Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Eu le-am cumparat copiilor dulciuri, dar nu in exces, lui Andrei o minge haioasa tare, care topaie singura, canta si lumineaza, iar lui Alice un calut Pony si o pereche de carti de joc cu Disney. Au fost foarte incantati de cadourile primite. Cred ca si 1 ac daca le puneam erau la fel de incantati pentru ca a contat mai putin cadoul cat faptul ca au primit ceva (ca Alice cel putin se cam simtea cu musca pe caciula ca nu prea a fost cuminte ) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Si la noi a venit mosul.Iam luat un bebe mare de 55 cm,,un carut ,3 carticele si o punguta de dulciuri.Acum astept sa se trezeasca maine dimenata va fi incantata |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| La noi a venit deja Mosul din aceasta seara!!!!!! Bucurie mare pe Robert, caci(exact ca Alice), era cu musca pe caciula.....
El a primit dulciuri de la Kinder si Milka(canuta cu Mos Craciun pe ea si dulciuri inauntru), 1 acadea imensa din jeleu, care are forma de bradut(impodobit!) si 2 perechi de sosete tare faine(groase, cu desene pe ele), iar Denis un set caciulita-fular de la PTC(alb-bleu)cu care ii sta super!!!!! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| L-am pandit pe Mos si la Karina a pus o catelusa cu telecomanda, care merge, latra si da din cap si codita, niste vopselute noi, un set de pensule si un caiet Crayola, ca se terminasera cam toate...si cateva dulciuri si 2 portocale. Darnic mosul si cam ametit, ca n-a verificat deloc catelusa sa vada ca-i trebuie baterii speciale si nu obisnuite de care-avea in sac acasa, dar s-a dus la 10 seara sa ia si baterii sa poata catelusa sa dea spectacol maine dimineata .
Si Karina si-a curatat cizmulitele inainte de culcare si le-a asezat langa usa sa vina Mosul si la ea . delfinasa attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Denis, Robert, printesica Elo, Alice, Sergiu - felicitari pt. cadouri, sa le papati toate si sa stapaniti sanatori jucariile si hainutele primite
Karinuta, pui mic, deci m-am indragostit de poza asta a ta, cat de cumintica si dulce stau tu si iti curati ghetutele... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Noi toti am fost cuminti si am primit in ghetute cate ceva: copii au primit dulciuri, multe dulciuri (bunica ) fructe, Leea a primit plastilina si creioane cerate cu un caiet pt desen, Andrei a primit "Istoria Egiptului antic" pentru copii, sotul o cravata si o sticla de cognac, eu am primit un sutien negru cu bikini(pt. care am scris scrisoare mosului cu tot) si o vopsea de par ca Mosul nu agrea portocaliul din parul meu. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Bianca e prea micuta pentru dulciuri dar a primit si ea de la Mosul o maimutica galagioasa si un ursulet cu hanorac.Si eu am primit o cutie de bomboane de ciocolata si un parfum. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Felicitari piticuti pentru cumintenia de care-ati dat dovada...fapt demonstrat prin darnicia mosilor vostri Sa folositi cu muuuuulta placere toate darurile
In cazul nostru, mosul mai bine mergea prin padure dupa botutze.... , dar s-a razgandit si s-a socotit...si a ales: carte, creioane cerate ( ), nelipsita masinuta , o pijamalutza , fructe si o cutiuta de ciocolata care a fost complet ignorata.Iar ca bonus...am prins si un Mos (mai mult sau mai putin credibil) si ne-am facut si o poza. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Toti copiii primesc cadouri de la Mosul,indiferent daca au fost sau nu cuminti si asta pentru ca...sunt copii. |
|

|
Multumim la fel!!!!!!
Intre timp Mosul ne-a mai adus si la mamaia(ca mai avem si pe acolo cate o pereche de pantofiori ), ptr. Robert un set cu masca si arma lui SPIDERMAN(m-a inebunit efectiv sa i le iau, dar cum eu am ramas neinduplecata -stie el de ce!!!!- a corupt-o pe matus-sa -pardon, pe Mosul- cu promisiuni), iar lui Denis o masina mare de politie,rosie, tot cu Spiderman , plus alte dulciuri, fructe, iaurtele de la Nestle, ..... |
|

| S.ELENA wrote: Multumim la fel!!!!!! Intre timp Mosul ne-a mai adus si la mamaia(ca mai avem si pe acolo cate o pereche de pantofiori  ), ptr. Robert un set cu masca si arma lui SPIDERMAN(m-a inebunit efectiv sa i le iau, dar cum eu am ramas neinduplecata -stie el de ce!!!!- a corupt-o pe matus-sa  -pardon, pe Mosul- cu promisiuni), iar lui Denis o masina mare de politie,rosie, tot cu Spiderman  , plus alte dulciuri, fructe, iaurtele de la Nestle, .....
mami deci sa nu va vada Aurelian jucariile nu de alta dar s-ar putea sa vi le ia sa vezi cum face, pune o fata de copil nebun si zice: SPIDERMAAAAAAAAAAAAN :004: :004: :004: a zis sa-i luam neaparat, SONIEI, o masinuta cu spiderman, d'aia cu telecomanda |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| S.ELENA wrote:... ... ...SPIDERMAN..... Spiderman  , plus alte ........
Leei ii e foaaarte frica de Spider-man . Bietul Andrei a ramas fara masca, fara tricouri, fara sticker pe pereti, fara nimic si m-a intrebat intrigat: "Mami si acum imi pui Barbie si Printesele Disney?" |
|

|
ce dulce a fost |
|

| ira_tgr wrote:mami deci sa nu va vada Aurelian jucariile  nu de alta dar s-ar putea sa vi le ia ......si zice: SPIDERMAAAAAAAAAAAAN :004: :004: :004:
Cunoastem, cunoastem: si Eugen i-a adus jocul pe calc si dupa ce l-a instalat, bine-nteles ca i-a facut el proba mai intai
Vezi sa nu-i gaseasca pe undeva clovnii care picteaza pe fata ; Robert are deja la activ 2 picturi(cu Spiderman off-course ) una in vara la Brasov, iar alta vineri la Babyexpo!!!! Mi-a umplut casa de vopsea rosie!!!!!! Norocul lui ca s-a curatat usor, ca altfel |
|

| mariuta wrote:..... si m-a intrebat intrigat: "Mami si acum imi pui Barbie si Printesele Disney?"
Pana la urma care a fost alegerea?????? |
|
|