Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| la mine in frigider nu e decat supa lui pitic, salata, branzeturi si iaurt... aa si oua |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| La mine in frigi se gasesc oua,lactate,fructe,legume,mancaruri gatite supe-ciorbe,dar si ceva mezeluri caci nu e chip sa-i dezvat pe ai mei copii de ele.... ,zacusca,verdeturi(marar,patrunjel,salata,spanac) |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Noi tinem la frigider legume de tot felul,fructe(cu toate ca nici fii'mea nici eu nu ne omoram cu ele),lactate,oua si ciorba.Nu mancam mezeleuri,crenwisti si alte minuni decat f rar si la pizza.Mancam putin,suntem doar noi doua,si de multe ori aruncam produse care expira in frigider.Ma cam strange in spate si ma face sa ma simt vinovata fiindca stiu ca cineva,undeva le ar fi degustat cu multa recunostinta.De aceea sunt intr un program de "reabilitare".Incerc sa devin mai chibzuita si mai organizata! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| In general, in frigider am: -oua -branzeturi: mozzarella, camenbert, brie, scarmoza affumicata, ricotta , mascarpone, parmiggiano -unt -fructe -salate: radicchio, cappuccino, lattuga -verduri: rosii, vinete, ardei, zucchine, ceapa, morcov -sirop de brad -prosciutto crudo sau cotto , mortadella(nu foarte des, le cumpar doar la cerere) -prune uscate -suc de rosii -lapte intero si scrematto (pentru mine) -gris -zacusca -1- 2 feluri de dulceata
In dulap: - pasta de tot felul , spaghetti -orez alb si integral - cateva feluri de faina (alba, de malai, integrala, neagra, integrala cu cereale de faro, etc) - cereale integrale cu fructe uscate si seminte, cereale integrale cu ciocolata fondente -zahar alb si brun -ulei d emasline si d efloarea soarelui -otet de mere si balsamic - zahar pudra / gelatina/ culori alimentare pentru pasta de zahar - miere de albine -tot felul de borcanele cu spezie -conserve de peste
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Daaaa, am uitat de prunele uscate. Nelipsite la noi! |
|

| Ma uitam azi dimineata prin frigider si amintindu-mi de subiectul acesta m-a bufnit rasul: am uitat sa precizez vreo 20 de sticlute de oja de diferite culori pe care eu le tin ...in frigider. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| ... Si eu tin supozitoarele... Poate ar trebui sa le mai verific... cred ca o parte au expirat. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Si frigiderul meu a suferit cutremur.Shirel, ma intreb ce te-a impuns pe tine sa schimbi modul de a manca , cred ca oamenii o data in viata au asa un brainattack si atunci tre sa profite .Pe mine boala m-a impins la curatarea frigiderului si nu numai .Am mari sperante si incredere ca leacul bolilor autoimunitare e in natura , in dezintoxicarea de pesticide si hormoni . Dci frigi al meu contine pe primul raft fix in campul vizual al piticilor, fructe , snackuri si mancarea gatita a zilei .Mai sus am legumele , un raft intreg si dedicat , legumele pt sucurile mele si legumele pt gatit .Pe ultimul raft sus am kestii pe care le ascund ca mai fac si dinastea, ce nu e destinat pt consum imediat, uneori ascund paketele lapte sau de branza , ce trebuie date la paketul de scoala.Daca le las la vedere, mancarea de zi ramane nemancata si dimineata ma trezesc cu zero lunch. Pe usi tin lactatele Inca am hotdogi si ketchup, cumpar hotdogi cam o data pe luna vara zi iarna nu prea , acum ii iau din alta sursa , costa de cinci ori mai mult ca vaca papa iarba si nu e antibioticizata si am constiinta mai curata dar cu ketchupul nu ma impac deloc trebuie sa gasesc un inlocuitor neaparat. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Quote:Inca am hotdogi si ketchup, cumpar hotdogi cam o data pe luna , acum ii iau din alta sursa , costa decinci ori mai mult si am constiinta mai curata dar cu ketchupul nu ma impac deloc trebuie sa gasesc un inlocuitor neaparat.
rosii blenduite cu diverse mirodenii, fierte si bagate in sticle si fierte iar |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Si popcornul se tine in frigider, ca pocneste mai bine |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Congelatorul plin cu stiuleti de porumb de asta vara,am pus la inghetat,am facut proba fierb bine si au aceeasi savoare ca vara....legume(mazare,pastai,ardei),varza murata,carne de porc,carnaciori,adusi de sot de la serviciu,peste pescuit de el. Frigider -rosii.castraveti,ceapa verde.salata,ardei,verdeturi,dovlecei,morcovi -gem de mure,zmeura -miere -unt -lactate,lapte,smantana,branzeturi(preferatele copiilor pentru pachetel),iaurturi -sos de rosii -mustar -oua -supa -pilaf cu ciuperi |
|

| Cica rosiile nu se tin niciodata in frigider nu mai retin motivul. Oricum eu nu le tin nici iarna, nici vara.
Daca ma uit prin frigiderul meu cam sufla vantul: am niste conopida, mozzarell, o salata de vinete, zucchine si ardei toate coapte pe grile lapte si...cam atat. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bereea wrote:Cica rosiile nu se tin niciodata in frigider nu mai retin motivul. Oricum eu nu le tin nici iarna, nici vara.
Nu am stiut,stiam de cartofi,ceapa,mere.Nu le mai tin in frigider de acum. |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| ingerash wrote:
Nu am stiut,stiam de cartofi,ceapa,mere.Nu le mai tin in frigider de acum.
se strica mai repede |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Iarna nu cumpar rosii, indiferent de tara de origine.
Stau la tara si in curte am suficient spatiu pt a cultiva legume pt consumul propriu, mai cumpar tot de prin sat, dar de la batrani care nu ar da putinii bani pe fertilizatoare. Unii cici toarna ingrasamantul lichid cu ibricul
In frigider am oua si lapte+lactate din sat (inclusiv unt), gem, dulceata, compot de caise -facute de manuta mea. Mancarea gatita de ieri (supa). Legume: praz, pastarnac si cativa morcovi. Mai multe legume si fructe la beci, proaspete sau sterilizate in borcane.
A ... congelatorul e ticsit cu legume, unele coapte si congelate. |
|
|