Ce cadouri facem de Sfantul Nicolae?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:39 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mai e putin pana atunci, dar as vrea sa stiu ce cadouri faceti voi familiei (si in special copiilor) cu aceasta ocazie.
In familia mea se dadeau cadouri doar copiilor, dar doar fructe si/sau dulciuri. In familia sotului am vazut ca se ofera jucarii si chiar haine. La voi cum e?
Alina
Scris: Sunday, December 3, 2006 1:20 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Tudor - va primi un joc educativ, ceva de construit, nu stiu exact, oricum un joc.
Catinca - un luciu de buze si o pereche de cercei de aur (pe care si-i dorea demult).
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, December 3, 2006 2:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
La noi in familie se tinea in fiecare an ci ne puneam intre noi tot feluri de dulciuri in papuci. In familia sotului meu se pun dulciuri doar la copii iar adultii nu sunt bagati la cadouri. Acum eu tin mult de tot la sarbatoarea asta si sigur Alex va avea langa papucei o carticica mica cu o poveste si o jucarie de baie. Sotului i-am cumparat deja o chestie de stors lamai de la Tch si o cutie mare de Rafaelo, preferatele lui.pupici

Alina mi-a dat de gandit cu joculeducativ dar il las pentru Mos Craciun care la Alex va fi deosebit de bogat.
Kiki
Scris: Sunday, December 3, 2006 5:52 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Eu vroiam sa ii cumpar niste cornite de ren si o jucarie, pentru Mos Nicolae. Insa azi a primit exact asa ceva...asa ca nu o sa ii mai iau nimic ras
fdianamaria
Scris: Sunday, December 3, 2006 7:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
g_nicoleta2000 wrote:
La noi in familie se tinea in fiecare an si ne puneam intre noi tot feluri de dulciuri in papuci.

Asa vom continua si noi traditia...
La adulti dam cadouri simbolice, mici...noi ne luam dulciuri in general. La sora-mea i-am luat si ceva de prins parul, la sot sosete faine, iar la mama un pres nou pentru intrare sic
danab
Scris: Sunday, December 3, 2006 7:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Miru a primit deja jucarii. Pentru tati am sa iau dulciuri, o ciocolata sau asa ceva, ca au inceput sa-i placa foarte mult.
Alina
Scris: Sunday, December 3, 2006 8:03 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
g_nicoleta2000 wrote:
Alina mi-a dat de gandit cu jocul educativ dar il las pentru Mos Craciun care la Alex va fi deosebit de bogat.

Nico, atat de tare se plictiseste in casa, trebuie sa-i iau ceva ce sa-i atraga atentia. Ceva de construit, nu stiu, sa am timp sa umblu prin magazine, caci la capitolul asta stau cam prost.
Mela
Scris: Sunday, December 3, 2006 8:35 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
junioara mea a primit niste jucarii si dulciuri(impachetate sub forma de cadou,cu un mos desenat pe cutie,de la kinder).
noi,astia mari,mai asteptam pana la craciun.
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, December 3, 2006 9:17 PM
Nivel

fdianamaria wrote:

iar la mama un pres nou pentru intrare sic

Sa te vedem cum il indesi in papuci!hohot
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, December 3, 2006 9:20 PM
Nivel

Alina wrote:

Nico, atat de tare se plictiseste in casa, trebuie sa-i iau ceva ce sa-i atraga atentia. Ceva de construit, nu stiu, sa am timp sa umblu prin magazine, caci la capitolul asta stau cam prost.

Greu cu jucariile care sa le captiveze atentia si sa le si poata intelege. Noi avem si jocuri de construit dar inca nu pricepe ce chestii poate face cu ele. In schimb ii place mult sa bage forme geometrice in formele lor si la toate le spune "pataaaa" ( in traducere libera : patrat!)Voi cred ca va intelegeti mai bine cu lego ca sunteti mai marisori.
TatyKS
Scris: Sunday, December 3, 2006 9:22 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Esti mortala Nicohohot ! Si eu sunt curioasasic ...
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, December 3, 2006 9:23 PM
Nivel

taty wrote:
Esti mortala Nicohohot ! Si eu sunt curioasasic ...

pai nu va tin eu cu zambetul pe buze?ras
TatyKS
Scris: Sunday, December 3, 2006 9:28 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Ba da ...recunosc cu mana pe inimaras pupici
MNiko
Scris: Sunday, December 3, 2006 9:48 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Multumesc pentru idei, dar cred ca o sa raman la dulciuri si fructe penru toata lumea. Daca ii i-au jucarii acum nu mai vad deosebirea dintre Mos Nicolae si Mos Craciun. Eu mereu le spuneam verilor mei mai mici ca Mos Nicolae vine din partea lui Mos Craciun ca sa vada cine a fost cuminte si cine nu. Copiiilor cuminti le lasa dulciuri drept recompensa, iar celor bai cate un bat. Iar Mos craciun cand vine cauta batul si daca il gaseste nu mai lasa cadouri.
Ely
Scris: Monday, December 4, 2006 12:49 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Noi deja i-am luat niste cerculete care au bilute inauntru si sunt colorate care se pun pe o bara de plastic si un tractoras cu 2 remorcute care cara o vacuta si un calut ras ,stiu ca e pentru baietei ,dar am vazut ca-i place masinuta unui baietel mereu o manevreaza asa ca am zis sa-i luam ceva care se misca.bounce
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.