Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| fetelor, am o veste mare si buna! sper sa nu ma laud degeaba dar...de maine, teoretic, apartamentul nostru mic si dragut va apartine altcuiva (o familie de medici tineri il vor cumpara) si noi ne luam unul mai mare de 4 camere. Doamne ajuta-ne sa iasa bine!
ma gandeam sa imi iau o combina frigorifica noua, o masina de splat rufe noua si ...eventual o masina de spalat vase.
puteti sa imi dati idei privind marcile cele mai bune de astfel de electrocasnice? sa fie un raport bun pret-calitate/fiabilitate? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Felicitari, Anca! Sa o stapaniti sanatosi! |
|
|
multumim!
dar vai de mine cata alergatura ne asteapta pe mine si pe tati! apartamentul este imens, cam 100 mp dar trebuie facute multe imbunatatiri, puse termopane, spart cate ceva (camara in speta, vreau sa o dau jos), pus parchet in 3 camere, zugravit, pusa mobila etc. sper sa ne descurcam cu toate si, mai ales, cu banii...care nu-s f multi! tocmai de asta va si rugam sa imi dati niste sugestii legate de electrocasnice! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Anca, Doamne ajuta sa fie cu succes!
Noi nu ne-am apucat inca de amenajat, am pus doar termopane. Mi-e groaza de cate sunt de facut. Si la fel, nu stiu ce sa cumpar mai intai si de ce fel. |
|
| Miru wrote:Anca, Doamne ajuta sa fie cu succes! Noi nu ne-am apucat inca de amenajat, am pus doar termopane. Mi-e groaza de cate sunt de facut. Si la fel, nu stiu ce sa cumpar mai intai si de ce fel.
multumim la fel!
este multa munca, mult de alergat dar as vrea sa facem ceva frumos si dupa ce il inauguram, va astept pe toate la mine! este loc pt toate! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Anca, ce veste grozava!Felicitari! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Sa-l stapaniti sanatosi Anca . |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sa il stapaniti sanatosi, Anca. Parerea mea e ca daca te duci la .... Flanco, spre exeplu si le spui ca ai vrea aia , aia , aia , astepti o oferta de pret cu discount din partea lor. Si tot asa te mai duci si la alte companii, ( Altex )si vezi atunci ...... Indesit stiu ca sunt buni, Electrolux ...... Poate chiar si Ariston, Arctic .
Spor la amenajat casutza mult visata ! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/20/2006 Mesaje: 267
| Sa fiti sanatosi in noua casuta
pret - calitate: combina frigorifica indesit(no frost). Ariston e mai buna dar si pretul e mai mare. pt. restul tot indesit sau ariston - in f-tie de buget. Mai multe inf. poti citi pe softpedia. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| eu am masina de spalat rufe LG si sunt enorm de multumita.spala f bine si e si de 7 kg.ti-o recomand si tie,doar ca nu stiu cat costa in ro |
|
| multumesc mult fetelor pt urari si pentru ideile pe care mi le-ati dat, chiar imi sunt de folos.
Oana, mi-ai dat o idee geniala! ma duc si caut oferte de la mai multi vanzatori de asa ceva si cer si discount ca doar iau mai multe nu? |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Felicitari, sa fiti fericiti in noua casuta si sa reusiti sa o amenajati dupa placul vostru |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitari!!... si sa fie intr-un ceas bun! Eu ti-as recomanda LG sau Bosh- sunt mai scumpe dar de o calitate ireprosabila.
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Anca, sa fie intr-un ceas bun, tu termina-l de amenajat ca eu viiiiiiin!!!!!!!!!! |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Alina wrote:Anca, sa fie intr-un ceas bun, tu termina-l de amenajat ca eu viiiiiiin!!!!!!!!!!
Da, da! Si eu vin! Pe 26 oct. |
|
|