fie cazul?? inca nu stii nimik .... de ce te panichezi? eu imi amintesc si acuma ce dureri de picioare aveam cand eram pe la varsta lui Victor ...nu dormeam noptile si bunica mea imi tot facea masaj. erau crunte .... aduna-te si nu iti consuma energia. nu are nimic copilul |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Mari e cazul sa gandesti pozitiv.Chiar daca e vorba despre copilasul tau.Se spune ca gandurile noastre se materializeaza.Asa ca e mai bine sa te gandesti la bine decat la rau.Sanatate multa.Pup |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Mari, sanatate multa lui Victor. Eu sunt sigura ca nu are nimic, dar e bine sa faci investigatii daca durerile persista. Chiar zilele trecute al meu copil m-a trezit noaptea plangand de durere de picioare, dar asta dupa ce a facut pe-a eroul cand a avut o fetita in vizita pe care a vrut s-o impresioneze si a sarit, a dat cu picioarele de pereti, etc. Si in trecut a mai avut dureri, in special vara dupa aventurile nazbatioase din parc cu prietenii. Imi mai amintesc acum si de bunica unui prieten de-al lui care nu-si mai lasa nepotul sa sara pentru ca se plangea de dureri mari de picioare. |
|

| Fetelor,va multumesc din tot sufletul ca-mi sunteti alaturi.Stiu,...ma panichez ca o tampita,....asa mi-e felul,asa am fost toata viata,in mod special cand e vorba de familie,.... Giulia,nu mi-a recomandat nimic,.....Dr ortoped care a vazut radiografia,a spus ca poate fi cartilagiu mai gros,ca asa au unii copii,.... chiar nu inteleg,.... Alexandra si eu i-am spus dr ca si eu la varsta lui aveam dureri infernale de picioare,dar la el este localizata acum la un singur picior Mirela,Monica,va multumesc din suflet! Am sa incerc sa ma adun,sa ma echilibrez,...offf,si sa incerc sa gasesc raspunsuri clare si sa dea Dumnezeu sa fie si bune. SINCER,.....VA MULTUMESC DIN SUFLET! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| marivic wrote:Fetelor,va multumesc din tot sufletul ca-mi sunteti alaturi.Stiu,...ma panichez ca o tampita,....asa mi-e felul,asa am fost toata viata,in mod special cand e vorba de familie,.... Giulia,nu mi-a recomandat nimic,.....Dr ortoped care a vazut radiografia,a spus ca poate fi cartilagiu mai gros,ca asa au unii copii,....  chiar nu inteleg,.... Alexandra si eu i-am spus dr ca si eu la varsta lui aveam dureri infernale de picioare,dar la el este localizata acum la un singur picior Mirela,Monica,va multumesc din suflet!  Am sa incerc sa ma adun,sa ma echilibrez,...offf,si sa incerc sa gasesc raspunsuri clare si sa dea Dumnezeu sa fie si bune. SINCER,.....VA MULTUMESC DIN SUFLET!
niciodata nu ma dureau ambele picioare odata. si ma dureau genunchii si in jos sper laba piciorului.stai linistita |
|
|