|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Nu eu m-am referit ca nu prind canale ca de ex.HBO,HBO COMEDY,CINEMAX,TV 1000,ETC.Acestea intra intr-o alta grila de plata,dar care canale nu vin singure ci si cu cele pt.adulti,si astfel prefer sa nu le activez. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| marivic daca ai dolce poti sa-ti parolezi ce canale vrei |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| eu nu sunt la antena, sunt la cablu si sunt pachete cu doar 3-4 programe HBO, HBO COMEDY si inca ceva si da 7 lei in plus pe luna, dar momentan nu le-am pus ca nu prea se uita nimeni eu daac prind ceva l tv ma uit daca nu apelez tot la calculator |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| roxinthya wrote:marivic daca ai dolce poti sa-ti parolezi ce canale vrei Stiu,numai ca am mari spargatori de aprole in casa asa ca mai bine nu le am deloc,..... |

| marivic, si mama e cu antena focusat si are programe parolate din alea, dar ca sa mearag trebuie tot asa sa-ti iei anumite pachete asa ca ea prefera sa nu ia ca vin nepotii si dau de ele |

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Eu nu ma mai uit la nimic de cand am descoperit v-play-ul TV-ul este doar de decor, nici inainte nu prea ma omoram. Insa o sa ma fortez totusi sa ma uit la stiri, dar nu cele de la 17.00, cat sa stiu si eu ce sa intampla in lume. De exemplu cand a fost dezastrul din Japonia eu am aflat la doua zile |

| v-play e site de filme/stiri/noutati etc? |

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| ioana0023 wrote:v-play e site de filme/stiri/noutati etc?
E un site de pierdut noptile si trezit cu greu diminetile:018: Serios acum, e mai mult cu seriale TV. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| am urmarit x factor,vroiam sa castige alin dar si andrei e bun.vocea romaniei,agentul vip(depinde cine e invitat)confesiuni(tvr),happy hour,rai da buni(imi place joia de colectie in special),dansez ptr tine ,romanii au talent si cand gasesc filme bune ,la diva ma uit. |
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Nu ma uit la tv decat la stiri.Am vazut vreo 2 emisiuni de xFactor si tot vreo 2 Vocea Romaniei.Ma mai uit pe Zone Reality si pe ID investigation.Cam atat.De Craciun am reusit sa vad cred vreo 2filme din alea dragute de sarbatori. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Imi place sa ma uit la Renovari extreme. |

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| "The week the women went", emisiune noua. Primul episod aici http://www.mylifetime.com/shows/the-week-the-women-went/video/full-episodes
Probabil si urmatoarele episoade vor fi free pe acelasi site. Un oras intreg fara femei...barbatii cu copii, cu beauty show de pregatit, cu de toate pe capul lor Pare interesanta emisiunea, al meu sot a zis ca s-ar descurca si ca ce "fun" ar avea el cu fii-mea sa fiu plecata vreo saptamana asa ca-n shouwl asta |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| katy_lumika wrote:Eu nu ma mai uit la nimic de cand am descoperit v-play-ul TV-ul este doar de decor, nici inainte nu prea ma omoram. Insa o sa ma fortez totusi sa ma uit la stiri, dar nu cele de la 17.00, cat sa stiu si eu ce sa intampla in lume. De exemplu cand a fost dezastrul din Japonia eu am aflat la doua zile
Parca esti... eu.. |
|
|