Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
|
Harta Romaniei!
Va amuzati, da biata copila nu a mai intrat in camera lui vreo saptamana , fuge de Andrei cand are vreo haina cu Spider-man, ca mai toate hainele sunt cu "Spaidlme" (asa spune ea), pana am descoperit noi care-i treaba. Intre timp mai cautam motive din The cars. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| mariuta wrote:Harta Romaniei!
Buna alegere!!!!!! (Imi aduce aminte de biroul de la serviciu ; a propos: ti-am spus ca in 2009 nu mai am unde sa revin - ca loc de munca?!?!?! ) |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
|
Dap Lasa ca ai sa gasesti tu de lucru! |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
|
Sper, oricum mai este pana atunci!!!!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| mie mi-a adus mosul un set de tacamuri de 12 persoane, plus inca nu stiu cate alte accesorii, intr-un diplomat superelegant...Asta pt ca ma plangeam ca din 2 servicii de 6 pers nu mai am decat 3 lingurite mici (tacamurile mari sunt insa intacte).Iar zilele astea, cu ocazia curateniei generale, ce gasesc eu pe sub paturi si pe sub dulapuri? celelalte lingurite Autor necunoscut sau banuiti voi pe cineva |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| codruta wrote:mie mi-a adus mosul un set de tacamuri de 12 persoane, plus inca nu stiu cate alte accesorii, intr-un diplomat superelegant...Asta pt ca ma plangeam ca din 2 servicii de 6 pers nu mai am decat 3 lingurite mici (tacamurile mari sunt insa intacte).Iar zilele astea, cu ocazia curateniei generale, ce gasesc eu pe sub paturi si pe sub dulapuri? celelalte lingurite Autor necunoscut  sau banuiti voi pe cineva
|
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| codruta wrote:Iar zilele astea, cu ocazia curateniei generale, ce gasesc eu pe sub paturi si pe sub dulapuri? celelalte lingurite
daaaaaaa, cred k stiu despre cine este vorba
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 318
| 
Fetita mea a primit ce si-a dorit.Isi doreste si unul natural ,dar cine stie, poate vine cu el mosul de la anul viitor |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| codruta wrote:mie mi-a adus mosul un set de tacamuri de 12 persoane, plus inca nu stiu cate alte accesorii, intr-un diplomat superelegant...Asta pt ca ma plangeam ca din 2 servicii de 6 pers nu mai am decat 3 lingurite mici (tacamurile mari sunt insa intacte).Iar zilele astea, cu ocazia curateniei generale, ce gasesc eu pe sub paturi si pe sub dulapuri? celelalte lingurite Autor necunoscut  sau banuiti voi pe cineva
Linguri de lemn dupa calorifer (si vreau sa zic chiar dupa )inca nu ai gasit? Sau cartea de telefoane dupa canapea...sau...mmmmm....imi mai amintesc eu si iti dau idei |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Maria deja il asteapta pe Mos Nicolae si numara cate nopti mai sunt pana vine cu fructe si dulciuri ( sau nuielusa ) Mos Nicolae ! Duminica viitoare vineeeee ! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Da, da si noi il asteptam, eu vreau Bridget Jones Diary pe dvd si daca-mi pun sabotii de schi incape si partea a doua . Acum sa vedem cat de buna sunt sa-l conving pe Mos Pt Alex am cumparat deja un set de pictura, suntem intr-o perioasa creatoare asa ca o intretinem. Pt tati preferatele bomboane Rafaelo, pt Bica un set de gravura si Bicu sosete (lipsa totata de imaginatie) Setul de pictura si gravura sunt simplu, pt incepatori asta ca sa nu-si imagineze careva ca-l confund cu Mos Craciun. |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| In ultima vreme Alexandru le tot face liste peste liste Mosilor Nicolae si Craciun. Cum ii spun ca nu am bani sa-i cumpar cutare sau cutare lucru, cum il trece pe lista Mosilor. Sper sa nu fie insa foarte dezamagit de ce o sa primeasca... |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Pt Ioan am luat deja niste puzzle-uri pentru varsta lui si niste masinute, iar pt tati urmeaza sa cumpar niste butoni, ca nu are decat o pereche la camasile noi.
Eu stiu ce voi primi cadou cumulat- Mos Nicolae, ziua mea, Mos Craciun-ceva mai consistent |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Uii am si uitat de Mos Nicolae.Karina va trebui sa primeasca 4 cadouri De Mos Nicolae ,de Mos Craciun,De ziua ei de nastere si de Sf Stefan . ,sa vedem ce buget avem ca trebuie impartit cui fratiorul.Avem multe de luat ca trebuie sa schimbam culoarea . Probabil de mos Nicolae restantele ramase de la figurinele Disney ,poate un Puzzle si dulciuri cat mai putine ca doare butica. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| La noi lista e lunga pe prim plan ceva pentru creativitate{hartie glasata,glitere,foarfeci.lipici,plastelina...},dulciuri,hainute De la Vasi nu stiu ce voi primi,eu nu zic ce ii aduce Mosu pentru ca el are cont si nu vreau sa stie |
|
|