Ce ceas ti se potriveste?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Wednesday, June 29, 2011 6:54 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Shirel ce bijuterie de ceas ai!hearts
Maria & Mario
Scris: Wednesday, June 29, 2011 7:00 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Eu ador ceasurile ! Si as vrea cat mai multe, cat mai variate ! Dorm cu ceas si sunt dependenta de el !
Rotary cadou de Craciun, argintiu , dreptunghiular , cu cristale !
Guess cu curea alba de piele si ecran de fildes !
Tissot - am doua ! Unul argintiu dreptunghiular si unul auriu , rotund - ultimul de la tata , vechi de vreo 9 ani !
DKNY - A si am vazut unul nou cu curea alba , sport , pentru piele bronzata in vacanta !
Si mai am si de astea de zi cu zi , vreo 4, cu bratari de diferite feluri , stil bijuterii, ori colorate - de asortat la haine ( tinute ).
Si mai vreau .... majoreta
LilianaD
Scris: Wednesday, June 29, 2011 7:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Nici eu nu mai port ceasuri,nici n-am purtat prea mult la viata mea.
Dar ceasul tau Shirel i-mi place, asa pe post de bijuterie.
ingerash
Scris: Wednesday, June 29, 2011 8:00 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Imi plac ceasurile stil bratara,gen Shirellove
sweet angel
Scris: Wednesday, June 29, 2011 10:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
si mie imi plac ceasurile ............cele de pe telefon. nu mai port ceas la mana de vreo 10 ani.
alinalove
Scris: Monday, December 3, 2012 2:43 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si mie imi plac foarte mult ceasurile dar prefer sa nu dau sume mari pe ele,imi place foarte mult sa port ceasuri elegante si cat mai ciudate majoreta
marivic
Scris: Monday, December 3, 2012 3:06 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Am si eu ceasuri de zi cu zi,...nenumarate.Am si ceasuri de la Cristy,care le asortam la diverse tinute,am unul sport Nike,adus de sot din America si unul Casio,micut,finut,cu curea din piele ,primit de la sotul meu de ziua mea in acest an din Malta.yes yes yes
miha292
Scris: Wednesday, September 4, 2013 9:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/4/2013
Cu siguranta ceasurile bratara mi se par cele mai frumoase :)
t-mihaela
Scris: Thursday, March 17, 2016 4:12 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Ehe, ce topic am gasit eu...ca tot umbu online sa imi iau ceas.La ce te uiti prima data cand iti cumperi un ceas?

Eu ma uit in primul rand sa fie subacvatic ,nu doar rezistent la apa ci practic sa pot inota cu el vara sau sa fac dus cu el .
Apoi no 2 ...usor de citit, sa aiba numere vizibile,fondul o singura culoare, il privesc sa vad cat e ceasul nu fluturasi si inimioare.

Marimea nu e asa importanta dar stilul este...sa nu fie bijuterie sau gen bratara ca bijuteriile si bratarile mele stau la pastrare in sertar pentru posteritate.

Sa arate si data ,eventual anul in caz ca uit ras

Apoi bineinteles sa aiba macar 2 ani garantie .

Am ajuns la concluzia ca telefonul are multe limitari deci mai practic ar fi un ceas real la mana ca pe vremuri.Mai ales in vacante nu cari telefonul dupa tine nonstop .De multe ori in weekenduri vreau sa-l las acasa si nu pot ca tine loc de ceas.E foarte aiurea sa scot mereu tel doar sa vad cat e ceasul.La munca nici nu ai voie cu tel in buzunar ,bine ca nimeni nu il lasa la vestiare dar nu il poti scoate in tipul programului.

Acum port un ceas daruit cu generozitate de jumatatea mea dar e barbatesc de pe vremea tineretii lui si il ascund in maneca pt ca e hidos dar il port ca e atat de comod nici nu il simti ca-l ai la mana.firstprize
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.