Ce credeti despre produsele AMWAY?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Wednesday, July 22, 2009 10:30 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ma intereseaza parerea voastra despre produsele AMWEY.Daca le -ati folosit si cum vi s-au parut?Eu am auzit numai lucruri bune despre ele si personal am folosit doar antiperspirantul rool-on BODY SERIES ,care este excelent.
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, July 22, 2009 10:39 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Sunt bune, cam scumpe e drept.
Pacat ca se vand doar in circuit inchis si reprezentantii se lasa cam repede de afaceri, e greu sa gasesti clienti pt produse de acest fel.

Am mai folosit LOC- detergent universal si un ruj rezistent la transfer. Rujul a fost super pt. ca hidrata buzele f. bine, ceea ce alte rujuri de acest tip nu o fac. Din pacate nu-i mai stiu denumirea.
katy_lumika
Scris: Wednesday, July 22, 2009 12:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Eu vreau sa cumpar produse cosmetice pentru ca am capatat o sensibilitate la unele pe care le foloseam. Am folosit un dero si un balsam si sunt ok.
oanamaria
Scris: Wednesday, July 22, 2009 1:07 PM
Nivel

Am intrat la ei pe site si am vazut ca daca le ai direct de la ei ai reducre de 30% ,iar la cosmetice de 35% ceeea ca mi se pare super.yes Am testat odata si un parfum nu stiu cum se numeste care mirosea bestial si mi ar place sa -l am,iar cosmeticele am mai vazut reclama prin reviste si arata super !Cred ca ma inscriu la ei sa mi le cumpar mai avantajos .
Daca totusi ati avut experiente neplacute cu vreun produs sa mi spuneti ca sa-l evit!
leut
Scris: Wednesday, July 22, 2009 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Katy...da-mi PM si vorbim.
Eu m-am inscris pentru produsele cosmetice in special si pentru ca nu platesc si adaosul. Nu am facut o afacere din asta...ce comenzi am primit le-am dat fetelor la pretul fara adaos. Tipa ce m-a inscris stia de la inceput ca n-o sa vand si n-a fost o problema...asa ca...
oanamaria
Scris: Thursday, July 23, 2009 8:08 AM
Nivel

Leut ma intereseaza parerea ta despre aceste produse!Sunt asa ca in reclama ,isi merita banii?Eu nu am folosit inca produsele lor cosmetice asa ca vreau parerea ta care ai intrat in contact cu ele.Multumesc pt un eventual raspuns!computerlove
Ana
Scris: Thursday, July 23, 2009 8:53 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Eu folosesc rollon e foarte bun intradevar costa dar te si tine,se merita sa dai un ban pe ceva bun si care e si de durata.....ca si idee am cumparat doua rollon in luna septembrie(sfrasit) cand m-am intors din tara unul mie si unul sotului...si le-am avut pana prin luna ianuarie...deci eu sunt multumita...
valerrie
Scris: Thursday, July 23, 2009 2:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
am folosit si eu din gama cosmetice un set pentru fata: gel, tonic, crema si crema ptr ochi. Mi s-au parut foarte bune, intr-adevar sunt cam scumpute, dar daca va permiteti merita.
leut
Scris: Friday, July 24, 2009 12:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Oanamaria, cosmeticele pe care le folosesc sunt toate din gama E. Funkhouser. Am un anticearcan, un dermatograf, o trusa de machiaj, un creion pentru sprancene si o trusa cu farduri pentru sprancene. Nu le-as da pe nimic altceva. In ce priveste gama de creme, raman fidela firmei L'oreal. N-am incercat, ce sa zic, cremele de la Amway da' nici nu ma tenteaza.
oanamaria
Scris: Friday, July 24, 2009 12:58 PM
Nivel

LEUT ITI MULTUMESC MULT pt informatie!Mi-am deschis si eu un magazin on-line la ei pt uz personal,imi comand cand vreau si o sa le incerc si eu .Imi place cum arata ,cum sunt prezentate si sa vedem cum ma impac cu ele.Momentan mi-am comandat roll-onuri vreo 4 ca sa le dau si mamei si unei prietene cadou.dance
oanamaria
Scris: Friday, August 21, 2009 11:11 PM
Nivel

Am revenit ca am primit azi produsele comandate.Super bune si sunt fericita si incantata.Mi am luat urmatoarele:
-un creion pt sprancene
-o pudra translucida
-2 roll-on
-1 ser pt par care ii ofera stralucire
-o spuma de par
-un detergent pt vase
-un GEL MINUNE de curatat cuptorul(l am testat si ma socat in mod placut.Geamul aragazului este ca nou)
Si mostrele de parfumuri(am descoperit 2 care miros fantastic).
Ana
Scris: Saturday, August 22, 2009 7:13 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Pozici,pozici,cred ca este voie nu???dance
teea09
Scris: Saturday, August 22, 2009 10:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Cumnata mea foloseste si este foarte incantata de ele, nu i-am dat atentie da acum chiar m-ati facut curioasa topai topai asa ca ma alatur si eu Anabellei si zic : POZICI :020: :020: :020: :020:
oanamaria
Scris: Sunday, August 23, 2009 7:06 AM
Nivel

Fetelor nu prea imi vin sa pozez detergentul de vase si celalaltesic si din poze nici nu ti dai seama de calitatea produselor sic .
Eu am inceput sa le folosesc si sunt extrem de multumita si asta-i cel mai important.thumright
danamaria
Scris: Sunday, August 23, 2009 8:01 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
sunt grozave, intr-adevar! sincera sa fiu eu sunt foarte tentata de parfumuri si cosmetice. din pacate nu mai stiu nici un "reprezentant" amway, asa ca voi mai astepta pina cind ma voi mai rasfata.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.