Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
|
Incearca sa porti ceasuri cu bratara din piele, poate faci alergie la metal... |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| taki wrote:Multumesc fetelor!
Iar verighetele din cate stiu, nu avem voie sa le purtam inainte de cununia religioasa sau ma insel?
Nu stiu sigur daca are vreo importanta ca sunt purtate inainte de cununia religioasa decit ca nu sunt sfintite...dar poate ma insel. |
|

| taki wrote:Incearca sa porti ceasuri cu bratara din piele, poate faci alergie la metal...
Sa sti ca m-am gindit dar nu prea simt nevoia de a purta ceas...fara ceas am sentimentul de libertate,daca am ceas pe mina tot timpul am impresia ca sunt presata de ceva si din cinci in cinci minute ma uit la ceas. Dar cu siguranta ca la urmatoarea achizitionare de ceas o sa ma axez pe unul cu bratara de piele,si daca si de la ala o sa fac alergie inseamna ca mi se trage de la "capsor" si voi renunta definitiv la purtarea unuia... |
|

|
Succes, sunt sigura ca la bratara din piele nu o sa faci alergie. De ce sunt sigura: pentru ca am un caz in familie, ca si tine face alergie la orice bratara din metal, fie ea si din aur, argint, etc. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
Iar verighetele din cate stiu, nu avem voie sa le purtam inainte de cununia religioasa sau ma insel?
Asa se spune, dar noi, desi nu ne-am casatorit decat civil, le purtam inca din ziua cununiei . |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
Noi le-am purtat, dar pe mana dreapta |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Noi mai intai ne-am logodit in biserica si peste 9 luni ne-am casatorit si civil si religios in aceeasi zi. Si cum preotul ne pusese in ianuarie verighetele pe degetele mainii drepte, acolo le-am lasat pana in septembrie.
Taki, sa stapanesti sanatoasa ceasul, iar verigheta sa-ti aduca noroc si bucurii!
Eu am ceasul de la Swatch, de 6 ani. L-am castigat la un concurs (de tigari... ) si sunt si in ziua de azi foarte incantata de el! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Vesna wrote:Eu am ceasul de la Swatch, de 6 ani. L-am castigat la un concurs (de tigari...  ) si sunt si in ziua de azi foarte incantata de el!
Si eu tot Swatch am si Alex la fel si suntem super multumiti. |
|

| Mercik fetele!
O sa le purtam si noi, sper sa nu aduca ghinion! |
|

| stele_pe_cer wrote:Asa se spune, dar noi, desi nu ne-am casatorit decat civil, le purtam inca din ziua cununiei  .
Nici noi nu am facut cununia religioasa decit pe cea civila ,deocamdata, si pentru aia purtam verighetele , pentru mine simbolizeaza dragostea ce ne uneste . |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| sa il stapanesti sanatoasa taka
|
|

| miraa wrote:sa il stapanesti sanatoasa taka
 |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| eu port un tissot cu bratara metalica. nu imi plac ceasurile cu curea. al meu se potriveste la orice fel de tinuta. e ca cel din imagine, daor cu fundalul albastru:
http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/a3/e/AAAAAm5nZFUAAAAAAKPppA.jpg |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/6/2010 Mesaje: 58
| Nu-mi plac ceasurile. Daca vreau sa stiu ce ora e, ma ajuta telefonul. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Nici eu nu port ceas.Oricum l-as pierde imediat. |
|
|