Ce electrocasnice cumparam?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
gabyta
Scris: Friday, October 12, 2012 11:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
bulibuli wrote:
Ana, era pe undeva un topic numai cu asta, parca-si luase bulinutza una faina.. dar nu mai stiu unde..

Si, daca tot am ajuns aici, am si eu o dilema: ce vi se pare mai practic - un congelator sau o lada frigorifica? ca ma cert cu sotul pe tema asta si nu stim ce sa luam. Nu se pune problema de spatiu, orice am lua are loc. Ca utilitate si capacitate de depozitare..

Sunt de acord cu Mihaela: congelator
Noi avem si lada si am scoso din priza si e la relax,,nu am mai folosito de 2 ani si nu ai duc lipsa ,,cu congelatorul am suficient si ce imi place ca ai totul asezat mereu pe categorii.

gabyta attached the following image(s):
dscn7305.jpgdscn7306.jpg

gabyta
Scris: Friday, October 12, 2012 11:53 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
Ana wrote:
Vrem sa cumparam o masina de uscat haine,ma puteti indruma la ceva bun?

Noi avem AEG Elctrolux -neamteasca si sunt super multumita de ea are multe programe,ptr diferite tipuri de tesaturi,nu are nevoie de furtun ptr eliminarea apei,,are un depozit care il golesti cand e nevoie doar,,,capacitate 6 kg si a noastra dar e suficient de mare zic eu,,voi sunteti mai multi poti lua una de 8 kg.pupici

gabyta attached the following image(s):
dscn7308.jpgdscn7309.jpgdscn7310.jpg

mariana71
Scris: Saturday, October 13, 2012 12:09 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Eu sunt pt lada frigorifica.De fapt am si luat una (cea mai mare posibila)in vara,ca "ne-a lasat" congelatorul si ...e fara fundalcool .Ca o consuma un kw doi in plus ,asta e,dar in ea pun si mult si putin.
bereea
Scris: Saturday, October 13, 2012 8:54 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
La mine si congelatorul frigiderului sta aproape gol, nu-mi trebuie nici una nici alta(eu prefer sa fac cumparaturi zilnic si sa mancam totul proaspat).Dar daca ar fi sa am nevoie mi-as lua congelator, este altfel compartimentat, mi se pare ca se pot ordona mai bine produsele , carne la carne, legume la legume, etc.
Ana
Scris: Saturday, October 13, 2012 10:59 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Multumesc fetelor mergem zilele astea pe la magazine sa ne documentam.computerlove computerlove imi puteti spune si un pret la ele?computerlove
shirel
Scris: Saturday, October 13, 2012 1:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ana wrote:
Multumesc fetelor mergem zilele astea pe la magazine sa ne documentam.computerlove computerlove imi puteti spune si un pret la ele?computerlove

A mea este chiar foarte ieftina costa 1800 de sekeki c-am circa in jur de 300 de euro ceva de genul asta .si-si merita banii ,o am de 6 ani si iarna o folosesc zilnic si cateodata si vara.

Bulinutza si eu cred ca as merge pe congelator din ceea ce imi aduc aminte ,avea o prietena in Romania o lada frigorifica care cu toate ca era destul de mare nu era impartita sa fie usor de aranjat pe produse.Cu toate ca eu am un congelator imens la frigiderul meu si frumos impartit tot nu am destul loc de obicei sic ras si mai ales cand am si musafiri imi mai trebuie si doua frigidere.sic
Spor la cumparaturi fetele!
Ana
Scris: Saturday, October 13, 2012 1:29 PM
Nivel

Multumesc Shirel.computerlove
bulibuli
Scris: Sunday, October 14, 2012 8:51 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Multumesc, fetelor!! Am luat pana la urma congelator. Cam mare si cam scump zic eu.. dar asta ne-a multumit pe amandoi :) Eu mi-am dorit lada frigorifica pt ca mi se parea ca nu incape mai nimic in sertarele unor congelatoare.. am gasit unul cu sertare mari care ne-a placut amandurora, dar.. e mare si el. Oricum, mie imi e de ajutor ca am gradina si mereu ma plang ca nu am loc in congelatorul combinei sa pun legume la congelat. Vara am multe legume si stau si se strica daca nu am timp sa conservaresc, iar iarna sufar dupa ele, in piata bate vantul asa ca ajung iau de la supermarket.. Vreau pt bb mai mult, sa am legume bio din productie proprie si pt iarna. Desi ne-am trezit cam tarziu, nu mai sunt legume prin gradina... nici acum nu ar fi fost pe lista de cheltuieli asta, l-am luat cu ocazia achizitionarii unei jumatati de vitel proaspat de la tara alcool pe care nu aveam unde sa-l depozitam. Sunt destul de incantata de el, cred ca am sa mut tot si am sa inchid congelatorul combinei...

Asta e, de la Arctic:

sweet angel
Scris: Sunday, October 14, 2012 8:52 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
Ana si eu imi doresc de mult masina de uscat rufe, eu am pus ochii pe una care spala ?i usca, costa vreo 700 poate poate intr-o buna zi... Pana atunci o sa vin la tine sa le usc ras

Buli eu prefer congelatorului poti sa le aranjezi cum vrei in sertare si cand vrei sa scoti ceva nu trebuie sa scoti jumate din pungi afara sa ajungi la ce iti trebuie.
Adina
Scris: Sunday, October 14, 2012 10:43 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Buli sa il stapaniti sanatosi! Mie una imi foloseste tare! Mai ales de cand cu bebelina
oanamaria
Scris: Sunday, October 14, 2012 11:12 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Sa-l folositi sanatosi Buli!
Ana
Scris: Sunday, October 14, 2012 1:32 PM
Nivel

sweet angel wrote:
Ana si eu imi doresc de mult masina de uscat rufe, eu am pus ochii pe una care spala ?i usca, costa vreo 700 poate poate intr-o buna zi... Pana atunci o sa vin la tine sa le usc ras

Stai intai sa o cumpar si dupaia te astept cu mare drag!computerlove computerlove

Buli sa-l stapaniti sanatosi.computerlove
mikaela
Scris: Sunday, October 14, 2012 7:49 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Uscatorul nostru e pereche cu masina de spalat, ambele sunt GE, sunt mai mult decat multumita de ele, mai ales dupa ce am stricat multe haine cu uscatorul de la apartament. Acum cand ne-am mutat in casuta noastra mi-am promis ca-mi voi cauta ceva care sa nu-mi strice hainele, cu setari pt toate tipurile de materiale. Sunt eficiente energetic, consuma putin, sunt si tipuri etajate/suspendate deasupra masinii de spalat, potrivite unui spatiu mic.

Congelatorul, asa cum zic si fetele, e mult mai practic fiind compartimentat. Noi am incercat intai o lada frigorifica care acum sta pe tusa, fiind inlocuita cu un congelator. Planul nostru a fost sa punem congelatorul in basement insa am fost sfatuiti sa punem lada frigorifica in beci, cica congelatorul ar fi avut probleme, nu mai retin exact cauza, ceva cu autodefrostul si temperatura alcool In final congelatorul nostru e sus acum iar lada e goala intr-o debara.
Ana
Scris: Monday, December 10, 2012 7:47 AM
Nivel

Pana la urma am achizitionat una de la Candy de 8 kg,o am de aproape doua saptamani,sunt foarte multumita de ea,iuhuuu nu mai pierd timpul la intins haine,stranstopai topai incepeam sa ma satur de intins haine mai ales ca la mine toata ziua spala masina plus ca se uscau foarte greu afara.
asa arata.

img
monica irimia
Scris: Monday, December 10, 2012 8:33 AM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
S-o stapaniti sanatosi timp indemungat, Ana! yes majoreta
Eu sper ca Mosul sa-mi aduca o masina de spalat noua, mai mare si mai trainica decat cea pe care o am acum si care e inca functionabila (dar nu-mi mai place). Mi-as dori un Bosch, sa vedem Mosul ce parere va avea. sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.