Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Inainte sa apara telefoanele mobile nu puteam sta fara ceas eram dependenta.Acum ma uit la telefon si nu mai am niciun ceas. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Eu imi doresc un ceas de mai bine de 1 an de zile. Am primit de la tati unul imediat dupa sarbatorile de iarna care nu mi-a placut deloc si l-am facut cadou. Era mai mult barbatesc. Sper sa reusesc sa-l iau cat de curand, ceva de genul ...
|
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| eu nu port ceas.am doar unul,sub forma de bratara,din cel lucrat de Cristy.in rest...noroc cu telefoanele,vorba Oanei. |
|

| Nici eu nu am purtat ani de zile, dar acum imi doresc ... din cauza sotului probabil care e innebunit! |
|

| Eu la aceeasi sursa-telefonul. Iar ceasurile care-mi plac si le-as purta sunt prea scumpe sa mi le pot permite. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| De la Cristy am ceasuri... fara numar. Nu mai stiu cate. Apoi inca un Bvulgari si unul Swarovski... da' le port atat de rar incat nu merita investitia.
Apropo de ceasuri... 3 nopti nu am dormit si m-am gandit daca merita sa-mi iau unul anume si am ajuns la concluzia ca mai bine nu. Imi placea ca piesa de bijuterie... totusi nu sunt atat de pasionata si am investit in altceva mult mai bun pana la urma. |
|

| Astea de firma renumita si scumpe sunt de lasat nepotilor . |
|

| Ce vreau eu e pana in 250 ron! Nu-mi doresc ceva scump pentru ca nu sunt genul. Banii multi se duc in alte parti! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Eu am doar 2 ceasuri. Primul l-am cumparat acum 3 ani intr-o vacanta in Italia de la Pryngeps si celalant Esprit l-am primit cadou de la sot. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote:De la Cristy am ceasuri... . Daaa, si eu port cu drag cesuletele de la Cristy!! Insa mai am si 2 sport (Adidas si Puma) + 1 mai de zi cu zi, de la Guess.
Eu ador ceasurile cu bratara elastica... la asta ma uit in primul rand. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu fara ceas sunt ca fara .... chiloti. chiar nu pot fara el. asa ca am unul mai de firma asa facut cadou de sotulache cand inca nu aveam nici copil si nici nu era criza. e un pierre cardin |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Eu am unul de la guess cu dedicatie inscriptionata , e finut , dar il port foarte rar. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| oanamaria wrote:Astea de firma renumita si scumpe sunt de lasat nepotilor .
Depinde ai cui nepoti. Copiilor mei le ramane de la mama. Eu... pana ajung bunica probabil ca-mi voi lua ceasul ACELA. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mi se potriveste mai mult stilul sporty, dar nu port ceas. Imi plac si cele elegante, dar ambele stiluri le admir in vitrina, la mana altcuiva, ca eu m-am obisnuit fara si chiar m-ar stresa rau sa fiu cu el la mana si sa vad cum sunt mereu presata de timp. Cam ciudat, ca bratari port, da' asta sunt. De ziua mea intr-un an vroia barbata-miu sa-mi ia unul mai deosebit, ca cica n-ai ceas nevasta , dar decat sa mi-l ia doar ca-mi place cum arata, sa dea o gramada de bani si sa-l tin in cutia cu bijuterii cum tin o gramada de alte accesorii pe care le port o data la an, i-am zis ca mai bine imi ia altceva. El e la fel ca mine...i-am luat de-a lungul timpului 2 ceasuri sport mai ca lumea, ca si-a dorit si la jobul lui chiar nu merge sa-i iau elegant ca el nu sta numai la birou, se duce si munceste cot la cot cu baietii lui, dar nu le poarta ca le zgarie si in timpul liber uita sa si le puna . Anul trecut am zis gata, Karina e timpul sa inveti timpul asa ca-ti luam si tie primul tau ceas ...si-a ales unul cu printese, i-a placut la inceput, l-a purtat cateva zile si l-a abandonat si ea . Deci noi suntem o familie pentru care ceasurile de mana nu reprezinta un must have .
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu fiindca port mult argint binenteles ca si ceasul imi este de argint.Il port de ani de zile este super si tine loc si de bijuterie.Binenteles ca am si eu ceasuri gen Cristy erau o data moderne acuma le tin la cutie. shirel attached the following image(s):

|
|
|