Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| danamaria wrote:sunt grozave, intr-adevar! sincera sa fiu eu sunt foarte tentata de parfumuri si cosmetice. din pacate nu mai stiu nici un "reprezentant" amway, asa ca voi mai astepta pina cind ma voi mai rasfata.
Da au 2 parfumuri bestiale ,m-am indragostit la primul puf! de ele Dana nici eu nu stiam niciun reprez prin zona ,dar am dat un email la ei ,sm intrat pe site si m au pus in junmatate de ora in legatura cu un reprezentant si mi-am rezolvat problema.Sunt foarte operativi si poti sa te inscrii sa devii tu reprez si sa-ti iei produsele cu 30sau35 %mai ieftine .Eu iau pt uz personal . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| merci oanamaria, e o informatie utila si care o voi folosi |
|

| Cu placere oricand! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Am folosit de la Amway un detergent de rufe Baby-nu-stiu-cum, mirosea frumos dar la calitatea spalarii nu "m-a dat pe spate", un detergent de vase super bun, foarte concentrat, inca mai am din el cred ca sunt vreo 6 luni de cand l-am luat, din 100 ml fac 500 ml prin diluare si tot este foarte concentrat, si o pasta de dinti , asa si asa, nu e rea dar nici de speriat. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Sa va spun ce a patit soacra-mea de la deo roll-on de la Amway, foarte bun de altfel.
Soacra-mea este o consumatoare inraita a produselor Amway si cumpara in proporie de 90% de la ei, tot ce se poate. Era super incantata de roll-on-ul de la ei pana cand a facut o iritatie la subrat de toate frumusetea de a ajuns la medicul dermatolog.
Pielea arata ca arsa si de abia a scapat de eczema respectiva. Practic, deo-roll-on-il crea o pjghita foarte fina care nu lasa pielea sa elimine substantele toxice prin transpiratie si treptate s-au raspandit in pielea de la subrat creeind o eczema super aiurea. Nu mai foloseste deo-roll-on-ul de la ei de vreun an si nu a mai avut nimic. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| waw, nasol Roxanel. Asta-i viata, cautam un roll on suficient de puternic dar se plateste pretul. Stiu ca multe roll on-uri dar si stickul formeaza pelicula respectiva si ca exista riscul de infectare dar chiar nu auzisem niciodata chiar sa se intample. Eu am observat singura ca daca vara faceam dus simplu fara prea mult gel de dus sub brat inca ramanea o pelicula de la stick care culmea ca ma si proteja. MI-am zis ca nu-i a buna. din fericire nu am patit nimic. Am folosit de la ei detergentul de rufe, nimic iesit din comun sincer, detergentul superconcentrat de spalat vase pe care-l lauda Abiand eu l-am irosit ca din cauza diluatului era asa de apos ca-l pierdeam; detergentul de spalat vase la masina acela buniceldar si Henkel au mai imbunatatit detergentii asa ca mi se pare ca i-au ajuns.
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/18/2009 Mesaje: 175
| Parerea mea: sunt produse ca oricare alte produse doar atat ca ei (reprezentantzii) sunt atat de agresivi shi cei care ii instruieste sunt atat de bine instruitzi cum sa lucreze cu mintea omului incat daca ei zic ca laptele este negru ii shi crezi.Eu m-am cam lamurit. Sunt produse ca shi altele doar atat ca ei au felul lor de a le promova |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Stiati ca sunt fabricate in China?Am o cunostinta care folosea o mare parte din produsele de la ei,in special cele cosmetice pana intr-o zi cand i-au cazut GENELE Daca nu vedeam nu credeam.A mers la medic si acolo a aflat ca nu a fost prima care a patit-o.Vreau sa specific ca produsul nu a fost expirat. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| dari wrote:Stiati ca sunt fabricate in China?Am o cunostinta care folosea o mare parte din produsele de la ei,in special cele cosmetice pana intr-o zi cand i-au cazut GENELE  Daca nu vedeam nu credeam.A mers la medic si acolo a aflat ca nu a fost prima care a patit-o.Vreau sa specific ca produsul nu a fost expirat. Doamne |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Dari, orice produs folosit de la orice firma poate avea efecte secundare deci nu m-ar surprinde ca poti ramane fara gene, Doamne fereste de mai rau, sa nu patesti ceva la ochi. Din pacate am ajuns sa folosim excesiv de multe produse cosmetice, toate au compozitia mai ceva ca o carte de chimie de clasa a 12-a asa ca suportam consecintele. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/20/2010 Mesaje: 287
| amway...scumpe prea tare ptr criza asta!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Vand produse amway la pretul mai mic decat cel de achizitie...(am un stoc mare si vreau sa mai goslesc din el) am adresa de mail ca userul ...pt contact: pimpoi2010@yahoo.com |
|

| Eu nu le-as mai primi nici gratis dupa ce am facut niste achizitii foarte proaste acum un an.Niste oje care au ajuns la gunoi si am renuntat sa mai cumpar de la ei. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Nici eu nu sunt incantata... nici macar de cele pentru curatenie... |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Si eu am avut o colaborare de scurta durata cu ei, am intrat in sistem in aprilie 2010, dar am renuntat repede. N-am avut nici un castig, comandam pentru uz personal sau pentru persoane apropiate mie, carora le percepeam doar pretul cu care le luam (doar n-am capiat sa fac afaceri tocmai cu neamurile ). Acum, cand am nevoie de vreun produs de care am fost multumita, imi comand de la o cunostinta, care e reprezentant. Oana, daca ai fost nemultumita de ele, nu le-ai trimis inapoi? Mie asa imi ziceau, ca se poate! Un produs ce nu te multumeste ( fie el si consumat pe jumate )il poti trimite inapoi. Si de valoarea respectiva poti sa cumperi altceva. Unele produse m-au multumit, altele mai putin. |
|
|