Ce cadouri facem de Sfantul Nicolae?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Sunday, December 9, 2007 12:17 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
S.ELENA wrote:

Pana la urma care a fost alegerea??????hohot hohot hohot

Harta Romaniei!alcool

Va amuzati, da biata copila nu a mai intrat in camera lui vreo saptamanauff , fuge de Andrei cand are vreo haina cu Spider-man, ca mai toate hainele sunt cu "Spaidlme" banghead (asa spune ea), pana am descoperit noi care-i treaba. Intre timp mai cautam motive din The cars.
S.ELENA
Scris: Sunday, December 9, 2007 12:23 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
mariuta wrote:

Harta Romaniei!alcool

hohot hohotBuna alegere!!!!!! cool(Imi aduce aminte de biroul de la serviciu dance; a propos: ti-am spus ca in 2009 nu mai am unde sa revin - ca loc de munca?!?!?! banghead banghead nervi nervi plans plans)
Lilly of the valley
Scris: Sunday, December 9, 2007 12:25 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
S.ELENA wrote:

hohot hohotBuna alegere!!!!!! cool(Imi aduce aminte de biroul de la serviciu dance; a propos: ti-am spus ca in 2009 nu mai am unde sa revin - ca loc de munca?!?!?! banghead banghead nervi nervi plans plans)

Dapuff uff uff
Lasa ca ai sa gasesti tu de lucru!pupici
S.ELENA
Scris: Sunday, December 9, 2007 12:32 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
mariuta wrote:

Dapuff uff uff
Lasa ca ai sa gasesti tu de lucru!pupici

Sper, oricum mai este pana atunci!!!!!!pupici
codruta
Scris: Tuesday, December 11, 2007 12:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
mie mi-a adus mosul un set de tacamuri de 12 persoane, plus inca nu stiu cate alte accesorii, intr-un diplomat superelegant...Asta pt ca ma plangeam ca din 2 servicii de 6 pers nu mai am decat 3 lingurite mici (tacamurile mari sunt insa intacte).Iar zilele astea, cu ocazia curateniei generale, ce gasesc eu pe sub paturi si pe sub dulapuri? celelalte linguriteras
Autor necunoscutras sau banuiti voi pe cinevahohot
oanalaurisa
Scris: Tuesday, December 11, 2007 1:16 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
codruta wrote:
mie mi-a adus mosul un set de tacamuri de 12 persoane, plus inca nu stiu cate alte accesorii, intr-un diplomat superelegant...Asta pt ca ma plangeam ca din 2 servicii de 6 pers nu mai am decat 3 lingurite mici (tacamurile mari sunt insa intacte).Iar zilele astea, cu ocazia curateniei generale, ce gasesc eu pe sub paturi si pe sub dulapuri? celelalte linguriteras

hohot hohot hohot hohot hohot hohot
ira_tgr
Scris: Tuesday, December 11, 2007 4:54 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
codruta wrote:
Iar zilele astea, cu ocazia curateniei generale, ce gasesc eu pe sub paturi si pe sub dulapuri? celelalte linguriteras

hohot hohot daaaaaaa, cred k stiu despre cine este vorba hohot hohot

felyy
Scris: Wednesday, December 12, 2007 8:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/16/2007
img

Fetita mea a primit ce si-a dorit.Isi doreste si unul naturalsic ,dar cine stie, poate vine cu el mosul de la anul viitor oare
sousourel
Scris: Wednesday, December 12, 2007 9:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
codruta wrote:

Linguri de lemn dupa calorifer (si vreau sa zic chiar dupasic)inca nu ai gasit?ras hohot hohot hohot Sau cartea de telefoane dupa canapea...sau...mmmmm....imi mai amintesc eu si iti dau ideihohot ras pupici
Maria & Mario
Scris: Thursday, November 26, 2009 7:14 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Maria deja il asteapta pe Mos Nicolae si numara cate nopti mai sunt pana vine cu fructe si dulciuri ( sau nuielusa ) Mos Nicolae ! Duminica viitoare vineeeee ! topai topai
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, November 26, 2009 7:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Da, da si noi il asteptam, eu vreau Bridget Jones Diary pe dvd si daca-mi pun sabotii de schi incape si partea a douaras . Acum sa vedem cat de buna sunt sa-l conving pe Mosangel
Pt Alex am cumparat deja un set de pictura, suntem intr-o perioasa creatoare asa ca o intretinem. Pt tati preferatele bomboane Rafaelo, pt Bica un set de gravura si Bicu sosete (lipsa totata de imaginatie)
Setul de pictura si gravura sunt simplu, pt incepatori asta ca sa nu-si imagineze careva ca-l confund cu Mos Craciun.
Laura
Scris: Thursday, November 26, 2009 8:00 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
In ultima vreme Alexandru le tot face liste peste liste Mosilor Nicolae si Craciun. ras Cum ii spun ca nu am bani sa-i cumpar cutare sau cutare lucru, cum il trece pe lista Mosilor. ras Sper sa nu fie insa foarte dezamagit de ce o sa primeasca...angel
AlexandraL
Scris: Thursday, November 26, 2009 8:10 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Pt Ioan am luat deja niste puzzle-uri pentru varsta lui si niste masinute, iar pt tati urmeaza sa cumpar niste butoni, ca nu are decat o pereche la camasile noi.

Eu stiu ce voi primi yes yes yes cadou cumulat- Mos Nicolae, ziua mea, Mos Craciun-ceva mai consistent dance
Ely
Scris: Thursday, November 26, 2009 9:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Uii am si uitat de Mos Nicolae.Karina va trebui sa primeasca 4 cadouri De Mos Nicolae ,de Mos Craciun,De ziua ei de nastere si de Sf Stefan .topai ,sa vedem ce buget avem ca trebuie impartit cui fratiorul.Avem multe de luat ca trebuie sa schimbam culoareatopai .
Probabil de mos Nicolae restantele ramase de la figurinele Disney ,poate un Puzzle si dulciuri cat mai putine ca doare butica.bounce
ingerash
Scris: Thursday, November 26, 2009 9:54 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
La noi lista e lungahearts hearts pe prim plan ceva pentru creativitate{hartie glasata,glitere,foarfeci.lipici,plastelina...},dulciuri,hainutedance De la Vasi nu stiu ce voi primi,eu nu zic ce ii aduce Mosu pentru ca el are cont si nu vreau sa stieras hohot hohot hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.