Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Voua ce va place?
Sport...elegant...casual? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| taki wrote:Voua ce va place?
Sport...elegant...casual?
Mie imi plac ceasurile gen barbatesti, fara briz brizuri, strasuri, sau mai stiu eu ce. Roxanel attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| mie imi plac astea colorate si moderne cum poarta fetele de 16-18 ani dar de cind cu tel mobile nu mai port ceas,
de placut imi plac e drept si alea de dama mijlocii ca marime , cu design care arata ca o bratara, |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mie imi plac ceasurile de la Swatch, cele de dama cu bratara metalica, dupa mine sunt niste modele barbatesti putin feminizate. |
|

| Mie mi-ar place un ceas finut, neaparat bratara din piele si sa mearga la orice tinuta, fie elegant, fie casual..sport cam greu.
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Mie imi plac cele stil bijuterie.
Asta e ceasul meu: Bulova 14 Diamonds Stainless Steel 98R69
 |
|
| taki wrote:Mie mi-ar place un ceas finut, neaparat bratara din piele si sa mearga la orice tinuta, fie elegant, fie casual..sport  cam greu.
Uite aici cateva modele care mie mi-au placut si mi se pare ca s-ar potrivi cat de cat cerintelor tale (depinde acum si ce fel de ceas preferi, mai mic, mai mare, patrat, oval, rotund ...).
GUCCI___________________________________CALVIN KLEIN
__
LONGINES
_ _ _
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Mie imi plac ceasurile....de perete si electronice pe de-asupra...pe bune .Iar alea cuc cuc pot spune ca le ador, iarasi pe bune , imi dau impresia de piesa de muzeu (totul e sa nu si cante ).
Ceasurile de mana nu imi plac, ma incomodeaza, ma fac sa intru in panica ca vesnic sunt in contratimp.In skimb prefer bratarile hippie,impletitem cu margelute, bilute, din piele incrustate cu diverse obiecte mici, sau elegante, numai din argint, fara prea multe briz-brizuri, cat mai simple.
|
|

| Fetelor, am ceas !
Da, ieri am primit cadoul de ziua mea ( mai devreme cu cateva zile ), un ceas pe gustul meu,de la Tiffany&Co., de fap, eu mi l-am ales .
Si pentru ca am fost la Tiffany, tot ieri ne-am ales si verighetele, care sunt simple, dar...a mea este din platina, iar a lui Taka din platina cu aur galben ( ca Taka are lantul din aur galben si ceasul cu margini aurii, iar mie nu-mi pace aurul galben ). Asa ca, avem verighete identice, dar ...materiale diferite. Pe 12 august vom intra in posesia lor, acum sunt la gravat ( numele meu pe verigheta lui si invers ).
taki attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| bravo taki |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Taki, sa porti ceasul cu mare palcere, iar verighetele sa le purtati in semn de dragoste si respect "pana cand moartea va va desparti" ! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Felicitari pentru alegere, Taki! Si mie imi place cureaua neagra dar cadranul trebuie sa fie musai rotund! |
|
| Bravo Taki ! Sa il stapanesti si sa il porti cu placere ! |
|

| Multumesc fetelor!
Iar verighetele din cate stiu, nu avem voie sa le purtam inainte de cununia religioasa sau ma insel? |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Mi-ar placea sa port ceva elegant cum sunt cele cu curea metalica , marca nu prea conteaza ,dar nu le suport, cum pun ceasul pe mina cum fac o alergie de zici ca am riie pe mina si se extinde destul de mult asadar nu port ceas. |
|
|