Ce ceas ti se potriveste?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Monday, July 31, 2006 5:17 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
dya wrote:
ras Mi-ar placea sa port ceva elegant cum sunt cele cu curea metalica , marca nu prea conteaza ,dar nu le suport, cum pun ceasul pe mina cum fac o alergie de zici ca am riie pe mina banghead si se extinde destul de mult asadar nu port ceas.plans hohot

Incearca sa porti ceasuri cu bratara din piele, poate faci alergie la metal...oare
dya
Scris: Monday, July 31, 2006 5:18 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
taki wrote:
Multumesc fetelor!

Iar verighetele din cate stiu, nu avem voie sa le purtam inainte de cununia religioasa sau ma insel?

nu Nu stiu sigur daca are vreo importanta ca sunt purtate inainte de cununia religioasa decit ca nu sunt sfintite...dar poate ma insel.pupici
dya
Scris: Monday, July 31, 2006 5:23 PM
Nivel

taki wrote:

Incearca sa porti ceasuri cu bratara din piele, poate faci alergie la metal...oare

oare Sa sti ca m-am gindit dar nu prea simt nevoia de a purta ceas...fara ceas am sentimentul de libertate,daca am ceas pe mina tot timpul am impresia ca sunt presata de ceva si din cinci in cinci minute ma uit la ceas.sic ras Dar cu siguranta ca la urmatoarea achizitionare de ceas o sa ma axez pe unul cu bratara de piele,si daca si de la ala o sa fac alergie inseamna ca mi se trage de la "capsor"hohot si voi renunta definitiv la purtarea unuia...plans
taki
Scris: Monday, July 31, 2006 6:07 PM
Nivel

dya wrote:

oare Sa sti ca m-am gindit dar nu prea simt nevoia de a purta ceas...fara ceas am sentimentul de libertate,daca am ceas pe mina tot timpul am impresia ca sunt presata de ceva si din cinci in cinci minute ma uit la ceas.sic ras Dar cu siguranta ca la urmatoarea achizitionare de ceas o sa ma axez pe unul cu bratara de piele,si daca si de la ala o sa fac alergie inseamna ca mi se trage de la "capsor"hohot si voi renunta definitiv la purtarea unuia...plans

Succes, sunt sigura ca la bratara din piele nu o sa faci alergie. De ce sunt sigura: pentru ca am un caz in familie, ca si tine face alergie la orice bratara din metal, fie ea si din aur, argint, etc.
stele_pe_cer
Scris: Monday, July 31, 2006 10:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

taki wrote:
Multumesc fetelor!

Iar verighetele din cate stiu, nu avem voie sa le purtam inainte de cununia religioasa sau ma insel?

Asa se spune, dar noi, desi nu ne-am casatorit decat civil, le purtam inca din ziua cununieisic .
AdrianaC
Scris: Tuesday, August 1, 2006 8:05 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
taki wrote:
Multumesc fetelor!

Noi le-am purtat, dar pe mana dreapta sic
Vesna
Scris: Tuesday, August 1, 2006 1:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Noi mai intai ne-am logodit in biserica si peste 9 luni ne-am casatorit si civil si religios in aceeasi zi. Si cum preotul ne pusese in ianuarie verighetele pe degetele mainii drepte, acolo le-am lasat pana in septembrie.

Taki, sa stapanesti sanatoasa ceasul, iar verigheta sa-ti aduca noroc si bucurii! flowers

Eu am ceasul de la Swatch, de 6 ani. L-am castigat la un concurs (de tigari...sic ) si sunt si in ziua de azi foarte incantata de el!
Roxanel
Scris: Tuesday, August 1, 2006 1:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Vesna wrote:
Eu am ceasul de la Swatch, de 6 ani. L-am castigat la un concurs (de tigari...sic ) si sunt si in ziua de azi foarte incantata de el!

Si eu tot Swatch am si Alex la fel si suntem super multumiti.ras
taki
Scris: Tuesday, August 1, 2006 5:26 PM
Nivel

Mercik fetele!

O sa le purtam si noi, sper sa nu aduca ghinion!sic
dya
Scris: Tuesday, August 1, 2006 6:04 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Asa se spune, dar noi, desi nu ne-am casatorit decat civil, le purtam inca din ziua cununieisic .

ras Nici noi nu am facut cununia religioasa decit pe cea civila ,deocamdata, si pentru aia purtam verighetelesic , pentru mine simbolizeaza dragostea ce ne uneste yes .
miraa
Scris: Tuesday, August 1, 2006 8:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2006
sa il stapanesti sanatoasa takapupici
taki
Scris: Wednesday, August 2, 2006 6:33 AM
Nivel

miraa wrote:
sa il stapanesti sanatoasa takapupici

PrincessLilou
Scris: Tuesday, April 6, 2010 5:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
Amalia.Cos
Scris: Wednesday, August 25, 2010 9:51 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/6/2010
Nu-mi plac ceasurile. Daca vreau sa stiu ce ora e, ma ajuta telefonul.
bereea
Scris: Wednesday, August 25, 2010 1:16 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Nici eu nu port ceas.Oricum l-as pierde imediat.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.