Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| marivic wrote:Multumesc mult, KALI Mi-am notat Mi-ai putea da denumirea ei,....sau un link ceva?te rog Nu gasesc nimic cu 2 malaxoare,....Zi-mi cum se numeste a ta,....poate asa o gasesc,....
Uite, Marivic : http://www.moulinex.ro/Produse/masini-de-facut-paine/default.aspx Toate trei sunt cu 2 malaxoare - tu trebuie sa te orientezi spre cea care-ti satisface tie nevoile. Vezi ca pe net nu gasesti cea mai buna varianta de pret; iti recomand, asadar, sa prospectezi piata ( la un moment dat a fost o promotie a Carrefour, cu pret super avantajos pentru 5020 ). |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| marivic wrote:Multumesc mult, KALI Mi-am notat Mi-ai putea da denumirea ei,....sau un link ceva?te rog Nu gasesc nimic cu 2 malaxoare,....Zi-mi cum se numeste a ta,....poate asa o gasesc,.... marivic intradevar ca firma moulinex este f buna ....dar vreau sa-ti spun ca eu am CLATRONIC si sunt multumita de ea.
Producator: Clatronic Capacitate 2 litri (1000 g aluat), 12 programe, 50 posibile combinatii de coacere, functie de coacere rapida Am si un site de unde mi-am luat f multe produse electrocasnice(aspirator,friteuza,mop cu aburi )de care sunt f multumita desi l-a inceput eram cam retinuta cu astfel de produse reconditionate . Daca pot pune aici site-ul o sa-l pun , daca nu iti trimet PM. |
|
| Am vazut ca s-au mai pus linkuri asa ca am sa pun si eu...daca exista vreo problema sa-l stearga http://www.electrocasnicediscount.ro/
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu am tot Moulinex si sunt foarte incantata! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Si eu tot Moulinex, imi pare rau ca nu mi-am luat cu 2 malaxoare,dar asta e, atunci nu stiam.... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc mult,Kali.Eu am ramas la OW6000 Baguette&CO http://www.emag.ro/masini-paine/masina-de-paine-moulinex-ow600031-1650-w-1500-g-19-programe--pOW600031 dar vad ca scrie Baguette.Oare face numai baghete sau face si paine normala?Aveti idee? |
|
| Eu nu cred ca face doar baghete.....sigur face si paine normala ......foarte interesanta chestia cu baghetele , cand mi-am luat eu nici nust daca erau cu baghete....m-ar fi incantat ideea.....mai ales pe diana .Dar pe urma ne ingrasam ,caci mancam paine multa |
|
| Mancati si voi ca vrabiutele Kali,tu de care ai?Am citit atatea review-uri ca ma doare capul,....M agandeam la OW6000,...dar de fapt fiecare are cate ceva comentat de rau sau de bine,..... |
|
|
Eiii, fiecare lucru are calitati si defecte care tin de gusturile si asteptarile fiecaruia. Mai poti avea si ghinion si sa ti se strice rapid, insa nu review-urile sunt neaparat criteriul pe care iti alegi un aparat electrocasnic, ci mai degraba in functie de nevoile familiei. Eu nu am sa-i reprosez nimic aparatelului meu, deocamdata.
Asaaaaa... cele care fac baghete nu fac numai baghete, ci si baghete.
Eu am 5023, insa nu ma intreba de baghete, ca inca nu am facut. Mi-a luat ceva vreme sa stabilesc faptul ca, totusi, painea optima pentru noi ( dupa ce faceam namile de 1,5 kg pe care nici nu mai stiam cum sa le tai ca, deh... am "famelie" numeroasa ) e, totusi, cea mica, de 750 gr. Dar inainte am insistat rau de tot pe namila mare.
Acum am stabilit ca mai bine facem paine mai des - desi nu prea e cazul, mai ales in timpul sapt., cand copiii sunt toti plecati pana la ora 17 ( cea mica iese exact cat o paine pentru toast si o avem mereu super proaspata ) decat sa nu pot manevra dinozaurul 'al mare si sa incep sa-l impart prin vecini. |
|
| Am inteles.Multumesc din suflet pt.precizari! Am intrebat,caci pe ce m-am uiat eu nu dadea ca face si paine ci baghete si de aceea te-am intrebat.E ok asa,...super ok Multumesc pt lamuriri.Este bine sa-ti dea cineva sfaturi,idei,cand nu ai habar de asa ceva |
|
| Sa ne spui ce ai ales si sa vii cu impresii dupa prima paine. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Vrem sa cumparam o masina de uscat haine,ma puteti indruma la ceva bun? |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Ana, era pe undeva un topic numai cu asta, parca-si luase bulinutza una faina.. dar nu mai stiu unde..
Si, daca tot am ajuns aici, am si eu o dilema: ce vi se pare mai practic - un congelator sau o lada frigorifica? ca ma cert cu sotul pe tema asta si nu stim ce sa luam. Nu se pune problema de spatiu, orice am lua are loc. Ca utilitate si capacitate de depozitare.. |
|
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Toti banii pe congelator! Bunicii mei au lada frigorifica si eu tocmai mi-am cumparat un congelator. Lada frigorifica consuma mai mult curent, intr-adevar are mai mult spatiu inauntru dar nu prea e practica pentru ca nu e compartimentata cum trebuie si eu asta cautam sa am sertarul cu pui, cel cu porc, legume, sertarul pentru bebe, etc. Acum depinde ce vrei tu de la ea, eu sunt foarte multumita de congelatorul meu. |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ana wrote:Vrem sa cumparam o masina de uscat haine,ma puteti indruma la ceva bun?
Daa,eu ti-as recomanda Baukhnecht care este nemteasca inca .A mea este de 6 kg suficient de mare si sunt super multumita de ea.(sunt si de 8 kg daca vrei mai mare) shirel attached the following image(s):
|
|
|