Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| eu am 2 leasinguri dar nu la firma asta , si am optat pt aceasta varianta leasing ca sa le trec pe firma dar ca persoana fizica am inteles ca e mai avantajos de cumparat cu credit din banca si platesti rate la banca .asa nu mai esti fortat sa faci reviziile auto unde vor ei si la citi bani vor ei , care nu s deloc de neglijat ( sa schimbi un filtru de ulei cu 8 mil eu zic ca i jaf) deci documenteaza-te temeinic |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| lori16ro wrote:eu am 2 leasinguri dar nu la firma asta , si am optat pt aceasta varianta leasing ca sa le trec pe firma dar ca persoana fizica am inteles ca e mai avantajos de cumparat cu credit din banca si platesti rate la banca .asa nu mai esti fortat sa faci reviziile auto unde vor ei si la citi bani vor ei , care nu s deloc de neglijat ( sa schimbi un filtru de ulei cu 8 mil eu zic ca i jaf) deci documenteaza-te temeinic
masinile noi pentru a-si pastra garantia trebuie sa faca reviziile obligatorii la service-uri autorizate de dealer, la care dealtfel costa la fel de mult ca si pt. leasing, fie ca-s luate cash integral sau rate. (din experienta) |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Noi am scos credit pentru nevoi personale cand ne-am cumparat masina,macar e pe numele meu de la inceput Apropo de revizii,abia asteptam sa iesim din garantia sa nu le mai facem la reprezentanta,ca-ti iau pielea de pe tine. |