Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ehehe, multumesc de idei , ca eram in pana, rau! Deci, dulciuri...adica, ma rog, fructe la piticul nazdravan sa nu se agite mai rau...poate o ciocolata alba, sa vedem....o carte de povesti era in plan, si ne gandim daca ii luam acum sau de Crasiun "litele cu manet" |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Nu vreau dulciuri in casaaaaa ! Ca vreau sa mai slabesc si eu putin pana de Craciun ! Si nu rezist cu ele o zi in dulap ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Maria & mami wrote:Nu vreau dulciuri in casaaaaa !  Ca vreau sa mai slabesc si eu putin pana de Craciun !  Si nu rezist cu ele o zi in dulap !
Eu i le pasez sotului si am scapat...daca iti vine sa crezi in stanga tastaturii am o farfurie cu eclere cu cioco...aproape s-au inmuiat de la caldura si nu-mi fac cu ochiul |
|

| ECLEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! MAMA, PASEAZA-LE INCOACE !!!!!!!!!!!!!
Offfff , fara dulciuri, ca devorez totul !
Eu evit dulciurile , ca e de jaleeeeeeeeeeeeee ! Dar tot am mancat un pepene in 4 ore ! astazi !
Eu am primit de la Mosu' un ceas frumos si o curea nearga ! Maria a primit rochita de serbare cu ciorapel, bluzita , jacheta si pantofiori asortati , un hanorac gros si o pereche de reiati rosii captusiti ! Tati un pulover si o sapca !
Si gataaaaa ! Fara dulciuri !!!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| dat-mi mie ca am glicemia mica si sunt si slaba, saraca de mine Kiki, un ecler virtual ? |
|

| mariuta wrote:dat-mi mie ca am glicemia mica si sunt si slaba, saraca de mine Kiki, un ecler virtual  ?
Mariutza , impartim ! ??? Dar vad ca ne ignora kiki ! Se face ca nu " aude " Kiki ???? |
|

| |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Scuzati intarzierea, ecleristelor, savuram o baie cu spuma, cu aroma de lamaie ... mmmmm...
Asa sau asa ...sau poate asa... ...Ale mele sunt minieclere, dar din astea nu am gasit gata pozate...
Eh, v-a mai crescut nitel glicemia? Da, stiu, sunt sadica... |
|

| Kiiiiiki, salivez de mor! Gata, azi imi cumpar eclere! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Sonia va primi de mos Nicolae o posetuta absolut superba cu jeleuri in ea (k deh asa se poarta, trebuie sa ai si dulciuri), o papusa noua (k cea veche cu ajutorul Sonie a inchis ochii para siempre ), cateva hainute, si ca sa avem in ce pune toate cadourile, mai primeste si 2 perechi de adidasi...
noi cu tati - pauza, k suntem mari, nu avem timp de "lustruit" ghetute, dar ne recompensam de Craciun |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Si noi am luat cadourile de Mos si de ziua Karinei ...carucior de jucarie( ea l-a ales! ), un ingeras (care e in cutie si nu stiu ce face ... are ceva lumini cred), puzzle cu litere si cifre din alea mari care se fac ca o mocheta ... si mai vrem sa ii luam de la Little Tikes o casuta in care sa se joace . Plus ca va primi foarte multe cadouri de la bunici, unchiuleti si nasi ... noi serbam 3 in 1 : zi de nastere, Sf. Nicolae si mosu .
Eu vreau de mos telefon nou,iar tati o camera photodigitala |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 77
| La mine acasa de Mos Nicolae se puneau dulciuri in papucei la copii, dar la noi toti au parte de dulciuri in ghetute.(Abia astept ) Jucariile raman pe Mos Craciun, despre care fiul meu de 8 ani ii repeta intr-una celui de aproape 5 ani ca nu exista. |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Si eu voi pune dulciuri, sunt mai putin complicate si stiu ce se vor bucura foarte mult, cu toate ca maine este si prima zii de Hanuka, se aprinde prima lumanare deci perfect |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Astazi s-a aprins prima luminare de Hanuka.Hag sameah,Cristy! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| shirel wrote:Astazi s-a aprins prima luminare de Hanuka.Hag sameah,Cristy!
Ooops... ai dreptate.... si cat m-am contrazis cu Haim, el spunea ca astazi este prima lumanare M-a zapacit rau de tot |
|
|