Ce cadouri facem de Sfantul Nicolae?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monachris05
Scris: Monday, December 4, 2006 3:06 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
La noi in familie de obicei, cand eram mici, ne puneau doar parintii mei dluciuri in pantofi...cu cat am crescut, am inceput sa le punem si noi cate ceva dulce...stiu ca tata mereu ne punea cate un loz, si de Mos Nicolae si de Mos Craciun...

Anul trecut..va arat mai jos ce a primit Christian...si cum a ajuns la ele..hohot
Si am primit si noi dulciuri de la ai mei, si am pus si noi ceva in pantofii lor..tot dulciuri.

Anul acesta, chiar ieri, am cumparat doua masinute frumusele de plastic, si bineinteles ii vom pune si dulciurile de rigoare (mai mult fructe!!!), si la fel si parintilor mei (ei stau cu noi), si chiar am sa cumpar si eu lozuri...sa vedem ce noroc avem..

P.S. Datorita faptului ca pantofiorii lui sunt cam micuti...i-am pus trei perechi!!! hohot hohot
Cris-DL
Scris: Monday, December 4, 2006 9:28 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
dance Si la Deea a venit de ieri Mosul din partea lui mami si a lui tati dance s-a grabit pentru ca ieri am dus-o la mama si nu-i mai puteam da cadourile .... a primit un carucior de papusi (pt gemeni in 3 roti), un casetofon cu microfon, un aspirator, un pitic cantator si dulciuri dance Ea o sa mai primeasca cate ceva de la bunici si nasi bounce

La noi, astia mai mari, nu a venit inca uff dar va veni cu dulciuri/fructe, Mos Craciun e mai generos la noi in familieras
TatyKS
Scris: Monday, December 4, 2006 9:39 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Mai Deaa, ce de cadouri frumoase ti-au luat parintii tai dragipupici pupici Sa te joci cu ele cu placerepupici pupici Pupici de la Kariipupici pupici pupici , si te mai asteapta in vizitapupici sa te urmareasca sic
Cris-DL
Scris: Monday, December 4, 2006 9:43 AM
Nivel

taty wrote:
Mai Deaa, ce de cadouri frumoase ti-au luat parintii tai dragipupici pupici Sa te joci cu ele cu placerepupici pupici Pupici de la Kariipupici pupici pupici , si te mai asteapta in vizitapupici sa te urmareasca sic

pupici vrei sa vin cu aspiratorul sa fac curat ras pupici sau cu casetofonul sa dam o petrecere dance
TatyKS
Scris: Monday, December 4, 2006 9:51 AM
Nivel

hohot si cu unul si cu altul...dupa ce ascultam muzica ,dansam, bem apa si papamalcool sic ...ne apucam de aspiratsic , ca sa nu ne certe mamicile noastrepupici
Cris-DL
Scris: Monday, December 4, 2006 9:53 AM
Nivel

salut S-a facut pupici ceva baietei gasim ? ras hohot
TatyKS
Scris: Monday, December 4, 2006 10:04 AM
Nivel

hohot hohot pe mine nu ma lasa tati, deocamdatasic
g_nicoleta2000
Scris: Monday, December 4, 2006 1:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Ce cadou frumos mi-ar face Alex daca ar papa piersica asa cum devoreaza Cristian in pozele de mai sus, i-ar lua mama un camion plin.

Deea, ce Mos generos ai. De Craciun vine tot magazinul de jucarii, cred ca ai fost deosebit de cuminte.pupici
Cris-DL
Scris: Monday, December 4, 2006 2:04 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:

Deea, ce Mos generos ai. De Craciun vine tot magazinul de jucarii, cred ca ai fost deosebit de cuminte.pupici

hohot hohot cuminte ?! ras nuuuuuu, ai mei parinti au gandit altfel "hai sa-i luam si asta si asta si ...... doar doar o vor incanta si pe Deea si se va juca si ea singurica cu jucariile" oare .... na ca s-au pacalit, m-am jucat ce m-am jucat si m-am plictisit, spre seara am inceput sa le arunc prin toata casa disputa
g_nicoleta2000
Scris: Monday, December 4, 2006 2:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

cris22tyna wrote:

hohot hohot cuminte ?! ras nuuuuuu, ai mei parinti au gandit altfel "hai sa-i luam si asta si asta si ...... doar doar o vor incanta si pe Deea si se va juca si ea singurica cu jucariile" oare .... na ca s-au pacalit, m-am jucat ce m-am jucat si m-am plictisit, spre seara am inceput sa le arunc prin toata casa disputa

hohot Cunoastem si noi problema.ras
Maria & Mario
Scris: Monday, December 3, 2007 9:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Noi am fost cumiiiinti si a venit deja Mos Nicolae la noi ! ( si vantul prin buzunare ).

Voi ce pregatiti - doriti de Mos Nicolae anul acesta ??? love love love
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, December 3, 2007 10:07 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Eu tin mult sa pastrez traditia dulciurilor de Mos Nicolae. Mai ales de de la ziua lui (cand a primit foarte multe jucarii) pana la Craciun (cand va primi altele) va trece doar o luna, tin ca de Mos Nicolae sa primeasca portocale, mere, banane si cate ceva din gama Kinder (adica ciocolata, Pingui si un out)!
Cand eram micuta tot dulciuri primeam si eu. Vaiiii, ce imiplaceau! Niciodata nu m-am simtit aiurea, mai ales ca toti copiii primeau dulciuri. Cand am crescut, luam si eu o sticla de vin bun pentru ai mei si stateam seara pana tarziu (cica sa-mi fac temele) si asteptam sa adoarma sa le pun langa cizmulite. In facultate, cand ramaneam imediat fara bani, cel mai frumos cadou de Mos Nicolae era un pachet de cafea buna de acasa. Mirosea tot Grozavestiul a cafea facuta la ibric, pe resou de BCA. sic
Lilly of the valley
Scris: Monday, December 3, 2007 10:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
tot dulciuri, asa e traditional, iar daca le iau acum jucarii de Moas Craciun va trebui sa cumpar tot magazinul.
Kiki
Scris: Monday, December 3, 2007 10:37 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Eu am cadourile ascunse bine ca sa nu le gaseasca baietii. Davidutzu va primi 2 carti de povesti, dulciuri si fructe, tati va primi niste produse de barbierit si dulciuri ca e dependent, iar pentru mine un portfard cu un fard, un rimel, un creion de ochi si un gloss fara dulciuri ca nu ma pasioneaza, dar voi primi in schimb 2 ornamente speciale de Craciun love absolut superbe.

Mai am de luat ceva pentru tata, ceva pentru fratele meu si ceva frumos si special pentru mama ca doar e ziua ei.

Pentru finute am luat asa: pentru Ema, cea mare, o cana cu pai, fructe si dulciuri, pentru cea mica (deja a implinit 6 luni, nu-mi vine sa cred) un biberon haios si niste borcanase Nestle cu piureuri de fructe, pentru tatal lor o sticla de sampanie si pentru mami o perdea faina pe care stiu ca si-o dorea pentru bucatarie...

MNiko
Scris: Monday, December 3, 2007 10:37 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
cute_baby_of_mine wrote:
Eu tin mult sa pastrez traditia dulciurilor de Mos Nicolae. Mai ales de de la ziua lui (cand a primit foarte multe jucarii) pana la Craciun (cand va primi altele) va trece doar o luna, tin ca de Mos Nicolae sa primeasca portocale, mere, banane si cate ceva din gama Kinder (adica ciocolata, Pingui si un out)!
Cand eram micuta tot dulciuri primeam si eu. Vaiiii, ce imiplaceau! Niciodata nu m-am simtit aiurea, mai ales ca toti copiii primeau dulciuri.

Subscriu
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.