Ce electrocasnice cumparam?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Friday, September 21, 2007 12:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Mada, Alina, Oana, multumesc mult pt urari!pupici numai ca nu terminam pana pe 26 octombrie. abia pe la 1 noiembrie sper sa il elibereze fostii proprietari si sa ne apucam si noi de toate cele. om vedea daca apucam sa ne mutam de sarbatori. noi asa vrem dar sa vedem cum se vor misca lucrurile.

Oana, sa stii ca si mie tot Bosch imi face cu okiul dar...au niste scoruri exorbitante, cu mult peste cat imi pot permite eu in acest moment.angel

intrebare: ce ati prefera intre o masina de spalat cu incarcare pe verticala si una pe orizontala?ras este vreo diferenta intre ele? ca mod de a spala, eficienta bla bla?

eu am acum un Whirlpool cu incarcare verticala si sunt multumita de ea. ma bucur ca e pe verticala pt ca asa sunt sigura ca piciul nu se baga in ea.cyclops cand mergem la mama sau la cineva care are incarcarea in fata....ii vin idei!fool ce ziceti? ce sa aleg de data asta?scratch
Fluturas
Scris: Friday, September 21, 2007 3:15 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
eu am cu incarcare in fata si inca nu au incercat sa se bage in ea.ei,mai baga ei cate un obiect acolo,dar astea se pot scoate(sau spala?!).si mie mi-au tras cu okiul cele pe verticala,dar sotul meu m-a convins si acum nu imi pare rau deloc.imi place asta si cum arata si cum spala
diferenta ca mod de a spala....sa fie oare?doar nu e tot masina de spalat?
mihaela75
Scris: Friday, September 21, 2007 3:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Am avut acasa whirpool cu incarcare jos.Acum am una cu incarcare sus si nu-mi place deloc.Detergentul nu se distribuie cum trebuie.Plus ca pui detergent direct pe rufe ceea ce iar e dezavantaj, imi placea cea de acasa cu sertarase ,puneam acolo pe compartimente tot detergent, inalbitor, balsam si-si lua masina cand trebuia.Daca vrei masina cu incarcare sus macar vezi sa aiba sertarase sa nu pui detergenul direct pe rufe.si eu vreu sa o schimb, sa iau una cu incarcare jos uff
Fluturas
Scris: Friday, September 21, 2007 3:55 PM

mihaela75 wrote:
Am avut acasa whirpool cu incarcare jos.Acum am una cu incarcare sus si nu-mi place deloc.Detergentul nu se distribuie cum trebuie.Plus ca pui detergent direct pe rufe ceea ce iar e dezavantaj, imi placea cea de acasa cu sertarase ,puneam acolo pe compartimente tot detergent, inalbitor, balsam si-si lua masina cand trebuia.Daca vrei masina cu incarcare sus macar vezi sa aiba sertarase sa nu pui detergenul direct pe rufe.si eu vreu sa o schimb, sa iau una cu incarcare jos uff

uite ca mi-ai amintit ca si mama are acasa cu incarcare sus si are si sertare dar nu ia detergentul masina.cand a terminat de spalat detergentul ud e tot acolo si pune direct pe rufe
Cristy
Scris: Friday, September 21, 2007 5:08 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Masina de spalat cu usa frontala recomand si eu !!!
Am si sunt foarte multumita. Preferintza mea ar fii tot Bosh-ul firstprize firstprize , da sunt mai scumpe dar impecabile !!! Sunt foarte multumita si de masina de spalat vase Boshfirstprize

Combina frigorifica ( frigider normal) eu am Sharp, la fel calitate super... nici o reparatie si functioneaze perfect de 6 ani de zile !!!
Dar, astazi as fii luat cu frigiderul sus si congelator josuff sau mai mult cu 2 usi si o masinarie de racit apa cu robinet exterior, cu la noi este foarte cald si se bea ffff multa apa, acest lucru m-ar fii scutit ( cel putin cu copiii) sa tot deschid/inchid frigiderul !!

Nu in ultimul rand Anca, sa va fie intr-un ceas bun cu vanzarea, si sa aveti parte numai de bucurii in noul apartament flowers flowers flowers
Lilly of the valley
Scris: Saturday, September 22, 2007 10:43 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Anca sa fie intr-un ceas bun! Sa stapaniti sanatosi noua casa!
Noi suntem fani Indesit, am si o combina frigorifica Arctic din 2000 si suntem multumiti.
kali
Scris: Saturday, September 22, 2007 8:37 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu nu stiu ce sa-ti spun... am avut numai masini cu incarcare orizontala asa ca nu pot face comparatie.
Cred ca depinde si de locul in care va sta, spatiul de care dispui etc...
georgy_adinutza
Scris: Monday, September 24, 2007 1:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Uraganul Bertha hohot hohot hohot sa-l stapaniti sanatosi !!!

Eu masina de spalat am LG de 5 kg , cu usa frontala , afisaj electronic , 19 programe , iar cel mai scurt program este de 30 minute , o am din 2003 si sunt fff multumita de ea , nu am avut nici o "buba " cu ea , am dat atunci cam 12 mil pe ea .

Ei , acum sa va arat ce mi-am achizitionat ieri sic sic sic
plita pe gaz + cuptor pe gaz ARDO cu grill si rotisor (electric) + hota telescopica CANDY. Acum nu stiu cat de bune vor fi , o sa vad pe parcurs , insa mi-a placut inoxul , ca nu lasa urme , si culoarea geamului .....

georgy_adinutza attached the following image(s):
ar+pl+hota.jpg

Fluturas
Scris: Monday, September 24, 2007 3:38 PM

georgy sa le folosesti sanatoasa si cu mare placere
sousourel
Scris: Monday, September 24, 2007 10:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
As zice si eu de Bosh, cu incarcare frontala...are viata luuuuungayes yes yes
codruta
Scris: Wednesday, November 21, 2007 11:46 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Anca, ma primesti si pe mine in club?

la mine toate sunt zanussi, nu-s eu fan dar asa s-au nimerit si pot spune ca sunt multumita pana acum.
Dar la casa noua trebuie scule noi si voi schimba aragazul si frigiderul.Masina de spalat inca nu.
Frigider am gasit foarte fain BEKO, argintiu, cu doua usi, cu dozator de apa supe fain si destul de ieftin, cam 18 milioane (vechi).
In loc de aragaz trec pe plita si cuptor electric, dar inca nu stiu daca sa le iau incorporabile sau nu.Am gasit de la Electrolux, in format compact,si aproximativ la acelasi pret cu plita+cuptorul electric incorporabile.Avantajul, zic eu, ca nu ma conditioneaza prea mult mobila de bucatarie,adica pot sa-l mut unde vreau daca ma plictisesc si nu trebuie sa-mi schimb de fiecare data mobila de bucatarie.
marivic
Scris: Saturday, March 3, 2012 5:25 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Am primit de la sot o oferta,....ras ca o sa-mi ia o masina de facut paineyes yes yes
Spunet-mi si mie fetele din tara,care aveti asa ceva,ce marca este cea mai buna?Nu ma intereseaza pretul,ma intereseaza sa fie BUNA.
kali
Scris: Sunday, March 4, 2012 1:32 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Cele mai multe dintre cunostintele mele au Moulinex. Tot de asta mi-am luat si eu, insa cu 2 malaxoare.
E buna, ti-o recomand.
marivic
Scris: Sunday, March 4, 2012 1:50 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Multumesc mult,KALIcomputerlove computerlove Mi-am notatthumright pupici
Mi-ai putea da denumirea ei,....sau un link ceva?te rog
Nu gasesc nimic cu 2 malaxoare,....Zi-mi cum se numeste a ta,....poate asa o gasesc,....computerlove
mikaela
Scris: Sunday, March 4, 2012 10:01 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
mihaela75 wrote:

Sa ma bag si eu in seama alcool

Detergentul nu se pune direct pe rufe, intai pui detergentul in masina si apoi pui rufele, detergentul trebuie sa stea pe fundul cuvei si se topeste in timp ce se umple masina cu apa...angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.