Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Mi s-a terminat carnita de pui din ograda proprie si a trebuit sa cumpar. Aveam nevoie de ceva pt ciorbita si ma uitam ca la nu stiu ce in galantar ce culoare ... am cumparat o caserola de piept de pui si am facut perisoare. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| Noi incercam sa mancam cat de cat sanatos dar recunosc ca mai sunt si scapari, majoritatea ale sotului meu care are nevoie de chipsuri, sucuri carbogazoase.avem si napolitane, ciocolata, pentru asta mica mai mult.
in rest cumpar paine integrala, folosesc zahar brun si eu, carnea o cumparam de la supermarket dar nu inghetata. e tot timpul proaspata. ouale sunt din alea free range, mazarea e singura pe care o cumpar congelata, ca nu imi place aia la cutie. multe din verdeturi le avem din gradina, patrunjel, marar, oregano, etc. avem si ridichi si radacina de patrunjel si morcov, rosii din alea micute. mai nou am pus si castraveti dar nu am avut inca productie, deci ce nu avem legume fructe le luam tot de la supermarket dar sunt proaspete si nu importate. dar cumpar si crema de branza, pentru sandwich-urile lui sophie. nu mancam pate, nici icre, nu dintr-un motiv anume, dar pur si simplu nu e in dieta. salamuri cumparam doar un fel de parizer pt sophie, si salam danish sau hungarian care e cumva asemanator cu cel de sibiu dar nu asa de gras si sunca, dar nu presata. nu prea mancam carnati decat nemtesti si cand ii cumparam de la o macelarie speciala unde sunt facuti organici, nu la gramada si nici in proportii industriale. folosesc in schimb faina alba, am incercat lapte cu soia dar nu a mers. as vrea sa pot cumpara mai mult organic, dar preturile sunt exorbitante. ne-ar trebui inca un salariu numai pt acestea. incerc insa sa avem legume si fructe multe in dieta si mai putin chestii chemicale, comerciale.
|